Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych zkouknout nějaký film z arabského prostředí o týraných ženách muslimů. Přečetla jse už hodně knížek, ale ráda bych zkoukla i nějaký film...Díky za Vaše tipy!
Byla jsem v knihovne a nikde jsem nenasla knizku o tyrani muslimek a prehnanych trestu. Nevite o nejakych?
Určitě si přečtěte:
Amira z harému - nádherná knížka
Panenky z ráje - Barbara Woodová - skvělá!
Upálená zaživa - velmi pobuřující
Provdaná proti své vůli - mazec...
ahoj pracovala jsem knihkupectví a mam neblahou zkusenost osobní s temito arab. zalezitostmi, takze můzu doporučit závoj strachu - u téjsem brečela , dále je moc hezká- stále na utěku, pokud chces neco z druheho-pozivitnějšího soudku tak treba dívky z Riadu, některé jsou prehnané ale tyhle mi prijdou opravdu pěkné.
jo a přiklaním se určitě k panenkám z ráje a tísice planoucích sluncí, protoze panenky z ráje i kdyz je to smyšlené tak mi to prijde nastíhené z obou stran, krásně se to čte a prijde mi to tak jak to opravdu je . co se týče filmů tak se podívej (v češtině to není) ale je to film afghánský, pokud požívas torrenty dá se to stahnout jmenuje se to OUSSAMA. je to silné , pokud umíš anglicky (je to v Darí) tak si tam dáš anglické tittulky a tm ze je to opravdu natočené tam a tak je to hodně silné. Moc se tam nemluví takže to i slabší angličtinar zvladne s anlg. titulkama )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.