Nejste přihlášen/a.
Kdysi a kdesi jsem viděl obraz na téma Lenost (Lenora), kde lenost seděla na rameni člověka a možná mu něco šeptala.
Nedaří se mi najít odkaz, může mi prosím někdo poradit? Děkuji
Upřesňuji:
obraz barevný, spíše historický, národnost autora neznám, zobrazení jedné osoby a démona lenosti
dedabrno - tak jsem ještě hledal na internetu a nenašel jsem nic. Ptal jsem se i inteligence umělé (když ta moje selhala), ale i ta je vedle, resp. její návrhy jsem prozkoumal a nic tomu Vašemu popisu neodpovídá. Tak, bohužel, nic.
Když tazatel doplnil informaci, že je obraz historický, napadlo mě hledat sedmero hlavních hříchů ve výtvarném umění. Nezadařlo se mi, asi mě u toho přepadla ta lenost. A netrpělivost. Ale pro někoho vytrvalejšího by to možná mohla být cesta... Ale možná jste měl, Bene stejný nápad a cesta je to marná...
Kdysi a kdesi, možná?
Máme sedm hříchů, to už namaloval H. Bosch, tak ať se na ně Tazatel podívá.
Ben - nebuďte zase policajt, co kdo myslí a co napíše.
Akorát odradíte.
Milé kolegyně, vážení kolegové,
velice mne potěšily všechny inspirativní odpovědi a vážím si jich, 7 hříchů od Bosche znám, ale ani tam není to co jsem hledal. Velkým překvapením a radostí jsou pro mne ty dva obrazy umělé inteligence, ty plně vystihují moji vzpomínku či představu, tam ale ta lenost byly jakási maličká zelená potvůrka, ale tady je to možná ještě lepší. Děkuji a gratuluji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.