Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebude,už pozdě?

Od: roland® odpovědí: 3 změna:
Toto je Googlem přeložen text z angličtiny.
Morfologie:
Abnormální hyperintenzivní signál je vidět v substanci zadního rohu laterálního menisku s posunutým fragmentem anteriorně k intekondylár­nímu zářezu
Abnormální hyperintenzivní signál je vidět v substanci zadního rohu mediálního menisku dosahujícího k dolnímu kloubu
povrch. Normální kalibr, intenzita signálu a kontinuita vláken ACL a PCL
Normální tloušťka a intenzita signálu kloubní chrupavky kolenního kloubu s
nebyly zjištěny žádné známky osteoartrózy. → Mírné až střední množství suprapatelárního a kloubního výpotku s malou Bakerovou cystou
Nebyla detekována žádná kontuze kostní dřeně.
→ Normální vzhled kloubních kapsulárních struktur bez intraartikulárních volných tělísek nebo kalcifikace.
Normální vzhled mediálních a laterálních kolaterálních vazů.
Normální vzhled patelofemorálního skloubení.
DOJEM
**Bucket Rukojeť natržení laterálního menisku
**Neúplné natržení zadního rohu mediálního menisku.
** Mírné až střední množství supra-patelárního a kloubního výpotku s malou Bakerovou cystou
I přes tuto zprávu jsem objednán k ortopedovi,až po 4,5 týdnech 23.10. Nebude už pozdě na nějaký chirurgický zákrok.Uraz se mě stal 22.9. v egyptě.Plynou z toho nějaká rizika a nebo se koleno ještě úspěšně vylečí.? Dík za odpoveď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To vám to ortoped nevysvětlil?

hodnocení

Ne přijímal mě obecný chirurg a následně mě objednali na nejblžší termín ortopeda. Máte s tím nějakou zkušenost?
hujerml

Zkušenost nemám, ale buďte rád, termín máš už za týden. Kdyby mělo být pozdě, tak už by tě nezvali!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]