Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Začínám hubnout a dostala jsem jako takové nakopnutí poukaz v hodnotě dvou tisíc do lékárny. Jak byste ho nejlépe využili? Budu hubnout normální, rozumnou, výváženou stravou a pohybem, takže tím úplně nemyslím něco co mi zázračně pomůže, to vůbec. Spíše jaké doplňky, bylinky, čaje byste volili vy, aby to třeba trošku pomohlo (a ne nutně k zhubnutí, ale třeba psychické pohodě) a bylo to takové fajn? Děkuji předem.
Zde pouze doplním, že AMYLASIN není lék, tudíž mu nelze připisovat žádné léčivé účinky.
Je to doplněk stravy, který nemusí mít vůbec žádný účinek a stačí, pokud nemá žádné negativní účinky.
Asi tolik ke vhodnosti toho zázraku.
ja1946® Děkuji, vyzkouším.
chlochydess®: Rozumbrado jeden, nikdo nechce žádné zázračné účinky. Třeba to paní fungovalo, i kdyby jen pro fajn pocit.
Fajn pocit není nadřazený léčbě nemoci - obezity.
Lék má léčivé účinky - léčí obezitu.
Doplněk nemá léčivé účinky a vytváří pouze falešné placebo pocity, kdežto nemoc zůstává a dále se rozvíjí bez adekvátní léčby.
Nečekám, že to bude plně pochopeno, ale musí to být hlavně srozumitelně vysvětleno.
Ovsem, presne proto je v CR nejvyssi mira obezity na svete, ptotoze zde mame dostupne ucinne magicke pirule. Wow. Nobelovku uz jste si prevzala?
A doufám, že máte ukázkových 50 kilo a ani o deka víc! Pirule zaručeně fungují, možná se již ztrácíte před očima. Známí Vás ještě poznávají?
Takhle plýtvá pouze a jenom ten, kdo chce na obézní paní něco vytěžit, a tedy nějaký dobrotivý prodejce zbytečných doplňků nebo i samotná lékárna, která tyto zbytečné produkty prodává a vydělává na nich. Nabídka lékáren se z léků postupně mění hlavně na doplňky, protože je nakupuje i ten, kdo je vůbec nepotřebuje. Lék na předpis si takový člověk nekoupí - nemá předpis.
Je známo, že nejlépe se vydělává na nemocných a hloupých. Tazatelku nechci řadit ani do jedné skupiny, ale motivace onoho dobrotivého donátora poukázek je zcela evidentní.
Já nemelu, já zde vysvětluji fungování podobných akcí, které vedou k pravidelnému obírání nemocné osoby o penízky.
Pokud reaguješ na rádce nademnou, snažil se poukázat na tu samou věc.
A jinak mezi námi - tebe vypustili odkud? Nebo jsi ještě furt zavřený tak, jak by se patřilo?
Ty mě rozčiluješ, že bych měla přihodit i něco na nervy! :P
Tak zaprvé nejsem žádná obezní paní, jsem slečna, která má (zdravou) nadváhu, ale prostě ji nechce a chce se jí nějak normálně a smysluplně zbavit. Nevěřím na žádné zázraky, ale jsou berličky, které mohou pomoct. V lékárně je plno bylin, atd. Nechceš mi tvrdit, že vše co je z lékarny je jen placebo (koneckonců i to může být účinné ...) a vydělávají na nás zlé farmaceutické firmy, že ne? Kdybys místo nesmyslů a domněnek napsal něco užitečného. Nečekám, že něco shodí za mě, kalorický deficit a pohyb je základ, ale pomocníci existují.
No a ten první, to je úplně konec. Jaký měsíce a roky života? A i kdyby (není to tak), tak co jako? Fuj.
Děkuji, to je také dobrý nápad. Já samozřejmě nevěřím a nechci žádné zázraky, spíše jsem si říkala, že mi může něco pomoct, chybět, nečekám, že něco zhubne za mě jak si tady někteří myslí, spíš taková malá berlička. Moc děkuji.
O co mi jde?
Jde mi o to, aby lidé nenakupovali bezcenné a zcela neúčinné šmejdy jenom proto, že si neumí odtrhnout od držky řízek a ovarové koleno + celou studentskou pečeť každý den a 2l kofolky k tomu.
A Vám jde o co? Vlastně už to vím. Neposlouchá se Vám příjemně, když někdo poukazuje na něčí neschopnost stravovat se normálně, nepřibírat dobrovolně jak vorvaň a urazí se, když veřejnost otevřeně a upřímně mluví o tom, co vidí.
Ty jeden zloune, já bych ti to nebrala, kdybys o mně něco věděl. Víš PRD a hážeš všechny do jednoho pytle. Jsi zloun a je to.
Kdybys nám tady dala aspoň nějaké indice, tak bychom o tobě možná něco vědeli, ty dobroději.
Z tvého skromnějšího dotazu ale víme pouze to, že jsi zatím nezhubla, ale naivně se domníváš, že ti pomohou nějaké magické pirule, které chceš sehnat za svůj poukaz. Na to se také ptáš a to je to, co o tobě víme. Proto ti také radíme.
Na svých odpovědích nebudu měnit nic, protože jsou zcela výstižné a velmi přesně namířené. Někdo to pochopí a přestane hledat neexistující věci, ale někdo to nepochopí, urazí se, zduje se jak malej a bude své poukázky ve slepé víře magického hubnutí uplatňovat tam, kam jej pošlou. Ale nezhubne a pak se bude doma u zrcadla stydět a říkat si, jak to ten zloun všechno věděl už předem.
Tolik k věci. Jinak kolik už se zhublo? Nebo nic? Myslím, že odpovědi znám, ale stud a hanba asi nedovolí napsat je sem pravdivě, že?
Ty máš prostě problém, že chceš mít poslední slovo a svou pravdu. Mám ho tak trochu taky :D, takže tady budeme asi dlouho. Kolik jsem zhubla je diskutabilní, nevím jak to máte vy muži, ale u nás je cca 1 - 2 kg výkyv celkem normální, takže ti tady napíšu, že je to jedno kilo. Tak nějak bez záruky, v téhle fázi nevím, jestli už je to tuk nebo voda a lhát ti nemusím a nebudu. :P Zatím co mi pomohlo mimo lékárnu je zelený čaj na energii a místo Coly. Ano, dávála jsem si dvě deci denně, sežer mě. :P Takže jednak mi docela chutná, nemám teda čistý, ale hlavně ten kofein na který jsem si navykla (zase mě sežer, že nejsem dokonalá :P) to nahrazuje. O takových berličkách jsem psala, ne magických nesmyslech, co mi vyženou tuky z těla.
Na harmonizaci hormonálních hladin Gynex. Má vliv i na slinivku i štítnou žlázu. Podporuje detoxikaci a hubnutí. Zlepšuje stav všech sliznic. Kapky mezi jídly.
King Kong /také od Energy, také mezi jídly/ při fyzické zátěži zvyšuje výkonnost, přírodní anabolikum, zlepšuje stav kostí, kvalitu vlasů...
Též bych brala po jídle probiotika, ať se lépe tráví, pak Šišák bajkalský, vliv na psychiku, pak se lépe spí, detoxikuje a regenerují játra, což je při hubnutí potřeba a pít kvalitný zelený čaj na lepší spalování i jako antioxidant.
Ten Gynex, King kong a Šišák nebrat současně, ale v tom pořadí, jak jsem napsala. A u těch prvních dvou produktů brát raději menší počet kapek. Místo 3x7 třeba 2x5, jelikož nevím Váš věk ani případné nemoci, kde by pak mohla nastat silnější odléčovací reakce. A dodržet návod s pauzou po 3 týdnech.
Jinak více pijte, protože při hubnutí zároveň odchází více škodlivin z těla. Ideálně mezi jídly sklenici vody se lžicí jablečného octa. Tohle vše už je přes 2 tisíce, ale je to na užívání na několik měsíců.
Je to podpora v hubnutí. Asi nevíte, o co jde. Když jsem s těmi nesmysly pracovala, tak jste ještě nechodil do školy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.