Dobrý den, chodíte do přírody krmit nějaká zvířátka, a která a čím? Já bych třeba chtěl krmit divoká prasátka, ale nevím, co jim chutná, těch je mi nejvíc líto. Jsou chudáčci, viděl jsem 6 maličkých chudáčků, jak zběsile utíkají před psem, prolítli těsně kolem mě.
Víš, co mají tyto obrázky společnýho? To není příprava pro jarní sázení čehokoliv, alébrž díla divočáků. Až je při krmení v lese potkáš a rozzuříš, nauč se rychle šplhat na nejbližší strom i kdyby byl úplně bez větví, během jim neutečeš.
Tak co ti brání je chodit krmit, je to všežravec a není vybíravý, žere vše.
Máš alespoň přibližně pojem o stavu divočáků v českých zemích? Jen tak na okraj, ročně se u nás odstřelí přes 150 000 divočáků. Ale byly roky, že i 230 tisíc. To budeš potřebovat hodně krmení.
Bylo by podstatně lepší, kdybys svoje názory jak kolem divočáků, tak kolem dob minulých zkusil rozchlastat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.