Nejste přihlášen/a.
Hodně se o tom psalo,ale teď nic.Nevíte ,jestli ta z Pha-Bohnice černovlasá s brejlema u pokladny zatajila/zakryla/ukradla pánovi vedle ní peněženku ,byla rozpoznaná,nahlášená někým.Nějak to nemohu strávit.![]()
4x
Zprávu nemám a upřímně češeno mě to ani nezajímá. Mám svých starostí dost.
doplněno 10.10.24 15:43:
Ptal(a) jste se, jestli něco nevíme, takže teda odpovím přesně a stručně na Vaší otázku: "NEVÍM".
Můžete mi objasnit, kde a kolik jsem svou odpovědí zanechal uhlíku? ![]()
2x
Video a komentář jsem viděla a četla.Bylo to opravdu úmyslně ukradené.
Ale také jsem nic nezaznamenala. Pokud nějaký posun byl-bude, tak se dořeší bez veřejnosti.
doplněno 10.10.24 15:04:
I to je možné, že nějaká menší zpráva bude, do roka? Že se konal soud.
1x
Pokud to tedy opravdu bylo jen ojedinělé selhání morálně nepříliš pevné osoby (a kdo ví, jestli takových není ve společnosti cca polovina) a má známé a rodinu, tak si to teď taky třeba může klidně hodit.
doplněno 10.10.24 19:56: Ještě dodám, že i kdyż policie má na záběrech neznámého kriminálníka, o kterém ví, že se dopustil závažného trestného činu, tak to v pátrání raději dělají tak, že ho označí jako osobu, která by jim mohla podat bližší informace k trestnému činu. Výjimkou jsou pouze uprchlí násilníci a nebezpeční duševně nemocní, kde ten obličej ukážou a varují, že je ozbrojený a nebezpečný. Tam to má opodstatnění. U této babky mediální lynč opostatnění neměl. Vždy má platit zásada přiměřenosti.
To ti přijde nepřiměřený? Prostě to šlohla a navíc věděla komu to vypadlo. "Nechtěla to šlohnout" je pitomost, ona chtěla. Ať si ostudu užije, aspoň lidi budou vědět na koho si dát pozor. Klidně bych jí veřejně máchal v koši ve Vltavě.
V dnešní době nevědět že v krámu na 99% bude na kameře, to chce opravdu fištróna...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.