Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu dát toto video na YouTube?

Od: strv99* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal, mám založený účet na YouTube a chtěl bych tam dávat videa (lépe řečeno trailery na filmy). Když jsem ten trailer neudělal já, tak ho tam asi nemohu dát, že? Ale mnozí lidé dávají na youtube trailery na filmy, i když nejsou jejich. Například uživatel TheJayHa na youtube je už přes dva roky a dává tam ukázky na filmy a ještě ho neblokovali, ani autorská práva.

Mám namysli, kdybych stáhl video například z YouTube z kanálu BontonFilm a dal bych ho na svůj kanál, bylo by to proti autorským právům?

Prosím poraďte...

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

otázka - jaký má smysl stahovat z youtube video a dávat ho tam znovu?

odpověď na tvou otázku: myslím že trailery nikdo neřeší, je to pro ně právě reklama, když se volně šíří dál.

iz*
hodnocení

0x

Skutečnost, že jiní uživatelé YouTube porušují zákony, neznamená, že bys mohl dělat totéž.

doplněno 07.05.13 02:08:

Video si můžeš stáhnout pro vlastní potřebu, ale nesmíš je dále zveřejňovat.

adela2013*
hodnocení

0x

Musel bys mít od něj povolení. Ale proč to dávat na You Tube 2 krát?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]