Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v pravém boku

Od: lucie312 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Setkal jste se někdo někdy s bolestí v pravém boku? Mě to chytlo včera a v noci jsem bolestí nemohla spát. Jednak jsem musela spát na zádech a jednak ta bolest se nedala. Nedokážu se pořádně vytočit vpravo. Sezení je pro mě také celkem bolestivé.
Odezní to samo nebo je potřeba jít k lékaři?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

1x
Bolest může odeznít, ale také se vrátit ve větší intenzitě. Vždy je lepší zajít k lékaři, pro klid a jistotu. Bolest na pravé straně někdy vyvolává i podrážděný žlučník, dokonce i sestupujici ledvinový kamínek.

ja
hodnocení

0x

Já bych, na vašem místě, k lékaři ihned zašel.

S bolestí v pravém boku mám osobní zkušenost: V pravém boku mě začalo bolet v sobotu, vydržel jsem to do pondělí a zašel k lékaři. Udělali mi všechna dostupná vyšetření a zjistili pouze, že krevní testy ukazují na zánět. Nakonec mě poslali do nemocnice, že se mi musí kamerou, laparoskopicky, kouknout do břišní dutiny. Skončilo to vážnou operací. Byl to zánět střeva, kterého mi část museli odebrat - říká se tomu "náhlá břišní příhoda".

Nechci Vás strašit, protože se může jednat jen o podrážděný žlučník nebo slepé střevo, ale pokud je to v břiše, tak není dobré si s tím zahrávat.

Přeji Vám, ať to není nic vážného a dopadne to dobře.

hujer
hodnocení

0x

Opět a znovu! Proč neudáš věk? Mimoděložní těhotenství? Maž k doktorům! I když to odezní, něco se tam děje.

Jak píšou jiní- slepák, žlučník, játra apod.

hodnocení

0x
Muze to byt i slepe střevo. Určitě bych šla k lékaři

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]