Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní kufr

Od: mary56® odpovědí: 8 změna:

Sháním kvalitní kufr, je mi jedno jestli skořepový nebo látkový, ale aby byl co největší (potřebuji na 3Okg) a aby měl i zámek. Poradíte mi kde se mám mrknout?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rudolff
hodnocení

1x
V podstatě jsou jen dvě možnosti: Samsonite nebo American Tourister. Samsonite je určitě lepší (také ale dražší) volba, mám od nich dva skořepinové už přes 15 let, procestovaly půl světa a stále slouží, až na pár škrábanců jako nové. Kvalita se pozná na pantech/zipech, zámcích a hlavně kolečkách...

hodnocení

Děkuju moc za radu. Asi si nepamatujete kde jste je koupil, že? Koukala jsem, že Nejkufry mají dobré hodnocení, ale zajímalo by mě, jestli mají i kamennou prodejnu, abych se na ně podívala.

doplněno 21.10.24 22:34:

Díky moc, podívám se tam. Asi teda spíše na ty látkové, když déle vydrží.

Mají kamennou prodejnu v Dolních Chabrech. Určitě je třeba si kufr prohlídnout a vyzkoušet, hlavně aby nebyl zbytečně těžký.

Za mne já nefandím skořepinovým, jednou nám jel po pásu otevřený. Lárkové na zipy s námi absolvovaly desítky dovolených a pořád byly dobrý.

nox®

To ale není problém skořepinového kufru, ale spíše kvality zipu ne?

Nox, to byl právě problém skořepinového kufru, respektive zámků, jak s ním třískali, tak zámky vyletěly.

Měli jsme ho tenkrát nový a bez problémů nám za něj vrátili peníze.

nox®

Ale úplně stejně budou třískat i s tím textilním a ty zámky jsou dost obdobné. Respektive pokud si koupíte kvalitní kufr, můžete čekat i bytelný zámek a kvalitní zip. Můj kufr už absolvoval desítky cest a kromě toho, že je celý domlácený, tak drží jako první den. A i kdyby něco povolilo, tak mám kufr vždy ještě stažený popruhem.

fram
hodnocení

0x

Mně přijde praktický kufr "nafukovací"zipem. Až 85 litrů. cestovni-zavazadla.heurek/... Jenom doporučuji výraznější barvu a pro jistotu pásek přes. Můj šedivý se na pásu absolutně nedal rozeznat. Tam letěl splasknutý a zpět mohl nabobtnat různými nákupy a tak...Je kněmu letadlové zavazadélko přes rameno. Ve slevě sakuprásk asi 700 Kč tenkrát.

hodnocení

Děkuju za typ, kdybych nesehnala jinde, podívám sem. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]