Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod peněz z Revolut do KB

Od: nechajma odpovědí: 9 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda převod peněz z Revolutu do KB bude s poplatky, popř. jak velkými. Ze strany Revolutu mi to ukazuje bez poplatků, akorát nevím, zda KB nevyhodnotí platbu jako zahraniční a nehodí mi poplatek 200,-. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky moc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

1x

Z R si neposílám, ale nyní jsem to zkusil. Nikoliv tedy do KB, ale na Fio účet v CZK. Bohužel, platba bude připsána prý až zítra. Asi neděle. Pokud vám neodpoví někdo již dnes, vyčkejte, pokud to jen trošku půjde, dám zítra odpoledne vědět :)

nechajma
03.11.24 19:15
Díky moc :)
smode2

Tak bohužel, zatím peníze neodešly. Pokud se situace někam vyvine, dám vědět..

nechajma
Dobře, rozumím, díky.
smode2

Meziinformace: právě před chvílí, po takřka 24 hodinách od odeslání z R do Fio, teprve částka odešla. Kontroloval jsem, zda už je v bance, ale zatím ne..jakmile peníze dorazí, ještě se ozvu..

nechajma
Dobře, tak uvidíme, díky.
tech

Záleží - jestli posíláš částku <15 100 Kč, pak dojde 0-1 pracovní den typicky přes city banku, když posíláš čárku nad >15200, Tak dojde zhruba 3. pracovní den přes českou spořitelnu. Přesně naopak než tam píšou, mají tu informaci špatně napsanou, menší dojde dříve.

Pokud posíláš Kč na korunový účet, tak se, z principu, viz výše popsáno, nic neplatí na žádné straně.

Ale pokud budeš Převážně posílat (prát) si peníze a nebudeš nic utrácet kartou u obchodníků, tak tě brzo zablokuji... Asi víš dobře co tím myslím, tím zneužíváním

smode2

Peníze dnes dorazily. R účet mám v CZK, zvolil jsem poslat bankovním převodem, cílová země ČR, měna CZK, nejde zadat přímo variabilní symbol, resp. musí se zadat do reference platby v 2. kroku. Cílový účet mám také v CZK. Co odešlo, to dorazilo. Převod zdarma.

nechajma

Díky moc za veškeré info! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]