Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piráti - Hřib

Od: houbicky odpovědí: 6 změna:
Co říkáte na to, že si Piráti zvolili za předsedu Zdeňka Hřiba? Budete je volit? Za mě se stali tímto definitivně nevolitelnými.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Neříkám na to nic, protože pro mě nikdy volitelnými nebyli.

Nejsou ani schopni uznat jakékoliv pochybení a arogance některých je bezbřehá...

pravic
hodnocení

4x

Pro mě byli a jsou Piráti nevolitelní, ať už bude u kormidla kdokoliv. Čím menší vliv na politické a společenské směřování progresivní levice má, tím lépe pro svobodu člověka, tím lépe pro svobodný trh. Jakmile se v jakékoliv straně objeví jakási sympatie k marxismu, je to okamžitá diskvalifikace pro možnost mého hlasu pro tuto stranu.

atomovyhrib
hodnocení

1x

Hřib sabotuje pražskou dopravu, takže je šance, že dorazí i Piráty. Palec.

Piráti sice zpočátku vypadali jako antisystémová protibyrokratická strana, to se ale změnilo, když v roce 2015 podpořili imigrační vlnu. S prohlášením si ovšem dali hodně načas, asi čekali na vyjádření jiných stran. Dnes jsou EU-filní v maximální míře a postupně ztrácejí voliče, kromě Prahy (hipsteři a rudozelení).

Když vstoupili do vlády, Okamura prý řekl, že je to dobře, protože se rychle ukáže jejich neschopnost. A máme to tady, i když to byla trochu drahá digi-zkušenost.

hodnocení

0x
Ja je volit nebudu, protoze pro me je v této straně vysoka koncentrace lidi, kteri maji svuj svet. A hrib je tez solidni poděs. Ja myslim, ze uz to nerozdychaji. Leda někde zašití v koalicích.

pb®
hodnocení

0x
Nebudu. Jeden můj kamarád říká, že zatím se mu nepodařilo zvolit stranu, aby se nemusel do dvou let za svoji volbu stydět. Bohužel je to tak.

mn
hodnocení

0x

Pro někoho jsou nevolitelní Piráti pro jiného ANO nebo ODS nebo...vždyť je to úplně jedno.Budu volit SOCDEM a možná v klidu dožiju s cigárkem a vodkou :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]