Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč máte ruženec v autě?

Od: hanah odpovědí: 12 změna:

Otázka na ty co mají pověšený růženec v autě. Vždy jsem si myslela že ty lidé dávají najevo že věří v Boha - proto ten křesťanský kříž. Až nedávno jsme se o tom v partě bavili a dozvěděla jsem se že nikdo z těch co ho mají v autě věřící není. A mělo by to být jako amulet pro bezpečnou cestu. O tom jsem ještě neslyšela. Vy co máte růženec v autě, proč ho máte a jaký k němu máte vztah?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fra
hodnocení

1x

Růžence v autech vepředu si češi okopírovali,když se začalo jezdit hofně na jih Evropy,do silně katolických zemí Itálie a Španělska.Tam to vypado přirozeně ,ale tady v Česku zemi,kde je největší počet ateistů je to komedianské opičení.

makk
hodnocení

0x

Já ho v autě nemám, podle mě je to spíš jen jakási móda, jako bývaly třeba plyšové hrací kostky. Že by těm, kteří ho tam mají šlo o bezpečnou cestu se mi nezdá, spíš naopak.

Jelikoz to visi nejcasteji v autech romske minority, pripadne v autech bulharskych mafianu s fejkovymi zlatymi prsteny, celkem presne videt, jaka sorta "vericich" si ruzenecek v aute vesi.

ichbin
hodnocení

0x

Růženec v autě a křížek na krku má i plno nekřesťanů. Je to spíš kulturně zděděná záležitost po 300-letém vlivu sekularismu.
Křesťanovo auto poznáte podle symbolu ryby. cs.wikipedia.org/...

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, protože byl Ježíš Kristus ukřižován a je tam nějaká souvislost? A jak praví jedná hláška: "Kdyby byl Ježíš místo ukřižování utopen, tak křesťané nyní nosí místo křížku na krku malé akvárium." . Zdravím!
hanah
hodnocení

Já se ptala na něco jiného, ne na to proč mají křesťané jako symbol kříž. Ale co, kdyby všichni lidé měli aspoň průměrné IQ a průměrné chápání psaného textu, neměly by ošetřovatelky pečující o lidi, co toto nesplňují co jíst.

ben®
hanah - rozumím. Asi máte to IQ tak zbytnělé, že jste svůj dotaz umístila do rubriky o PC, která je pro otázky o růženci určitě ta nejvhodnější . Možná stačilo se jen usmát a ne se hned zlobit.

Pani bude spíše podrážděná, že si někdo dovoluje napadat majestát jeho Velesvatosti a dělat si z toho srandy. Kristusáci takto reagují zcela standardně.

ben®
chlochydess - a to je možné. Paní by asi nedala ani např. Bibli divadla Sklep nebo film Život Briana .

To určitě ne, protože kristusáčtí sektaři tyto snímky vnímají jako drzé parodování majestátu jeho Velesvatosti.

hodnocení

0x

Zajímavá otázka, taky bych rád věděl.

Myslím si, že většina těch lidí věřící není a asi věří v nějakou ochranu.
Já jako věřící v autě růženec na zpětném zrcátku nemám, protože mi to nepřijde jako důstojné místo.

ubr
hodnocení

0x

Talisman, amúlet, můžeš si tam pověsit třeba použitou vložku, to je jedno :)

Ale proč je tohle proboha v rubrice POČÍTAČE? A proč se to tady mění na anketu a vyzvídání?

Jaký vliv na tvůj život má, když ti někdo řekne, proč má Růženec v autě nebo kolikrát má anální sex za den?

Místo psychofarmak by se měla ordinovat povinná pracovní terapie! Lidé blbnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]