Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemáte zprávu o ukradené peněžence u pokladny

Od: upokladny odpovědí: 17 změna:

Hodně se o tom psalo,ale teď nic.Nevíte ,jestli ta z Pha-Bohnice černovlasá s brejlema u pokladny zatajila/zakryla/ukradla pánovi vedle ní peněženku ,byla rozpoznaná,nahlášená někým.Nějak to nemohu strávit.:(

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zprávu nemám a upřímně češeno mě to ani nezajímá. Mám svých starostí dost.

doplněno 10.10.24 15:43:

Ptal(a) jste se, jestli něco nevíme, takže teda odpovím přesně a stručně na Vaší otázku: "NEVÍM".

Můžete mi objasnit, kde a kolik jsem svou odpovědí zanechal uhlíku? *sok*

upokladny
hodnocení

Takže vaše odpověď =zbytečná uhlíková stopa

magdon:
Nebyl jste to vy, kdo zde nedávno ocenil koment o zbytečných odpovědích? Ale body jste za dnešní "radu" dostal, tak možná to někomu pomohlo *co*

orion - ...no tak jo, no. *hi*

borovice
hodnocení

3x

Pachatelka nalezena.

novinky.cz/...

pohanka
hodnocení

2x

Video a komentář jsem viděla a četla.Bylo to opravdu úmyslně ukradené.

Ale také jsem nic nezaznamenala. Pokud nějaký posun byl-bude, tak se dořeší bez veřejnosti.

doplněno 10.10.24 15:04:

I to je možné, že nějaká menší zpráva bude, do roka? Že se konal soud.

upokladny
hodnocení

No,myslím,že ne,každá taková větší uveřejněná zpráva se sděluje posléze.Jako napadení dvou mužů v Pha u busu,kde měl být/nebýt Ukrajincem,dnes upřesněna,že se útočník přihlásil.

Já nechápu,že ta zlodějka si hoví dál s 20tis.kč, 80letého pána,který kolem ní hledá tu peněženku :-o...!

hodnocení

1x
Nebyla to klasická plánovaná krádež. kdy si vás vyhlédne a obere kapsářka. Byla to nejspíš typická ukázka známé pravdy, že příležitost dělá zloděje. Pokud v peněžence nebylo ani 10 000, tak to ani nebyl trestný čin. Proto mám s takovýmto "celostátním" zveřejněním docela problém, protože to vlastně bylo mnohonásobně větším trestem, než jaký jí hrozí ze zákona. Zatímco zlodějkám "z povolání" obličej rozmažou, ty nikdo nelynčuje.
Pokud to tedy opravdu bylo jen ojedinělé selhání morálně nepříliš pevné osoby (a kdo ví, jestli takových není ve společnosti cca polovina) a má známé a rodinu, tak si to teď taky třeba může klidně hodit.
doplněno 10.10.24 19:56: Ještě dodám, že i kdyż policie má na záběrech neznámého kriminálníka, o kterém ví, že se dopustil závažného trestného činu, tak to v pátrání raději dělají tak, že ho označí jako osobu, která by jim mohla podat bližší informace k trestnému činu. Výjimkou jsou pouze uprchlí násilníci a nebezpeční duševně nemocní, kde ten obličej ukážou a varují, že je ozbrojený a nebezpečný. Tam to má opodstatnění. U této babky mediální lynč opostatnění neměl. Vždy má platit zásada přiměřenosti.
asd1

To ti přijde nepřiměřený? Prostě to šlohla a navíc věděla komu to vypadlo. "Nechtěla to šlohnout" je pitomost, ona chtěla. Ať si ostudu užije, aspoň lidi budou vědět na koho si dát pozor. Klidně bych jí veřejně máchal v koši ve Vltavě.

V dnešní době nevědět že v krámu na 99% bude na kameře, to chce opravdu fištróna...

hodnocení

0x

Kde se o tom hodně psalo? Já o něčem takovém slyším prvně.

V televizi to ukazovali, z kamery nad pokladnou.

Máte to zde i z videem

novinky.cz/...

Aha, na zprávy v televizi nekoukám a Novinky v zájmu zachování duševního zdraví nenavštěvuji.

Jenyk, a není to chyba?

Milane, nemyslím si.

zlatnik
hodnocení

0x

Pokud by ji dopadli, tak by videa s jejím obličejem byla stažená nebo rozmazaná.

tak
hodnocení

0x

Stejně, jestli se paní dívala, tak jak se asi musela paní cítit, když se viděla ve zprávách jako zlodějka, hlavně když to nečekala. Ta se z toho musela hroutit.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]