Nejste přihlášen/a.
Čau je mi 13 a těd pocituji nějaký smutek nevím jak ho vimítit máma mě furt rozesmívá kupuje mi co chci ale třeba je mi 1 hod. skvěle a potom mě přepadne smutek Jsem sám s mámou doma táta odjel na 14 dnů do práce a mě je po něm smutno a moje maldší ségra jela k babičce a nevím kdy přijede celkem se nudíme a máme takouvou špatnou náladu . Nevíte jak z toho ven? kdo má stejné problémy a chce si semnou popsat a svěřit se přidej te si mě na skype : tomikula575 FB : Tomáš Vykrutík
Na skype nemám čas, ale uvědom si, že tím se ukazuje jak se máte rádi, když je vám po sobě smutno. Tátovi se taky po tobě stýská. Tak už to v životě chodí. Jsou slunné dny a je zamračeno. Kdyby bylo jen slunce a radost, nikdo už by se z toho neradoval a nikoho by to nebavilo. Dělej něco co má smysl. Pomáhej mámě, uč se něco co tě baví, sportuj a bude líp.
Ahoj Tome.
Prostě se nudíš. Musíš se nějak zabavit, pak nebudeš mít smutné myšlenky. Neseď u počítače, zajdi ven. Máš nějaké kamarády? A nemůžeš jet za sestrou k babičce?
Pokuď je ti po tátovi smutno, zkus pocit smutku přehodnotit na pocit těšení se na jeho návrat. Čtrnáct dní uteče jako voda, neboj. Zkus se domluvit s maminkou, zajeďte na nějaký výlet, na koupaliště nebo aspoň na zmrzlinu. Vem si nějakou veselou knížku a čti si.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.