Nejste přihlášen/a.
1) Když něco nechceš vědět, tak po tom nepátrej (to už jsi porušil, tak snad pro příště).
2) Když se sejde více než 1 žena, vždy začnou někoho pomlouvat a je to samozřejmě ten nepřítomný.
Moje rada: Vyber si jednu z nich a začni s ní kamarádit a zbývající dvě ignoruj. Neříkám ji balit, ale usmívat se na ni, občas polichotit... No a pak použij jejich zbraně proti nim. Až s ní budeš někdy sám, udělej to jako ony. Řekni: "Hele ty dvě jsou nějaké divné ne? Já mám pocit, že si o mě myslí, že jsem gay , no ale přeci je nebudu balit, když se mi nelíbí..." Je dost pravděpodobné, že ty dvě začnou usilovat o tvou přízeň a pokud ne (to neznamená, že o tu přízeň nestojí, ale že se urazily), tak máš aspoň jednoho spojence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.