Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, zda někdo nemá zkušenost, nebo by nějakým způsobem mohl prověřit spolehlivost firmy (a firem návazných) BigBuild Services s.r.o., IČO 04403835. Firma byla založena teprve v březnu tohoto roku. Jde o to, že nabízí úroky za půjčku do jejich projektu unimobydlení, což je výstavba ubytovacích buněk pro dělníky zde v ČR.
Samozřejmě, že do veřejných databází jsem se díval, ale... v dnešní době, kdy číhá podvod doslova na každém rohu... Je to bezpečné? Jasně, že žádná investice není bezpečná, ale dá se nějak ověřit legálnost nebo spíše férovost této firmy?
Firmy, které jsou s touto nějak provázané, jsou Lutenori Work s.r.o. IČO: 02976382, F.P. AGENCY s.r.o. IČO: 28715136 a možná ještě další. Děkuji moc, nevím na koho bych se měl obrátit...
Dobrý den,
také mne kontaktovali. Prošel jsem si na justice.cz jejich účetní uzávěrky, jak BBS tak LW a rozhodně to není dobrá investice.
Marek
Podle mě se jedná 100% o podvod. Ta firma neprodukovala žádnou činnost a byl změněn majitel před pár měsíci. Webové stránky jsou vytvořené z šablony se smyšlenými referencemi typu Kaufland. Jak by asi mohli dělat pro tyto veklé firmy, když jsou na trhu pár měsíců a dříve měla firma nulové tržby?
Dobrý den, pane Bílku, docela by mě zajímalo, proč by firma nemohla spolupracovat se společnostmi, které uvádí. V dnešní době je vcelku dost jednoduché si takové informace ověřit a myslím, že kdybyste to udělal, stejně jako já, rozhodně byste tu nemohl vyhodit komentář, že se jedná 100% o podvod. Takové tvrzení je dost na hraně a přístě bych si ve vlastním zájmu zjistil k danému více informací Ono hodit jen tak komentář kamkoliv na internet dnes umí každý, kdo se doma nudí a trvá mu to dvě minuty. Málokdo ovšem už si dá tu práci, aby si zjistil skutečné informace, že?
Ahoj všem, hledal jsem nějaký info o téhle firmě a narazil na tuhle diskuzi, tak se chci podělit o svou zkušenost. Mám u nich zainvestováno, protože sám podnikám a vím, jak to v byznysu chodí. Ne každej chce všechno přiznávat a odevzdávat státu větší část svého zisku. Tenhle model mi přišel zajímavý, tak jsem to zkusil se 100 tisíci, což je částka, která mě osobně nijak neohrozí. Zatím všechno klape, výnosy mi chodí každý měsíc a dokonce mi každý měsíc volají, což se mi ještě nestalo – že by mi sami zavolali, jestli výnosy přišly v pořádku. Měl jsem i osobní schůzku s majitelem, panem Říhou, a působil na mě v pohodě. Osobně nic konkrétního neříkám, ale zatím to funguje, jak má.
Dobrý den,
s panem Říhou spolupracuji již 2 roky. Moje prvotní investice činila 2 500 000 Kč a dosáhla zhodnocení 14 % ročně. S výnosy jsem velmi spokojen, chodíly mi každý měsíc a pan J.J. mi navíc každý měsíc volal, aby se ujistil, že vše proběhlo v pořádku. Částka mi byla vždy vyplacena v den termínu.
Požadoval jsem také změnu termínu ve smlouvě o půjčce, kde jsme se domluvili na vyplacení výnosu každý 4. den v měsíci. Ačkoli 3 500 000 Kč není pro podnikatele v logistice zanedbatelná částka, neváhal jsem a reinvestoval do společnosti. Obchodního poradce pana J.J. si nemůžu vynachválit.
Osobní schůzky jak s jednatelem, tak s obchodním poradcem byly na velmi dobré úrovni. Sympatie a důvěra jsou pro mě při spolupráci na prvním místě. Tento projekt se mi velice líbí, protože všichni se shodneme na tom, že bydlení je v dnešní době to nejvíce potřebné.
Všem doporučuji společnost BigBuild s.r.o.
S pozdravem,
Z.Dítě
Ty pozitivní odpovědi mi připadají dost stejné a dělá to na mě dojem, že jsou vloženy jen jednou osobou. Co si o tom myslíte?
s BigBuild Services s.r.o. mám skvělou zkušenost! Investoval jsem do jejich projektu unimobydlení a musím říct, že vše proběhlo naprosto hladce. Firma funguje transparentně, komunikace je profesionální a úroky vyplácí přesně podle dohody.
Nejenže jsem dostal slíbené výnosy, ale také jsem viděl reálný pokrok v jejich výstavbě, což mi dodalo ještě větší jistotu.
Ondřej.H
Dobrý den, napadla mě jedna věc - pokud reálně uvažujete o investici - spolupráci s danou společností, není nejjednodušší způsob si domluvit s nimi osobní schůzku, kde budete požadovat, aby Vám vše prokázali, jakým způsobem spolupracují s danými společnostmi, které uvádějí - Kaufland, Rohlík, co mají reálně za sebou a podobně? Já bych asi takto postupoval.
Pokud bych měl sdílet zkušenost, osobně jsem měl pozitivní zkušenost se společností Bigbuild services s.r.o.. V mém případě mi byla garantována pravidelná splátka úroků a vrátili mi i jistinu ve velmi krátkém čase, dokonce ještě před stanoveným termínem, což bylo v mém případě důležité, protože jsem potřeboval prostředky na jiné výdaje. V období kdy probíhaly povodně. Byl jsem velmi mile překvapen, když mi pan Říha sám od sebe nabídnul vrácení jistiny. Tato proaktivní a odpovědná komunikace mi dala pocit jistoty a důvěry, což v investicích rozhodně není zanedbatelný faktor.
Zítra podepisu za 25 tisíc první investici.
Mám známého co u nich začal dělat a přesvědčil mě, tak uvidíme. Konceptu částečně věřím a známému taktéž i když trochu omáčky okolo toho bude. Smlouva vypadá hezky, nějaké jištění, které je tak trochu o ničem, protože pokud nebude plnit první, tak se obávám, že ani ta třetí firma, ale tak snad to dopadne norlmálně a za rok dostanu vklad zpět a pokud to pojede dobře tak během roku tam přihodím něco.
F.
Dobrý den, chtěl bych se podílet o zkušenost se společností Bigbuild services.
Dnem 14.2.2024 jsem investoval částku 250 000 Kč do společnosti Bigbuild services na dobu 1 roku. Během celého investičního období probíhalo vše naprosto hladce.
Společnost vyplácela pravidelně úroky bez jakýchkoliv problémů a komunikace s nimi byla vždy vstřícná a profesionální. Po uplynutí doby investice jsem obdržel zpět celou jistinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.