Nejste přihlášen/a.
Maminky, kde kupujete přebalovací podložky? V lékárně jsou hrozně drahý.
V drogerii v akci, nebo rovnou ve vietnamské Tamdě, tam drogistické zboží stojí asi polovinu toho, co v běžném obchodě. 1ks se dá běžně sehnat do 10Kč, tedy žádná tragédie.
K tomu tyhle jednorázové přebalovací podložky se dají použít opakovaně. Já ji používala jen při přebalování miminka v kočárku jako pojistku. No a pokud se neznečistila, složila jsem ji a příště znova. Doma jsem jednorázové podložky nepoužívala. Jakmile dítě s oporou stálo, přebalovala jsem ve stoje. Nechápu rodiče, co nutí lehnout k přebalení rok a půl staré dítě.
Chápu ji jen na pračce v koupelně, protože to je malé a je třeba zvýšené okraje, aby děcko nespadlo. Jinak celé generace používaly na gauč nebo na stůl deku, na ni igelitovou plachtu /ubrus/ a osušku.
Myslím, že ji u Vietnamců seženete.
Taky nekupuju v lékárně, pětikilo mi přijde moc za pár podložek, tak jsem hledala jinde a kupuju je na Notino, ikdyž jsem si nemyslela, že tam takové věci budou mít. Používám značku Bella baby happy, mají tam různé velikosti a něco vydrží, takže pokud to hned nezašpiním, vydrží to několik dní, takže fajn
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.