Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Loučení se s českou leteckou společností

Od: ganda odpovědí: 6 změna:
V Praze byla závěrečná rozlučková akce ukončení české letecké společnosti ČSA nový název Smartwings. Bylo Vám též smutno když mají přes 100 let dlouholetou tradici?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Tak to jsem uronila slzu, když mluvil ten pilot k cestujícím...Kdo je jen trochu patriot, takové konce těžko nese.

hodnocení

1x

Ne, to bych se musel ubrečet. Sklárny, ocelárny, šachty, atd...atd...,

smode2
hodnocení

0x

Nikoliv. Smutno mi je pokud se někomu z rodiny nedaří nebo je dokonce nemocný. Tyto záležitosti mě naopak nechávají zcela chladným.

ltz
hodnocení

0x
Česká letecká společnost se 100 letou tradicí a nový název Smartwings, to bije do očí. Kdyby 20,30 let, ale tradice 100 let a nový název, tak to přijde Čechovi líto.

hodnocení

0x
Výsledek Špidlova dosazení luftjardy a Lašáka a následné nesmyslné nákupy letadel, drahých poradenských firem a potom prodeje majetku za hubičku.

ubr
hodnocení

0x

Nebylo. Šak vlastnily kolik, 1 nebo 2 letadla?

Video z posledního letu má na kanále luft rosťa

Tam bylo nejmíň 50% zážitkových pasažérů :)

Pokud vím, imatrikulace letadel OK nijak měnit nebude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]