Nebyl dnes nějaký zvláštní 8.10 den , něco jako svátek? Vidět jsem v myčce auta, který byly pokrýtý růžovou barvou, netuším, v jaké fázi to bylo (jestli to třeba není barva samotného saponátu, to by byl dotaznický trapas) a ta auta měla ukrajinkou značku? Já vím, že to jsou šílené fabulace a spojování růžové, ukrajiny , ale byl dnešek něčím zvláštní?
Dobrý den, ano, 8. říjen je Památný den sokolstva, což s myčkou automobilů patrně nesouvisí. Takže, tento den je zvláštní tím, že je dnes ten svátek. Zdravím! doplněno 08.10.24 21:57:sokol.eu/...
Pro mne byl dnešek opět také prapodivný..musel jsem jako obvykle do práce..Na odpolední..a to i přesto, že bylo venku skoro jako v létě..Klíďo bych šel raději kamkoli jinam..třeba i do nějakého růžového průvodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.