Nejste přihlášen/a.
Intuice je jenom slepý odhad, pokud jsou tvrdý data, vždycky jsou lepší než intuice, logicky...
Kdo si myslí, že má nějakou intuici a funguje mu, tak je hlupák, viz název té knihy, intuice hlupáka...
To je úplně stejné jako když si párkrát tipnete, no ale vždy se budete chlubit jenom tím, když jste se trefil, Ale že jste se ve stejném nebo vyšším poměru netrefil, no tak to už zamlčíte..,
Takže, intuice není nic jiného než slepý odhad, bohužel
Zde pouze poupravím, že intuice není slepý odhad. Je to prostě odhad.
Když na mě sedne komár, většinou mě štípne. Pokud se to stane třeba 100x a sedne na mně znovu, intuitivně jej zaplácnu. Neplácám po něm slepě, ale právě díky získané zkušenosti, že mě zase kousne.
Nešlo tedy o slepý opdhad, ale mnohými zkušenostmi vybudovaný odhad, který je dokonce na 99 % správný, protože ten komář bude kousat opakovaně.
O té univerzální pravdě Vás učili v nějakém Vašem unikátním ezospolku? Protože my, co nejsme ezaři, máme úplně jiné pravdy. Pravdy jaksi neměnné, jasně dané, neochvějné a ani ezomanipulací nevyvrátitelné.
Ovšem nečekám, že by tomu ezomanipulací zaslepená osůbka chtěla kdy pochopit.
Já nemám žádnou mánii. Ezaře a celou tuto mafii s milým obličejem neuznávám a budu na to upozorňovat vždy.
My, co nejsme ezaři, totiž víme, že nic jako karma/duše/ani žádné jiné duchařiny neexistují. A to je přesně ta univerzální, neměnná a ezomafií neochvějná pravda.
To, co jmenujete na začátku, je pouhé normální lidské chování ve společnosti.
- Na jednoho se zamračím a už nikdy si mě neoblíbí.
- Usměji se ale na milion lidí a tak mě bude mít milion lidí za milého usmátého kulka.
To ale není žádná karma, to je pouhá vědomá manipulace a přetvářka, kdy pouze já sám ovlivňuji, co si o mně cizí člověk myslí.
A to je ta neochvějná pravda, i když ezař si všechno vymodlí, resp. nevymodlí, ale karmicky sám přinese či přivibruje. Nesmysly a zase jenom nesmysly, ostatně já už jsem si dávno zvykl, že tyto nesmysly ráda šíříte. Konečně proto pochopte, že já rád na tyto nesmysly upozorňuji a vyvracím je. Protože mám pravdu, kterou žádný karmický vedoucí nikdy nevyvrátí.
@kami Čili podle vás je univerzálně platné, že ty milióny židů zabitých v koncentračních táborech byli všichni zlí a ještě navíc slabí, protože kdyby byli dobří, tak jsou silnější než kdokoli zlý a přání žít by se jim splnilo ...
Zajímavé univerzální důsledky
Nebo to slovo "univerzální" chápete nějak zcela jinak, například jako "zřídka kdy, jen když se zrovna náhodou dostaví námi požadovaný výsledek"?
A která všechna ostatní běžná slova chápete nějak zcela jinak, aby vám to vycházelo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.