Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byl dnes 8.10 nějaký růžový den/LGBT/Ukrajiny?

Od: herd® odpovědí: 6 změna:
Nebyl dnes nějaký zvláštní 8.10 den , něco jako svátek? Vidět jsem v myčce auta, který byly pokrýtý růžovou barvou, netuším, v jaké fázi to bylo (jestli to třeba není barva samotného saponátu, to by byl dotaznický trapas) a ta auta měla ukrajinkou značku? Já vím, že to jsou šílené fabulace a spojování růžové, ukrajiny , ale byl dnešek něčím zvláštní?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Netuším, ale růžová aktivní pěna se na ručních myčkách vyskytuje poměrně běžně.

hodnocení

4x
Ano..I u nás je barva aktivní pěny na myčkách růžová! Nezávisle na orientaci uživatelů myčky a už vůbec to nesouvisí s oslavami čehokoli;)

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, ano, 8. říjen je Památný den sokolstva, což s myčkou automobilů patrně nesouvisí. Takže, tento den je zvláštní tím, že je dnes ten svátek. Zdravím!
doplněno 08.10.24 21:57: sokol.eu/...

hodnocení

3x

Jestli to nebyla o jeden den zapomenutá oslava 75. výročí vzniku NDR.

hrdel
hodnocení

1x

byl dnešek něčím zvláštní?

Ano byl.Autobus přijel dle jízdního řádu.

Pro mne byl dnešek opět také prapodivný..musel jsem jako obvykle do práce..Na odpolední..a to i přesto, že bylo venku skoro jako v létě..Klíďo bych šel raději kamkoli jinam..třeba i do nějakého růžového průvodu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]