Nejste přihlášen/a.
Dotaz jste nepoložil, takže nelze odpovídat.
Nicméně lidé se nemění, takže nelze čekat, že se kdokoliv nebo cokoliv změní. Možností je odstěhovat se.
Pouze dodám, že dotaz je napsaný jak přes překladač z čínštiny. Takže možná jste pro ostatní skutečně "nějaký divný", a proto jednají tak, jak jednají.
Víe nelze poradit.
Přeji hezký den.
Dobrý den.
Asi žijete v prostředí, kde pomlouvání, ubližování, napadání a podobné věci jsou v této lokalitě zvykem.
Pokud to nejde nějakým způsobem vyřešit, třeba jen pozdravem a nevšímavostí, tak je třeba se asi odstěhovat. To, co se u Vás děje, není normální. Pokud na tom nemáte žádný podíl, tak by se to jinde asi nedělo.
Zdravím.
Tohle je dobrý téma, ale mělo být v diskuzi.
V mém okolí se taky projevuje závist, zášť a ignorace, ale ne až tak drsně. Prostě ty projevy jakési "nadřazenosti" resultovaly v ignoraci.
Nikdo se se mnou nechce bavit
dobře "sedící" špunty v uších by měly na psí vytí stačit. Problematiku ruchů z okolí (v mém případě je to rušná silnice) řeším ještě šumem puštěným z párty reproduktoru.
Jinak ta problematika zášti a obecně -promiňte mi ten výraz- zmrdského chování lidí je velice zajímavá a ukazuje na stoupající vliv něčeho ve společnosti, co bychom se mohli případně v další debatě pokusit definovat.
proti mě jeli na kolech z kopce dva mladí potomci těchto "spolusousedů" (ani je neznám) a vyloženě s velkým smíchem ! vjeli na cyklokolech až co nejvíce ke středové čáře přímo na mé vozidlo, s cílem mě donutit zastavit a psychicky "vykolejit", abych nadával atd., přidal jsem plyn a co nejvíce si to namířil ke středové čáře
- takže Sám vidíš trávu růst, ti dva mladý potom si tě asi určitě poznali a zrovna naschvál jeli K středové čáře, jeli na své polovině nebo nejely? Tak co se staráš co oni dělají proboha vždyť ty seš ještě horší než oni
Ty přesně víš že oni tě chtěli Donutit abys nadával? No, pokud vědí že seš blázen tak asi by sis takovou myšlenkou mohli hrát
Evidentně nevíš, čemu se říká "se stoickým klidem".
Ach Jo!
Zapracuj na sobě a v lidech spatřuj to pozitivní. Od nich nic neočekávej a budeš spokojen. I když asi ne když už máš nalomené zdraví, ty jsi starý mládenec evidentně, no změnit sebe asi nedokážeš už, tak skutečně to prodej a jdi jinam tam kde ti bude lépe a kde můžeš v klidu dožít.
Celé mi to vaše psaní mi přijde takové paranoidní. Zaujala mě ovšem tato část vašeho textu: "Vyvrcholilo vše tím, že rodinný příslušník měl chronické zdravotní problémy, halucinace a často volal složky IZS". Nemáte-li otázku, měl bych já. Jakou podobu měly ty halucinace a jaký průběh? A v jak blízkém příbuzenském vztahu k vám daná osoba byla? To by možná celou vaši situaci dost vysvětlovalo.
Absurdními výmysly svá selhání neomluvíš. Selhala jsi, takže snášej následky jako dospělák, za kterého se považuješ (ale to budeš bohužel asi jediná).
Dosažení věku 18ti let nepotvrzuje ani nezaručuje mentální dospělost a podle tvých reakcí jsi pořád tatínkův mazánek, co se bojí, že dostane zaracha, protože przní cizí majetek nebo veřejný prostor.
Ty pořád nerozumíš situaci. Ponižuješ se sama a to tím, že ničíš cizí majetek. Ten, kdo tě na to upozorňuje, není traumatizovaný, ale naopak slušně vychovaný a znalý slušného chování vůči veřejnosti.
Traumatiovaná jsi sama, protože svá traumata potřebuješ zacákat sprejem. Je to trapné, hloupé, dětské a ponižující. Děláš to zcela dobrovolně, protože tě nikdo nenutí konat jako hloupé dítě. A tím se ponižuješ.
P.S.: Když kolem sebe potřebuješ furt cákat, nebyla jsi náhodou obětí sexuálního zneužívání? Něco mi kvůli té tvé oblibě cákání říká, že asi ano.
Tvá neúspěśná snaha rozdávat psychologické posudky je sice směšná, ale zato úplně zbytečná.
O traumatizaci jsi zde začala psát jako první ty. Proč asi? Ne náhodou proto, že si nosíš plnou hlavu traumatů? Já myslím, že určitě.
Opakuji, že není traumatizován ten, kdo tě poučí, ze jednáš portiprávně, ale ten, kdo jedná protiprávně a snaží se to omlouvat vymýšlením nesmyslů o zodpovědné osobě (a tedy POUZE TY).
Ego máš vystřelený na měsíc, ale chápání situací a tedy IQ máš na bodě mrazu. Táta v dětství asi málo řezal, ale že mu vzkazuji, že to kdykoliv může dohnat.
Tvým traumatem je tedy to, že jsi rozmazlené dítě, co se neumí vpratat do kůže a spoléhá se, že tatínek všecko vybaví včetně úplatku za trestnou činnost svého nepodařeného fakánka.
Rozmazlené je děcko, které si myslí, že z něj všichni padnou na zadek, protože někde něco nacákalo a domnívá se, že je to hezké, i když reálně poničilo cizí majetek. Takové děcko a tedy i ty sama pak se slzičkou klepe tatínkovi na vrata, aby zaplatil napáchané škody. No a pak to opakuje a opakuje až do chvíle, než to ostatní prestane bavit a pak čumí jak guma z trenek, že si se sebou neumí rady ani v dospělosti.
Poznáváš se, že ano. Ale za to nemůžeš, za to mohou tví rodičové, kteří se o tebe "vždy tak hezky starali". Až jednou taky dospěješ, dáš si facku za ty nesmysly co zde produkuješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.