Ahoj, nejak nechapu z ceho vychází Bolt. Objednal jsem si vcera cestu domu v nutností a cena byla 375 za 7km. Dneska kdyz zadam stejnou cestu, ale opacny smer (vesnice do mesta), tak cena je 200kc. Nejak nechapu ten rozdil 175kc.
Tohle neví ani sami řidiči..S jedním jsem o tom vedl debatu..Cenu určuje buď aplikace anebo vedení..zřejmě na základě toho,zda je dopravní špička, denní nebo noční hodiny..jiná je v týdnu, jiná o víkendech..Řidič vlastně neví, za kolik zákazníka veze a společnost-firma mu to nemusí sdělovat, takže proto to neví..Vesměs jsem byl ale jejich cenami velice překvapen-spokojen..Už před skoro 20 léty jsem platil nehorázné částky..Taxi využívám jen výjimečně a vždy o nich platilo vše, co se o nich říká..zlo*ěji! S Boltem jsem byl vždy spokojen..jen jsem s ním asi 4x
Algoritmus, který určuje cenu, zohledňuje velké množství faktorů jako jsou např. denní doba, aktuální poptávka, momentální vytížení partnerských řidičů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.