Nejste přihlášen/a.
Hodně se o tom psalo,ale teď nic.Nevíte ,jestli ta z Pha-Bohnice černovlasá s brejlema u pokladny zatajila/zakryla/ukradla pánovi vedle ní peněženku ,byla rozpoznaná,nahlášená někým.Nějak to nemohu strávit.
Zprávu nemám a upřímně češeno mě to ani nezajímá. Mám svých starostí dost.
Ptal(a) jste se, jestli něco nevíme, takže teda odpovím přesně a stručně na Vaší otázku: "NEVÍM".
Můžete mi objasnit, kde a kolik jsem svou odpovědí zanechal uhlíku?
Video a komentář jsem viděla a četla.Bylo to opravdu úmyslně ukradené.
Ale také jsem nic nezaznamenala. Pokud nějaký posun byl-bude, tak se dořeší bez veřejnosti.
I to je možné, že nějaká menší zpráva bude, do roka? Že se konal soud.
To ti přijde nepřiměřený? Prostě to šlohla a navíc věděla komu to vypadlo. "Nechtěla to šlohnout" je pitomost, ona chtěla. Ať si ostudu užije, aspoň lidi budou vědět na koho si dát pozor. Klidně bych jí veřejně máchal v koši ve Vltavě.
V dnešní době nevědět že v krámu na 99% bude na kameře, to chce opravdu fištróna...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.