Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování proti chřipce a coronavir

Od: karolok odpovědí: 77 změna:

chci se jen na poradně zeptat , jestli jste měl někdo podobnou zkušenost?

Nechali jsme se naočkovat proti chřipce asi před týdnem a nyní jsme dostali coronavir . lékaři nám to neřeknou , ale nemá to nějakou souvislost? tělo je oslabené tou vakcínou , proto se také 14 dní po očkování ničím dalším očkovat nemá a my oba s manželkou máme covid je nám 72 let . Na očkování proti covidu jsme také byli již před rokem v říjnu?

77 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Že se bezprostředně po očkování nakazíte něčím jiným samozřejmě nelze vyloučit, ale nikde jsem nečetl, že by to byl častý jev. Dva tři dny po očkování se u starších lidí dopručuje klidový režim a vyhýbat se pokud možno bacilům/virům. U vás to spíš vypadá na souhru náhod, že jste se nedlouho po očkování setkal s virem, který je silně nakažlivý. Nejspíš by covid propukl i bez nedávného očkování proti chřipce, nespojoval bych to.

kdosi
hodnocení

2x

Proti chřipce se nechávám očkovat každoročně, proti covidu mám taky všechna očkování a covid jsem nedostal, chřipku jsem nedostal od té doby, co se proti ní nechávám očkovat.

Že jste očkovaný nevylučuje, že chřipku a covid nedostanete. Já ve svém věku se dávám očkovat na obojí. Přesto jsem loni měla covid a letos v lednu chřipku. Kdo je očkovaný, má mírnější průběh, tak mi to řekla moje doktorka.

Ať si dělá každý co chce, já jsem teď dva dny po očkování.

hodnocení

1x

Děláte dobře, že se necháte očkovat. Páč odborníci Vám sdělí, že klidně můžete onemocnět, ale průběh té nemoci, zvláště k Vašemu věku, bude mírný průběh.

Očkování není to, že již nikdy nedostanete chřiipku, ale zvládnete to bez obtíží.

Odpůrci zase sdělují,l že je to kvúli tomu, aby někdo dostal zaplaceno. Ale tak to není. Peníze bude mít i bez očkování.

indu

Kterou lékařskou fakultu jsi vystudoval, že se tu prezentuješ jako odborník na očkování? Kvůli tomu aby se za to dostalo zaplacené ty očkování některými lékaři mj. propagované jsou. Snad si naivně nemyslíš, že zdravotní pojišťovny lékařům jen tak proplácejí i za zdravotní úkony včetně očkování které neprovedli.
Znovu opakují, že nemám v úmyslu nikoho odrazovat od jakéhokoliv očkování a netvrdím, že ty očkování jsou úplně k ničemu. To kdyby jsi to chtěl nějak překrucovat tak jak to máš zde na poradně ve zvyku.

Stejně jako Vy, i já věřím některým odborníkům. Proto přeci nemusím studovat na doktora, abych někomu věřil.

indu

milancukrar: Já odborníkům věřím, ale pouze takovým u kterých vím, že jejích odbornost nese i nějaké odborné výsledky nebo se kterými mám nějakou odbornou osobní zkušenost. Rozhodně nevěřím tebe který se tu na poradně prezentuješ jako odborník na úplně všechno a ohledně toho očkovámí tu píšeš některé nesmysly.

že já jsem se dříve nepodíval, s kým to komunikuji. Ach ta moje paměť.

nox®

Už chybí jen teorie o placaté Zemi, protože dotyčný nebyl ve vesmíru a nemá osobní zkušenost s odborníky z NASA nebo nějakých aerokosmických společností.

pohanka
hodnocení

1x

Zde máte informace k současnému stavu epidemie. Prymula 15.10.2024 vysvětluje, že máme přes 90 mutací covidu a očkování na covid má účinnost 3 měsíce. (Vaše loňské očkování již nemá účinnost)

Na chřipku účinnost půl roku.

Pokud jste očkován na chřipku, tak jste chráněm proti chřipce. Ne proti covidu.

------------------------------

Nemůžeme říct, že jste ale chráněn na 100 procent.

Pokud chcete být chráněn, je to nekonečný příběh. (slova pana Prymuly)

-----------------

Poslechněte si video, kde dostanete dost důležité informace. Pokud budete dobře poslouchat, tak všechno je možné. Prodělejte covid, nechte se očkovat = jste chvíli chráněn.

Věřte epidemiologům, odborníkům a jejich doporučením a ne těm, kteří tomu nerozumí. Hodně zdraví přeje Pohanka *ticho**cert*

tv.blesk.cz/...

Hodně zdraví****Moc děkuji za přání, trošku to potřebuji.

Hezké dny.

karolok
hodnocení

Děkuji za odpověď, co očkování na pneumokoky PREVENAR? máme na to jít?

Podobné otázky bych nepokládal na fórech, to taky můžete dostat velmi špatné rady, na tohle máte svého obvoďáka.

indu

Nemám v úmyslu nikoho odrazovat od očkování proti něčemu. Je to každého věc jestli se dá očkovat nebo ne. Radit se ohledně toho s obvoďákem asi nemá příliš význam, protože ten za ty očkování dostává zaplacené od zdravotních pojišťoven a tak se dá předpokládat, že to bude doporučovat. Já se většinou očkovat nenechávám a prozatím jsem stále naživu. Proti chřipce jsem ještě nikdy očkovaný nebyl a přes to mne chřipka nějak často netrápí. Onemocnět chřipkou může i očkovaný člověk i když po očkonámí je ta pravděpodobnost onemocnění asi menší. Ty očkovací látky jsou chemie a to nevím jestli je to až tolik dobré nechávat do sebe pořád vztřikovat proti kdejaké nemoci. Lidské tělo si na to může s časem zvyknout a pak ty očkování se můžou stát čím dát tím méně účinné.
Je to můj soukromý názor na ty očkování a nikomu ho nevnucuji a tak se mne prosím nesnažte ukamenovat za to, že tu možná šířím nějaké bludy.

indu: je to váš soukromý názor, ale tvrzení o chemii a, že si tělo na to možná zvikne, je blábol.

indu

dragoncz: A z čeho ty očkovací látky podle tebe jsou dělané když si asi myslíš, že to chemie není? Proč se podle tebe stále vyvíjejí a vyrábějí nové očkovací látky? Není to snad proto, že ty které se používaly před třeba 30 a více léty už v současností jsou málo účinné?

123

Jo, jo, chemie je všude.

Dřív se říkalo, že se někdo zamiloval, nebo, že mezi nimi přeskočila jiskra, zakoukali se do sebe, apod..

Dnes se často, místo toho, říká, že "zapůsobila chemie". A zanedlouho budou i děti "produktem chemie".

Tak si to běž ty chemiku zjistit a pak se vyjadřuj.

indu

dragoncz: Když nám tu nejsi schopen vysvětlit z čeho ty očkovací látky podle tebe jsou dělané a tvrdíš, že to chemie není tak si to raději zjisti než se nám tu zase budeš snažít něco nabulikovat.

kdosi

Všichni jste chemie, jeden vedle druhého. Spousta uhlíku, vodíku, kyslíku, nejrůznější sloučeniny, několikanásobné vazby ... a to ani nemluvím o fyzice *smich*

karolok
hodnocení

Děkuji za odpovědi , to jsem potřeboval, znát různé názory . chemie to je ,teď mi jde ale také o to , jestli já v 72 letech ,když už mám menší obranyschopnost dál do sebe dávat chemii , nebo spoléhat , že se tělo ubrání samo.?Je mi jasné , že od praktického lékaře se asi pravdu nedozvím, protože za mě mají peníze , když se nechám očkovat. A ty vakciny se sice vyvíjejí , ale myslím, že to co jsme dostávali v našich dětských a školních letech bylo dobréa dlouho nám to v těle vydrželo . Nechám se jenom přeočkovat na tetanus , až půjdu na dvouletou preventivní prohlídku v dubnu 2025, jestli se tedy dožiju.

indu

Nejsem lékař a nedokážu dobře posoudit na kolik jsou ty různé očkování dobré a účinné. Očkování proti tetanu se po ne příliš dobrých zkušenostech z minula snažím bránit. Po několika létech mne ale vždy obvodní doktorka spolu se sestrou, když k ní s něčím příjdu, přesvědčí abych se proti tetanu očkovat dal a tak tomu nakonec podlehnu a očkovat se nechám. Očkování proti covidu jsem dlouho odolával a nakonec jsem podlehl velké oblbovací kampani v televizi a všude kolem nás a v prosinci 2021 a pak ještě v lednu 2022 jsem se nakonec očkovat nechal. Když jsem se ptal kdy bych se měl nechat přeočkovat další dávkou proti covidu tak mi bylo odpovězeno, že prozatím se tím nemusím zajímat, protože není známé jestli do budoucna se proti covidu ještě vůbec bude očkovat. Pak po nějaké době mi začaly chodit SMSky s tím, že bych se měl nechat přeočkovat další dávkou proti covidu, ale to jsem ignoroval a covidem jsem neonemocněl a prozatím jsem stále ještě naživu.

karolok: Já jsem vás varoval, že dostanete nesmyslné rady, no a máte to tady.
indu: Nejsem lékař a nedokážu dobře posoudit na kolik jsou ty různé očkování dobré a účinné. Tohle jste napsal správně, vše ostatní ve vašich příspěvcích jsou nebezpečné bláboly. Zasloužil byste nakopat do zádele.

indu

rion: A ty jsi lékař, že takto velmi dobře dokážeš posoudit co jsou a co nejsou nesmyslné a nebezpečné bláboly? Já nikoho nepřesvědčují, že by se tím co tu píšu měl řídit a tak je na každým co si z toho vezme. Také netvrdím, že pouze já mám 100% pravdu a nikdo jiný kdo má na to jiný názor ji mít nemůže tak jak to děláš ty.

Já nejsem lékař, proto mu radím, aby se poradil s lékařem. Vy mu radíte, aby se s doktorem neradil, protože doktoři jsou údajně upláceni pojištovnami, aby lidem očkování doporučovali (i když je to škodlivá chemie, dle vás). Zkuste se trochu soustředit a popřemýšlejte, proč by zdravotní pojišťovny doporučovaly něco, co lidem poškozuje zdraví. Myslíte, že je v zájmu ZP, aby jejich klientům byla vnucována nějaká nevhodná léčiva, oni pak častěji marodili a ZP musely platit horentní částky za jejich léčení? Ne, v zájmu ZP je, aby jejich klienti marodili co nejméně, proto očkování podporují, protože mají reálná data, ne nějaké nesmysly z netu, a z těch dat vyplývá, že to funguje.

pohanka

Vakcénky covid-19 jsou stále vedené jako neprověřené.

Pro dospělé 10 let a pro děti 15 let.

Stále jste pokusný králík. Proto jste podepisoval informovaný souhlas, že jste si vědom rizik, které na sebe berete. Nemáte nárok na žádné odškodnění.

Vakcénky covid-19 jsou stále vedené jako neprověřené***to tvrdí kdo všechno?

pohanka:
Další hloupý lhář/lhářka. Všechny v ČR užívané covid vakcíny mají schválení od SÚKL. Firmy jako Pfizer apod. samozřejmě covid vakcíny inovují, aby byly stále účinné proti tomuto neobyčejně rychle mutujícímu viru, a ty samozřejmě vyžadují nové schválení, čili vakcíny se stále inovují a stále schvalují. Dejte si facku.

indu

orion: "Já jsem vás varoval, že dostanete nesmyslné rady, no a máte to tady." Ano máme to tady od takových jako např. ty co přiznávají, že lékařem nejsou, ale tváří se tak jak by nim byli a že ví ohledně očkování všechno mnohem lépe než vystudovaní lékaři.
Dalo se čekat, že začneš překrucovat to co jsem tu psal a vymýšlet si to co jsem nepsal, tak jak ti to zrovna vyhovuje. Nikde jsem tu nepsal, že se s doktorem ohledně toho nemá radit. Psal jsem tu, že "Radit se ohledně toho s obvoďákem asi nemá příliš význam, protože ten za ty očkování dostává zaplacené od zdravotních pojišťoven a tak se dá předpokládat, že to bude doporučovat." Podle mne to nemá z uvedeného důvodu asi příliš význam, což neznamená, že by se nikdo neměl ohledně toho s doktorem radit. Jsou různí doktoři kteří se na to dívají z různého pohledu a asi né každému jde především o peníze. Píšeš, že "doktoři jsou údajně upláceni pojištovnami, aby lidem očkování doporučovali" a snažíš se to prezentovat jako moje tvrzení, což jsem tu nikde netvrdil. Doktoři jsou placení ZP za každý lékařský výkon nebo zákrok a to včetně očkování a ne nějakými úplatkami aby očkování doporučovali. Nikde jsem tu nepsal, že ZP doporučjí něco, co lidem poškozuje zdraví a že je v jejích zájmu, aby jejich klientům byla vnucována nějaká nevhodná léčiva. To jsou jen tvoje nesmyslné výmysly aby jsi mne měl čím kritizovat.
Pokud tu zase budeš chtít něco napsat tak doporučují nad tím lépe přemýšlet co píšeš a nevymýšlet si něco co tu někdo nepsal a netvrdil pouze proto aby ti to vyhovovalo k jeho kritice.

pohanka: *palec*

Ponechme to inteligentnímu čtenáři, nechť si sám udělá obrázek o tom, kdo zde plácá nesmysly, a kdo radí dobře. Pokud se někdo ohledně svého zdraví nechá ovlivnit nějakým anonymním diskutérem bez jakékoli erudice, který ani neumí pořádně sesmolit větu, tak holt je hloupý stejně jako ten diskutér, a jak se říká, každý strůjcem svého štěstí.

indu

orion: "Pokud se někdo ohledně svého zdraví nechá ovlivnit nějakým anonymním diskutérem bez jakékoli erudice," Tím máš na mysli mj. i sebe když tu tak jako naprostá většina diskutujících diskutuješ pod nějakým zcela anonýmním a nic neříkajícím nickem orion? To nám tu dáváš najevo, že ohledně svého zdraví bychom se tvými radami rozhodně neměli nechat ovlivnit?

lmgify
hodnocení

0x

> Na očkování proti covidu jsme také byli již před rokem v říjnu

Očkování je účinné jen 6 měsíců: článek

ml1

Mělo být účinné "na věčné časy" pak se ty věčné časy nějak zkracovaly nejdřív na 2 roky, pak na rok a pak nakonec jen na 180 dnů a míň (tvrdilo se, že ta jednodávková vakcína účinkuje jen měsíc).

Nevím, co může psát idnes ve Vašem odkazu, a za 149 korun měsíčně mi to fakt nestojí, ale jak znám idnes, nebude to nic převratného.

A to se bavíme o prvotním očkování, u těch přeočkování to bylo daleko míň, že snad ani moc nedávalo smysl.

hodnocení

0x

osobní zkušenost na chřipku. vždy když jsem nedokázal vyhnout "povinnému" očkování (byl jsem v tzv cílové skupině kdy to bylo plošně v některých složkách ) tak jsem VŽDY do cca 1/4 roku onemocněl! Poslední před asi deseti patrnácti lety jsem se nechal opět ukecat OL k očkování- do 1/4 roku následovala opět chřipka ale extra těžká, běžně teploty do 37,5 max a tehdy jswem snad přes týden měl 38,5-39°c! a místo 14 dnů běžné chřipky jsem marodil měsíc!Proti covidu jsem se neočkoval, dle testů údajně 3x covid, bez problémů či příznaků, takže jsem to víceméně jen zneužil k tomu být na DPN doma místo v práci.

je to ale věc každého jednoho z nás jak se rozhodne! Nikoho nenutím proti očkování ani pro očkování !

indu

Je to asi jak u koho. Každý jsme trochu jiný a na každého ty různé očkování můžou působít trochu jinak. Znám rodinu kde jeden z členu měl covid i přes to, že byl proti covidu očkovaný a ostatní dva s ním spolu bydlící členové rodiny se od něho nenakazili a takových případů v covidové době bylo více.

123

Já s manželkou (79 a 77 roků) se oba léčíme s rakovinou a tudíž máme hodně oslabenou imunitu. Absolvovali jsme všechna očkování na covid a pravidelně chodíme i na očkování proti chřipce.

Přesto, že jsme pravidelně 2x týdně ve větší společnosti různých lidí (i přes doporučení, aby jsme se tomu vyhýbali), tak se nám covid vyhnul a chřipku jsme neměli určitě víc než 15 roků.

indu

123: Tak to gratuluji, že se vám covid vyhnul a chřipku jste neměli určitě víc než 15 roků. Každý jsme ale trochu jiný a na každého ty očkování můžou zapůsobit trochu jinak. U někoho to může působít výborně a tak jak by mělo, ale jsou i vyjímky co onemocní nějakou nemoci i přes to, že byli proti ní očkování a nebo jsou i takoví co se proti ničečmu neočkují a jsou i přes to zdraví.

karolok
hodnocení

Také si myslím , že jste vyjímka , každý jedinec je jiný,

hodnocení

0x
Slysel jsem od vice lidi v okoli, ze po ockovani na chripku dopadli ne uplne dobře. Ale kazdy samozrejme reaguje jinak. Je ale fakt ze kazde ockovani oslabuje imunitu, u starych lidi to muze byt problematictejsi. Asi by to melo byt na doporuceni lekare.. otazka je, jestli nedoporuci vzdy vsechno pro jistotu.
indu
14.10.24 02:38

honzas1: *palec*

A proto je proočkovanost (nejen) na chřipku na západě mnohem vyšší než u nás, protože tam z toho mnozí padají na hubu a mají pak oslabenou imunitu. Vy asi budete velký myslitel Honzo *alene*

orione, ale pan indu@ s ním souhlasí...

Nojono, tahle sorta lidí je ztracená asi natrvalo. Většina odborných článků se vyjadřuje pro, většina lékařů to doporučuje, ale oni si na facebooku přečetli, že vakcína je fujfuj a lékaři jsou podplaceni, aby lidem dali jakékoli svinstvo. My jsme ovce co se nechaly oblbnout, oni ne, oni vědí, jak to je ve skutečnosti. Většinou ti samí fandí liliputinovi. Když pánbůh rozdával rozum, tak někteří si spletli frontu.

indu

orion: "Nojono, tahle sorta lidí je ztracená asi natrvalo. Většina odborných článků se vyjadřuje pro," Sorta jako ty a tobě podobní se možná řídí i podle tohoto článků a mnohých podobných článků aby byli zdraví a cítili se dobře.

@indu Vy zde píšete o nějakých trotlech z vlastních řad, pro které je BLESK mínkotvorným mediem (jinak byste tu kravinu nesdílel).

My vybavenější nehledáme odborné informace na bulvárních stránkách, ale chápu, že nějaká pseudocelebrita s mega-dekoltem na úvodní stránce je pro mentální opice mnohem přitažlivější a směrodatnější, než třeba takové nudné průřezové studie zdravotních dopadů očkování.

Holt, české PET Braníčkem poháněné hlavy takovou kapacitu nemají. Smiřme se s tím (ale nepřestávejme se jim vysmívat).

indu

chlochydess: Pokud se ti nekíbí BLESK a umíš tzv. googlit tak si najdi mnoho dalších stránek s články na toto stejné téma. Tím tě nemám v úmyslu přesvědčovat aby jsi tuto údajně úžasnou a účinnou metodu na bytí zdravým zkoušel nebo začal praktikovat.

Mam Vas v tabulce ezohoaxeru a takove dysfunkcni mozky me nemohou v nicem presvedcit. Ty mohou maximalne najit ztraceny rozum, ale to je pouze moje prani. Jinak vim, ze ta schopnost tam neexistuje.
A jaka je souvislost s tim zapadem a tim co jsem psal ja? Myslim, ze vůbec žádná. Ty moc premyslis a pak je z toho prujem. A uz vubec nechapu, proc me radis do nejake sorty.. jsi spadl asi z hodne vysokeho stromu na makovici. Nepsal jsem vubec nic, ze by se nekdo memel jit ockovat. Asi trpis nejakym stihomanem.. vsude samy antivaxer
Ja jsem reagoval na komentare ostatnich osob ve vlakne. Nemejte paranoju, prosim. Vas komentar nema s mymi reakcemi nic spolecneho.

To byla reakce na mě. Honza sice píše nesmysly o vakcinaci, ale antivaxer samozřejmě není, to dá rozum *pusa*

Kde pisu nesmysly?

123
hodnocení

0x

Předpokládám, že se brzy vytáhnou nějaké konspirační teorie, které se šířili, když začal covid.

Například, že žádný covid vůbec nebyl, ale šlo jen o strašení lidí, aby si ti zmanipulovatelní nechali očkováním vpravit do těla nějaké čipy, přez které by je ti vyvolení mohli ovládat a sledovat. Znám některé, kteří tomuhle stále věří.

Klidně přidejte další konspirační teorie na které si vzpomínáte, ať se v této vážné době trochu pobavíme.

doplněno 15.10.24 09:26:

Máte pravdu.

PROSÍM MODERÁTORA, ABY TENHLE PŘÍSPĚVEK SMAZAL.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 15. 10. 2024 15:17:17
Bohužel Vaší prosbě nelze vyhovět, příspěvky se mažou, pokud je poručen řád (pravidla) této poraddy.

Jenomže pokud ty ezo-hoaxersko-dezinfo-mafiány budete vyzývat k debatě, nikdy se jich nezbavíme, navíc v nich vzbudíte falešný dojem, že je snad někdo chce vyslechnout (což tedy skutečně nikdo nechte), a tím jim nevědomky nahrávat v jejich ustřelené víře v pravdivost jejich idiocie.

indu

123: "PROSÍM MODERÁTORA, ABY TENHLE PŘÍSPĚVEK SMAZAL." A proč by se to mělo mazat? Klidně ať si každý přečte co za konspirační teorie dokážeš vytáhnout když se ti nedaří přesvědčit některé, že to co tvrdíš ty je pravda a jinak to nemůže být.

Mazat by se mel kazdy ezohoaxersky dezinformator a to pocnouc Vami, mily hoaxere. Uz se tady predvadite az moc dlouho.
indu

chlochydess: "Mazat by se mel kazdy ezohoaxersky dezinformator" Ano, souhlasím aby se tu mazalo hlavně ty příspěvky od těch co tu na poradně o sobě tvrdí, že jejích rady a komentáře "Jsou pokaždé zaručeně správné, trefné a hlavně nápomocné.", protože takové jsou jedny z těch nejhorších.

To se, milý konspirátore, pletete, protože moje trefné a nápomocné komentáře jsou vydatně obodovány (pokud to vůbec znáte), kdežto Vaše dezinformační šplochy zejí prázdnotou nebo jsou pod palbou výsměchu.

Já chápu, že Vás to mrzí a nahlodává Vás závist, ale za to nemohou moje trefné a napomocné komentáře. Za to mohou Vaše dezinformačně-konspirační hlody. Držím pěsti, ale s Vašim aktuálním mentálním nastavením to tak bude nafurt.

123

" indu"přestaň blbnout. Ty už těmi svými bláboly ani nevíš komu na co odpovídáš.

Píšeš: " ... co za konspirační teorie dokážeš vytáhnout když se ti nedaří přesvědčit některé, že to co tvrdíš ty je pravda a jinak to nemůže být."

Kde jsem tady někoho o něčem přesvědčoval a tvrdil, že mám pravdu?

Tu směšnou konspirační teorii jsem napsal pro pobavení druhých a chlochydess® měl pravdu, že se toho nějaký konspirátor chytí. Proto je nějlepší tohle vlákno smazat.

a to jste nebyl ještě označen za trolla...to přijde časem.

indu

chlochydess: "moje trefné a nápomocné komentáře jsou vydatně obodovány" A mohl by jsi nám tu vysvětlit jak se tu na této poradně bodují komentáře? Přiznávám se že to nevím a proto bych se rád poučil, ale ne nějakým tvým netrefným vydatným blábolem.
"Držím pěsti," To mi snad těmi pěstmi chceš vyhrožovat za to, že nejsem ochoten souhlasit s tvými bláboly?

milancukrar: Upozorňuješ tu na pravidla ale ty sám záměrně je nejsi ochoten dodržovat např. Z5 (Vkládat odpovědi, které se nevztahují k otázce nebo odvádí pozornost jinam.). Bohužel máš nemalou moc nad touto poradnou a tak si to dovoluješ zneuřívast ve velkém když víš, že tě odtud nemá kdo "vykopnout". Když dokážeš poručovat řádu (pravidlům) této poradny tak proč to nezneužít, že.

Tak jsem sem po čase opět nakouknul a musím říci, že takhle komické vlákno už tu dlouho nebylo *smich*

indu

chlochydess: Nediv se tomu když tím hlavním komikem jsi tu ty. Mohl by jsi se ale nad tím zamyslet zda ti to stojí za to ze sebe dělat až takového hlupáka pouze proto aby jsi nám tu tu komedií dělal.

No to jsem zase zabrousil do vlákna... Přijde mi, že to tu nikdo nemoderuje, uráží se tady lidé, kteří mají jiný názor ( pozor, nikde nepíši, že sdílím, jejich názor!), rádcové, které jsem měl za rozumné a chytré, se tady projevují jak největší lidský odpad, který ale sami kritizují ( dobrý paradox, že). No a popravdě to tady vypadá, jak diskuze na Novinkách. Admine, sys, Vám to fakt přijde jako normální "volná diskuze"? Ale jo, je to jen můj názor, aspoň vím,které vlákno nenavštěvovat...

indu

ajvn: Máš pravdu, že to tu celou poradnu nikdo nemoderuje, protože to by to tu pak muselo vypadát úplně jinak. Je tu sice jeden takový co by to tu asi měl moderovat, ale ten na to kašle, protože sám si tu řádí jak se mu zrovna zachce a nějaké pravidla co tu jsou ho vůbec nezajímají a tak od takového nějaké rozumné moderování nejde čekat. Ten zasahuje pouze když si někdo dovolí mít trochu jiný názor než ho má on nebo si někdo dovolí s ním nesouhlasit. Mít tu jiný názor na něco než ho mají někteří agresívní jedinci znamená dostat se pod palbu ironického výsměchu, pomluv atp. od těch co si myslí, že pouze oni mají ve všem pravdu a nikdo jiný kdo má na něco trochu jiný názor ji mít nemůže. Takoví dokážou každou klidnou diskuzi tím jejích řáděním dovést do stavu nediskutovatelného.

ajvn: Někdy je potřeba věci nazývat pravými jmény. Ono je něco jiného mít svůj názor a něco jiného šířit škodlivé či dokonce nebezpečné nesmysly. Pokud je někdo přesvědčen, že Země je placatá, tak je to jeho názor, za který mu asi nikdo tleskat nebude, ale je to víceméně neškodné, ovšem pokud se snaží např. zpochybnit lékařskou vědu, je to už nebezpečné a kritika je zcela namístě.

Moje rec, presne proto ty ezomafiany a chronicke hoaxery pokazde poucim o jejich omylech.
Nazor je nazor, ale jasna dezinformace je netolerovatelna.
indu

orion: Podle tebe je něco jiného mít tvůj názor který ty považuješ za jediný zprávný a snažíš se ho všem vnucovat a názor někoho jiného který je trochu jiný a ty ho považuješ za nebezpečný a kritikyhodný. Ono nemusíš všemu věřit a se vším souhlasit, ale je určitě dobré se občas zamyslet nad názory na něco které má někdo jiný a jen tak ho za to intenzivně nekritizovat, protože pouze ty údajně jsi ten co dokáže velmi dobře posoudit co je zprávné a co ne. Pokud tím zpochyňováním lékařské vědy bezcharakterně útočíš na mne tak si laskavě nevymýšlej něco co jsem tu nikde nezpochybňoval. Bohužel tak to už bývá, že když pochybí argumentace na kritiku někoho tak si je někteří začínají vymýšlet.

chlochydess: Ano, to už tu na této poradně asi všichni ví, že ty jsi ten co nás všechny považuje za mafiány a rozhodnul se nás poučovat o naších omylech, protože pouze ty jsi ten jediný nejmoudřejší a neomylný člověk.

Rozhodně si tolik nefandi. Já nepotřebuji poučovat žádné všechny. Já potřebuji a budu poučovat pouze ezohoaxerské dezinformátory. Opakuji to už asi po sté, ale ta dysfunkce zjevně brání v plném pochopení. To ovšem není moje chyba. Za upozornění na absurdní jednání a šíření pohádek nemáte zač.

indu

chlochydess: Můžeš si opakovat co chceš a kolikrát chceš, ale tvoje naivní poučování mne rozhodně nijak neovlivní tak jak se o to snažíš. Já mám na různé záležitosti svoje názory a ty rozhodně nehodlám měnit podle toho jak mi ty k tomu budeš bezharakterně falešně pískat. V jiné diskuzi jsi psal, že tvoje rady a komentáře "Jsou pokaždé zaručeně správné, trefné a hlavně nápomocné.". Zrovná takoví co si o sobě myslí, že jsou nejmoudřejší a pouze oni všechno nejlépe ví jsou velmi nebezpeční. Je vidět, že tobě vúbec nejde o nějaké názory na něco, ale pouze o prezentaci všudymožně tvojí hlouposti a neslušnosti.

Moje sebeprezentace není problém a ani tě nemusí zajímat.

Zajímat tě má, že šířiš ezohoaxerské dezinformační bludy a vykládáš o jakýchsi svých názorech. Ty nemáš žádné své názory. Ty máš pouze sesbírané dezinformace z hoaxerských webů, které vznikly, aby ojebávaly tebe a další lehce manipulovatelné jedince s cílem zisku na nich.

Jak se říká: "Nejrychleji okradeš hlupáka". S tímto oni velice zkušeně pracují a jediná škoda je, že existuje tolik mentálně nedokonalých, kteří je v tom svými příspěvky pořád podporují. Já se na tom směji, ale opakuji, že se to děje na denní bázi a můj výsměch nic nemění na věci, že budeš okraden či jinak podveden (resp. už jsi). Nakládej s touto informací dle svého uvážení, i když je mi úplně jasné, jak uvažuješ a co již prostě pochopit nedovedeš.

indu

chlochydess: Samé tvoje neslušné blablabla, kecy a pomluvy které nemá smysl ani komentovat. Ať si každý udělá svůj názor na tebe, protože já jsem už ho tu snad dostatečně vyjádřil. Vidíš, že tě nemá nikdo v tom tvým řádění tu zastavit a tak se to snažíš co nejvíce zneužít dokud to jde.

A toho, že tady furt plevelíš svými vyhoaxovanými absurditami, jen tak náhodou nezneužíváš? Hoaxeři budou hoaxovat, než je někdo konečně nezruší. No už aby to bylo.

indu

chlochydess: A neustále tvoje blablabla pokračuje. To se z toho nakonec chlapečku zblázníš a nebo podle toho co tu neustále píšeš za bláboly se to už možná stalo. Píšeš tu o hoaxování a vsadil bych se, že ani nemáš tušení co to je. Tak klidně pokračuj dokud to ještě jde a tuto diskuzi kvůli tvému řádění nakonec někdo neuzavře.

123
hodnocení

0x
"... Proč jít na očkování proti chřipce? Co jsou RS viry a proč se ještě nezbavovat respirátorů? ... "Jsem velmi nešťastný, když někdo covid podceňuje, protože opravdu stál strašně moc lidských životů. Samozřejmě celá pandemie měla ohromný sociální i ekonomický dopad na populaci. Ale především v naší zemi to stálo život hodně lidí,"říká v podcastu MUDr.ování přednosta Kliniky infekčních nemocí a cestovní medicíny 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Fakultní nemocnice Motol. ... Zejména starším lidem a dalším, které může třeba kvůli zhoršené imunitě covid těžce potrápit, doporučuje lékař očkování. Od věci prý není spojit ho rovnou s vakcínou proti chřipce. Ta totiž v České republice už tradičně patří mezi nejvíce podceňované nemoci. ..."https://www.prozeny.cz/clanek/zdravi-mudr-ovani-covid-chripka-viry-nemoci-jsou-na-vzestupu-ale-chrani-se-jen-nekteri-rika-lekar-96472#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=prozeny.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
123

To vložení odkazu se nějak nepovedlo, tak ještě jednou:

prozeny.cz/...

hodnocení

0x

Že by tito byli pomýlení, nebo naopak jsou dobře informovani?

Proc by měli byt pomýlení? To nechapu... Asi zaslechli, jako každý, ze roste pocet nakaz, tak se chteji naockovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Coronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]