Nejste přihlášen/a.
Není ve vás nic špatného, jednu chybu děláte, že sám sebe stále řešíte. Upněte se na sport, fyzickou práci a nějaké své koníčky. Jen na to svoji mysl upněte a ne na svoji situaci, s kterou nejste spokojen. V myšlenkách si to, co nechcete, stále držíte a proto to tak stále máte. Žádná situace není napořád, ale změní se vám, jen když změníte své myšlení.
V dnešní době si myslím, že jste ještě v normě. Víckrát se tu na totéž ptali lidi i o dost starší. Neřešte minulost. To není tragedie, ale sbírání zkušeností introverta, který si předem moc nevěří. Stejně tak neřešte budoucnost. Snad jen tu školu. Ale obavy, co se mi může v budoucnu stát a jaký život mne čeká, akorát svazují a berou energii. Často to usilování najít si někoho, z člověka tak vyzařuje, že se nedokáže uvolnit, neumí vtipkovat, dělat si srandu, ten situační humor. A ta vážná tvář, z níž čtete obavy, nepřitahuje. Individuální sporty taky moc kontaktů nenabízejí. Máte nějaké zájmy, koníčky? Nebo se do nějakých pusťte. Tam je větší šance potkat lidi, se kterými najdete společné téma. Mám na mysli oddíly, kroužky, kurzy, sbory a soubory. Nějaké aktivity, kde se spolupracuje a nesedí u piva. Jestli jste na peďáku, ideální je zjistit si kurzy pro instruktory na dětské tábory /n. lyžáky/ a na takové tábory pak jezdit. Znám takovou partu vedoucích a instruktorů z Orlických hor. Ti se léta scházejí i mimo svůj tábor. Jsou tam moc fajn vztahy. Taky jsem zažila kluka, co přišel k ochotníkům do divadla, jestli nepotřebují třeba kulisáka, že mu chybí činnost a společnost. Přidal se a funguje s tou partou třicet let. Postupně začal i hrát, našel si v té partě lásku...Takže aktivní přístup to chce, hledat, kde se provozuje něco kolektivního, třeba večerní volejbaly, besedy v knihovně, hospodské kvízy, exkurze, ale i brigády. Neberte se tak vážně a usmívejte se, bude líp!
Jak tu furt všechny šikujete do souborů a oddílů, nejste vy ta tetička Františka Koudelky z STS Chvojkovice Brod?
Jste normální, jste mladej a hledáte se. Věřte, že takových lidí co o sobě pochybují je kolem vás vysoké procento. Že jste ještě panic?... i těch je víc než myslíte, není to žádná ostuda, určitě lepší než nějaký promiskuitní frajer. Nebojte se toho, kdyby byly k tomu nějaké dotazy, řekněte... Nechával jsem si to pro tu pravou, třeba pro tebe!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.