Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přebalovací podložky

Od: mary56® odpovědí: 6 změna:

Maminky, kde kupujete přebalovací podložky? V lékárně jsou hrozně drahý.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

4x

V drogerii v akci, nebo rovnou ve vietnamské Tamdě, tam drogistické zboží stojí asi polovinu toho, co v běžném obchodě. 1ks se dá běžně sehnat do 10Kč, tedy žádná tragédie.

K tomu tyhle jednorázové přebalovací podložky se dají použít opakovaně. Já ji používala jen při přebalování miminka v kočárku jako pojistku. No a pokud se neznečistila, složila jsem ji a příště znova. Doma jsem jednorázové podložky nepoužívala. Jakmile dítě s oporou stálo, přebalovala jsem ve stoje. Nechápu rodiče, co nutí lehnout k přebalení rok a půl staré dítě.

hodnocení

Tamdu tedy neznám, ale u vietnamců se mi moc nechtějí kupovat věci pro miminka. Snad je nějaký kvalitnější obchod, ale zároveň ne tak drahý. Ale díky, známá mi teď poradila, že bych to mohla sehnat levněji než v běžné drogerii na Notino, tak se tam chystám.

liska5
hodnocení

0x

Chápu ji jen na pračce v koupelně, protože to je malé a je třeba zvýšené okraje, aby děcko nespadlo. Jinak celé generace používaly na gauč nebo na stůl deku, na ni igelitovou plachtu /ubrus/ a osušku.

Myslím, že ji u Vietnamců seženete.

hodnocení

Já přebaluji na sedačce, podložku mám proti zašpinění, nebo když přebaluji v kočárku. Ale díky za váš názor/radu.

nina
hodnocení

Taky nekupuju v lékárně, pětikilo mi přijde moc za pár podložek, tak jsem hledala jinde a kupuju je na Notino, ikdyž jsem si nemyslela, že tam takové věci budou mít. Používám značku Bella baby happy, mají tam různé velikosti a něco vydrží, takže pokud to hned nezašpiním, vydrží to několik dní, takže fajn :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]