Dobrý den, určitě pana Fialu nikdo nevolil, tedy ani pan Bartoš - předseda vlády na senátora ani nekandidoval. Doplňte si politický přehled a o čem jsou volby do Senátu. Zdravím!
Rozhodně jsem, opět drtivé vítězství ANO. Spíš nechápu sebestřednost a alibismus pana premiéra který nedokáže uznat prohru a to že Babiš toho dost pokazil ale tato banda kmotrů, jak je správně pojmenoval Bartoš toho zničila 10x více. A ať si kdokoliv říká o ANO co chce, pomáhali občanům, snížili státní dluh od kmotra z ODS pana Kalouska a dalších mafiánů. Co k tomu dodat? Až bude konečně opět premiérem Babiš příští rok a ODS ani Fiala nebudou ve vládě opět řekne že zvítězil a jak ho všichni milovali. Ve zkratce ani Babiš není nejlepší ale dokáže náš stát vést rozumně a tak aby byly finance na vše. Hlavně mnohem lépe než ta banda která tam je aktuálně a nedokážou vůbec nic. Paní Pekarová T-Mobile a kariéra vnucování tarifů a telefonů opět čeká. Jeden ministr horší než druhý, co je smutnější jejich vyjadřování na úrovni dětí ze ZŠ z prvního stupně nebo to že nebýt vytvoření koalice tak by dál nikoho nezajímali? Ještě že většina občanů ukázala předem že chce Babiše zpět aby všechno napravil.
bida
Netuším, jak může obhajovatel babise někomu vyčítat způsob vyjadřování
re4zon
A zrovna to vyjadrovani te na tom blabolu zarazi nejvic? To je jako by napsal, ze kapr je svetle zeleny trinohy ptak a ty bys ho opravoval, ze tmave zeleny
007cz
Omlouvám se, fyala mi utekl ze sklepa. Příště ho líp přivážu...
donator
...většina občanů ukázala předem že chce Babiše zpět...
Většina občanů bohužel není ochotná pro návrat Babiše vyvinout ani minimální úsilí, to jest dostavit se k volbám. Nesnáším "co by, kdyby", ale jsem přesvědčen, že drtivá většina nevoličů jsou příznivci současné opozice. Pětikoalice tak může s úsměvem vládnout za podpory možná pouhých dvaceti procent oprávněných voličů. Kdo chce kam...
007cz
A já si myslím, že drtivé většině nevoličů je politika u ... výfuku.
Jsem. V našem okrsku volilo ve druhém kole Senátních voleb pouhých 12% voličů včetně mě. Pomohl jsem do Senátu lékaři z ANO a zabránil obhajobě mandátu politikovi z ODS, který chtěl kdysi zprivatizovat okresní nemocnici, naštěstí mu to nevyšlo. Pokud jde o volby krajské, neboť dotaz není konkrétně formulován, jsem spokojen i tam - moje strana získala pět mandátů a bude v koalici s ANO, zatímco 5K zůstane v bezvýznamné (o)pozici, neboť má pouhou třetinu zastupitelů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.