Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přemýšlím o založení účtů u ČSOB a Raiffeisen bank, z důvodu té odměny za placení kartou. Byla jsem v bance ČSOB a překvapilo mě arogantní jednání úředníků, to že se tam člověk musí objednávat a pak teprve může přijít založit účet a ještě bankéř zmínil potvrzení, kde pracuju a pak řekl, že to není nutné, ale potřeboval to zmínit. Neměla jsem z návštěvy dobrý dojem, měla jsem pocit, jakoby mi záviděli a nepřáli, že když si založim účet tak dostanu za platby kartou peníze a oni jako zaměstnanci ostrouhají. Má někdo zkušenosti s touto bankou? Přijde mi, že už na začátku se nechovají patřičně, ale je to jen můj subjektivní dojem. Taky ta bankéřka pronesla tak si můžete založit účet jinde. No tak nevím jestli mi to za to stojí a jestli nebudou dělat problémy, za jak dlouho asi přijde bankovní karta. Taky mi tam ti zaměstnanci přišli, že jsou to nechutné drbny, jak jsem šla k tomu bankéři a hned tam přišla jiná na výzvědy, prostě nechutné nezdvořilé chování. U Raifky žádnou zkušenost nemám.
ČSOB patří k našim největším bankám, ta nepotřebuje lákat nové klienty, má jich dost. Mě spíš víc zaráželo, že banka, která má přímo v názvu "Československá" (dokonce bez pomlčky) si dlouhá léta účtovala za převod na Slovensko 250 korun, přestala s tím možná až po tom nařízení EU nebo těsně předtím (kterákoliv jiná banka dejme tomu, ale když je československá, proč se za převod na slovensko platí tolik).
Reifeisen si furt fraje na nějaké akce, při kterých vám odpustí těch 79 nebo kolik peněz za vedení účtu za splnění nějakých podmínek. Taková věc mě docela odrazuje.
Ani jedna z těhle bank mě neláká. Byl jsem léta u spořitelny, právě protože při zakládání prvního účtu se mi věnovaly, byť se mi snažily věšet bulíky na nos (neskočil jsem ani na výběry jen ze spořitelních bankomatů za 40 korunový příplatek měsíčně, tedy za cenu 8 výběrů, ani na 3% úrok z prvních 50 tisíc za příplatek 140 korun měsíčně (ten úrok by činil před zdaněním 125 korun měsíčně)). Právě předtím jsem zkoušel několik bank, kde jsem ani nenašel někoho, kdo by se o tom se mnou pobavil, byly to myslím právě ČSOB, KB, a několik dalších, musel bych vzpomínat, které banky jsem tehdy měl po cestě, ještě tuším e-bank, ta už neexistuje, ale dál bych musel vzpomínat. Pak jsem si založil účet u fio a když jsem si uvědomil, že to, za co dávám dohromady cca stovku měsíčně, mám zadarmo (kromě 29 korunového balíčku s vedením účtu a výpisy zadarmo to bylo pošovné výpisů a poplatky za odchozí i příchozí platby), tak jsem si tam přesměroval výplatu a účet u spořitelny zrušil. Opět bez problémů, pracovnice byly velmi ochotné, asi jsem vypadal velmi odhodlaně, že mi nezkoušely nic dalšího nabízet. Jestli se teda musí spořitelně něco nechat, její zaměstnankyně nepostrádají potřebnou ochotu, nedávno jsem měnil dvoustovku s úzkým proužkem a náhoda chtěla, že první bankam na kterou jsem narazil byla právě spořitelna a zase si nemůžu stěžovat (myslel jsem, že budu za exota, rok a půl jsem se na to chystal, a ostatní to mají už vyměněné, ale v té bance byla fronta lidí, co chtěli úplně totéž, jeden s tisícovkou, jeden s pětistovkou a ostatní jsem neviděl). Ve fio si taky nemůžu stěžovat. Tam teda jsou většinou muži, ale na tom vůbec nezáleží, hlavně že rozumí svým produktům a dá se jich na to zeptat.
čerstvá zkušenost, mám účet u čsob mnoho let a bez problémů, internetové bankovnictví nám paní z čsob zařídila, vysvětlila, spokojenost.
zrovna včera jsem byl v raifajzence, dcera chtěla účet takový, abychom mohli se ženou něco vložit a i vybírat, tragedie, na co, kolik tam bude chodit, jak často se bude platit, nemáme zatím účet tak prý založení je na jeden a půl hodiny. Vypadli jsme jako by hořelo, z té ženské šlo cítit že nemá zájem i když byla schůzka domluvena. Nasr...ý jsem vpálil s ženskýma vedle do fio a za 15 minut jsme odcházeli, žádné dotazy co a jak a kolik a na co. Takže tak, rejfku už nechci vidět, i na druhou stranu ulice přejdu abych se jim vyhnul
Tak to je strašné, že se takhle chovali v rajfce a nedávno, to upřímně jestli se budou starat kolik tam bude chodit, budou chtít vidět pracovní smlouvu, co a jak a kolik a na co, do toho jim absolutně nic není, tak to se na ně vykašlu, vím o sobě, že takovéhle starání se je už pro mě přes čáru a pod úroveň, a to ten účet za těchhle podmínek nezaložím, už jen to, že do konce března chtěli placení kartou asi jen max. 5x měsíčně a teď každý měsíc 10x je naprostá drzost, ale já si ten čas udělám, nezažila jsem to tak myslím že to dám v pohodě, dokonce uvažuju nad tím, že budu platit za žvýkačky :D nebo podobně levné zboží a udělám to pokaždé 10x měsíčně, jinak to nemá pro mě smysl a nic na tom netrhnu :D, není tam kolik musím min. měsíčně kartou zaplatit, není to v podmínkách ani k jedné bance.
Děkuji za odpovědi. Četla jsem, že v Raifce chtějí při založení účtu 2 doklady totožnosti. Mě vždy stačil jen 1, neví někdo, jestli i v ČSOB chtějí 2 doklady?
Bude jim muset holt ten jeden stačit. Kdyžtak řekněte, že druhou občanku vám na úřadě odmítli vystavit. Je to absolutní nesmysl. 2 doklady totožnosti mají úplně stejnou moc jako jeden. Kdyby si na vás někdo s ukradenými doklady chtěl založit účet (proč by to dělal) nebo půjčku (to spíš), tak prostě použije tu sadu, kde je třeba občanka a řidičák, což běžně lidi mívají v jednom pouzdře.
Dva doklady chtějí při založení online (jak píšu v předchozím odstavci, je to nesmysl), při osobním jednání musí jeden doklad stačit. A když ne, tak prostě budou mít o klienta míň.
Založil jsem dceři kdysi účet u Equa bank, naprosto v klidu a za pár minut. Poté ji požrala Raiffeisen a druhé dceři jsem zakládal účet tam. Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Raiffeisen není banka, ale továrna na průsery. Založení účtu se protáhlo na tři hodiny a to nepočítám cestu do a z banky. Nejdřív nešel systém (ale bylo otevřeno, asi aby mohli zaměstnanci říkat, že bohužel, na dnešek je naplánovaná odstávka, to, že to není na webu, za to my nemůžeme). Pak systém šel, ale jen do doby, než se pokusili data odeslat na server, pak se telefonovalo na helpdesk, kde to nikdo nebral, atd., atd. Karta dorazila už za deset dní a nefungovala. Na infolince nevěděli proč, na webu nevěděli proč, takže znovu 25 km na pobočku, kde bylo tak narváno, že jsme odešli. Nakonec jsme kartu protáhli bankomatem Raiffky a ona se rozeběhla. V žádném jiném zařízení aktivovat nešla. Parodie na banku...
Nabízejí pořád 3 banky odměnu za založení účtu. ČSOB, Raiffeisen bank a Komerční banka. Pokud bych si kvůli tomu obstarala Cestovní pas, tak zaplatím 600 Kč. Přijde mi to zbytečné. Měl by každé bance stačit 1 doklad totožnosti, založila bych si každý účet osobně v bance. Nevím proč třeba nestačí jako druhý doklad totožnosti Průkaz ze zdravotní pojišťovny, tam je přece také vše vypsané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.