Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skleněná trouba

Od: vaclavberan® odpovědí: 8 změna:
Nevíte prosím, jak se to dá pojmenovat? Má to určitě jiny název než "skleněná trouba", jak jsem pojmenoval já.
Skleněná trouba
Skleněná trouba #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, říkejte tomu třeba (skleněná) šalmaj. Zdravím!
P.S. Jaké to má u Vás v domácnosti využití?
doplněno 13.10.24 07:15: No, ale nějak se to do baráku dostalo, resp. samo to tam nepřišlo a má to někde původ. Jestli, když do toho na úzké straně pořádně fouknete, se ozve zvuk, tak je to šalmaj.
hodnocení

No právě, že žádnou. A postupem času se ničí víc a víc. Zkusím nabídnout k prodeji, když budu vědět, jak se ta trouba jmenuje. doprava bude také zajímavá...uvidím
hodnocení

...jasně, zvuk vydává krásnej, hlubohej, tj paráda. Cesta tohoto nástroje není úplná...
Když se otevřeli porevolučně hranice s BRD, dost skla a starožitnosti z domácností se vozilo za čáru. Boj o Marky. Todle byl dárek od nemeckejch sklářů dovezenej přátelský do Československa a tím příběh končí...přijelo to z Bavorska...

hodnocení

0x

Nazval bych to skleneny Alphorn a nasledne hodil do trideneho odpadu.

smode2

Axus ne! Ty tady normálně začínáš suplovat Joudiče:-Dkdo se má pořád popadat za břicho. Kdyby tam aspoň nebyl ten tříděný!!*smich*

ivan1
hodnocení

0x

"Má to určitě jiny název než "skleněná trouba", jak jsem pojmenoval já."

Zeptej se manželky,
zřejmě ti odpoví:
"Troubu už doma máme, vymysli si něco jiného..." *smich*

hodnocení

Hele mě nepřijdou normální tvoje pokusy o to bejt vtipnej.
Jsou skupiny/stránky, které jsou na humor zaměřené. Zkus to tam.
Rubrika "poznej cokoli", neznamená, že mají všichni poznat kokota.

lmgify
hodnocení

0x

Jak píše už @axus -- alpský roh (angl. alphorn).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]