Nejste přihlášen/a.
Rád maluji olejem a protože mi chyběla inspirace, tak jsem na Facebooku našel její starší fotku z doby před 25-ti lety a podle ní jí namaloval. Zkrátka ten portrét je dobrý a mě napadlo jí ho dát. Jak jsem psal,nevim kde bydlí tak bych musel přes její rodiče a aby nedošlo k nějakému nedorozumění tak bych ho dal anonymně (pouze zabalit,dát tam tel. jen kvůli její reakci a říct jestli by ji to nedali-rodiče mě neznají).Nepřijde vám to hloupé? Děkuji
2x
Já bych ten obraz bývalé lásce věnovala. A už při konverzaci s rodiči zdůraznila, že šlo opravdu jen o inspiraci. A bylo by dobré, kdybyste někoho dalšího z mládí měl přinejmenším rozpracovaného.
Mou maminku v mládí namaloval jeden z nápadníků. Moc o ni stál, ona o něj ne. Byla v mládí velmi krásná a teď mi ten velký obraz visí mezi jinými, od mnohem uznávanějších výtvarníků, na zdi jako šperk. Jen jednou se v minulosti vyskytl problém. Malíř a jeho rodina se u nás zastavili při nějaké cestě na krátkou návštěvu. Možná jen něco předávali od vzdálených příbuzných. Babička tehdy pěla chválu na obraz a jeho autora. Té manželce se to vůbec nelíbilo. Přidávám tu vzpomínku proto, že nikdy nevíme, jestli někdy předmětem nebo jen zbytečnými slovy nevyvoláme zbytečnou žárlivost u druhých. Proto se nějak opatrně zeptejte rodičů, jestli darem nepokazíte nějaký rozvíjející se vztah.
1x
1x
Prostě a jednoduše, pokud nejde zas jen o smyšlený dotaz, byl jste podle vašeho textu jednostranně zamilovaný, pořád to ve vás je, chcete se tímto způsobem nějak přiblížit a potvrdit si vlastní kvalitu nebo snít o tom, co by bylo, kdyby.
Tak si to přiznejte, napište jí třeba na Messenger zprávu s nějakou pěknou a ne moc dlouhou pohádkou ve stylu, že Facebook vám na základě společného známého (vaší ženy třeba) nabídl její profil, vy jste zrovna hledal, koho dalšího namalujete, protože se stále učíte, tak jste zvěčnil ji podle nějaké fotky. A jestli tu matlanici nechce, protože doma vám to překáží a manželka taky není moc takovým věcem nakloněna, když nemalujete zrovna ji. Hotovo dvacet.
0x
Tak ho dejte jejím rodičům s nějakým vysvětlením, že u Vás doma by musel být za skříní, že Vaše paní z něj není nadšená, ale vyhodit ho nechcete, jelikož máte pocit, že se Vám dílko povedlo Oni ho nevyhodí a dotyčná, co je na něm zobrazená, si ho nejspíš od nich vezme..Kontakt není třeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.