Nejste přihlášen/a.
Sháním kvalitní kufr, je mi jedno jestli skořepový nebo látkový, ale aby byl co největší (potřebuji na 3Okg) a aby měl i zámek. Poradíte mi kde se mám mrknout?
Děkuju moc za radu. Asi si nepamatujete kde jste je koupil, že? Koukala jsem, že Nejkufry mají dobré hodnocení, ale zajímalo by mě, jestli mají i kamennou prodejnu, abych se na ně podívala.
Díky moc, podívám se tam. Asi teda spíše na ty látkové, když déle vydrží.
Mají kamennou prodejnu v Dolních Chabrech. Určitě je třeba si kufr prohlídnout a vyzkoušet, hlavně aby nebyl zbytečně těžký.
Za mne já nefandím skořepinovým, jednou nám jel po pásu otevřený. Lárkové na zipy s námi absolvovaly desítky dovolených a pořád byly dobrý.
Nox, to byl právě problém skořepinového kufru, respektive zámků, jak s ním třískali, tak zámky vyletěly.
Měli jsme ho tenkrát nový a bez problémů nám za něj vrátili peníze.
Ale úplně stejně budou třískat i s tím textilním a ty zámky jsou dost obdobné. Respektive pokud si koupíte kvalitní kufr, můžete čekat i bytelný zámek a kvalitní zip. Můj kufr už absolvoval desítky cest a kromě toho, že je celý domlácený, tak drží jako první den. A i kdyby něco povolilo, tak mám kufr vždy ještě stažený popruhem.
Mně přijde praktický kufr "nafukovací"zipem. Až 85 litrů. cestovni-zavazadla.heurek/... Jenom doporučuji výraznější barvu a pro jistotu pásek přes. Můj šedivý se na pásu absolutně nedal rozeznat. Tam letěl splasknutý a zpět mohl nabobtnat různými nákupy a tak...Je kněmu letadlové zavazadélko přes rameno. Ve slevě sakuprásk asi 700 Kč tenkrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.