Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak používat bidetovou spršku?

Od: pavel odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, v neděli jsem byl na návštěvě u sestřenice potřeboval jsem si Dojít na velkou a na záchodě měli jakousi bidetovou spršku či co. Ptal jsem se co to je a ona mi vysvětlila že si to mám dát pod zadek a pustit vodu že mi to má umýt zadek… tak jsem to schválně zkusil dal jsem si to pod zadek a pustil vodu a výsledek? úplný prd! Sice mi to vyčistilo Stolici ale ne všichno… když jsem se pak čistil od vody toaletním papír tak byl stále špinavý (ne celý, trochu) co jsem udělal špatně? Nevím jestli sem patří anální hygiena Ale jelikož nesnáším utíraní toaletní papírem tak jsem našel u spršky naději ale zklamání…. To se mají k tomu použit ruce? Proste dat ruku “mezi půlky”? Ja fakt netuším.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

4x
Zas další, co nezvládne osobní hygienu. Ve sprše to děláte jak? Taky jen oplachujete, nebo použijete mýdlo a ruku? Zkuste to stejně s bidetovou prškou. Jako tunning vám poradím, že se nemusíte hrabat holou rukou v právě pokaděném zadku, ale mýdlo lze nanést na toaleťák, tím řiť očistit a pak sprškou omýt.
pavel
hodnocení

Takže si pustím vodu z sprsky a druhou rukou udělám to….

hodnocení

2x

Jak to správně použít nevím, ale pokud se normálně sprchujete, když nemáte rád toaletní papír, tak asi používáte ruku, takže to můžete udělat stejně - je to nejlepší cesta ke kvalitě. Já to používám po toaletním papíru a i s rukou.

pavel
17.09.24 20:41
hodnocení

Jasně
pavel
hodnocení

Jenom aby to nebylo divné…

Jak "divné"? On vás někdo sleduje, jak si myjete zadek? *smich*

pavel
22.09.24 07:51
hodnocení

Ne
Popravdě mně taky vždy zajímalo,jak ta análsprcha funguje..Vždyť musí být ta voda všude..minimálně teda krom zadku nateče až do nohavic,nee? A ten toaleťák je nějak spešl? Přece namočený toaleťák se hned rozpustí,ne? Kolik se ho tak spotřebuje po jednom mytí zadku? Role? Já si teda pjdel utřu "postaru" papírem a když je možnost, tak vlhčeným ubrouskem na dětské pjdele..Ale tam je zas problém, že bývají z plastu..nerozloží se ani za nic-vlastní zkušenost při řešení ucpaného septiku *blee*.. takže se musejí házet bokem mimo wc..Do plastu je hodit je velký bizár..takže plast do komunálu..Holt utřít si p*del není žádná pr*el..*alene*

Musí to to vyzkoušet. Sedíte, nestojíte, takže voda v nohavicích nebude. Po umytí použijete ještě jednu dávku toaleťáku na vysušení dosucha - ekvivalent toho vlhčeného ubrousku, jen neřešíte, kam s ním.

hodnocení

1x
Aby to fungovalo podle vasich predstav, tak by to chtelo vapku a ne sprchu. Mozna kdyz zapojite hajzl stetku tak to bude ok. Ja preferuju toaletak a finis s bidetovou sprchou plus rukou...

hodnocení

0x

Ja ji používám bez problémů. A třeba na hemeroidy naprosto idealni. Musíte přiložit spršku az před anální otvor, levou rukou trochu roztáhnout půlky a pustit silnější proud. Nestačí namířit , ale to nechat chvílí téci.

pavel
hodnocení

Vy mate hemoroidy?
Co je na tom divného? Asi by o tom nepsala..Mají je i mladí lidé..Ale jestli vás toto téma zajímá, tak můj pes má problémy s perianálními ragádami..Musím mu-jí to mazat a ošetřovat..takže potřebuji poradit,jak šetrně čistit psí řit,když je plná těch ragád *ee*
pb®
Na psa si kupte ve zdravotnických potřebách čistící pěnu pro inkontinentní pacienty.Jak se to psovi stalo?
Pb..O té peně jsem četl a mám v plánu ji zkusit..Jak se to stalo? Nevím,možná věk-12let..Možná zanedbaná údržba *alene* 3/4 roku jí koupu,ale v zimě ne,ptž je zvyklá žít venku..Nikdy s tím problémy neměla,ale loni při jarním koupání jsem to zjistil..Jelikož má v zimě hustý kožich, tak zadek zarostl a asi "kaštany" v kožichu zapracovaly,nevím.

houba
hodnocení

0x
V arabských zemích, v Asii se tahle sprcha vyskytuje velmi často, ne li pravidelně. Ač nemají třeba klasickou sprchu a "sprchují" se poléváním vodou napuštěnou z kouhoutku v koupelně, mají tuhle sprchu na zadek. Praktikuje se to vždy u arabů levou rukou přímo pomáhají čisti s proudem sprchy, bez papíru! max. si pak zadek osuší poblíž k tomu (snad) určenou osuškou nebo do té jejich tradiční zástěry, šatů co nosí a vypadá jako noční košile. Kontaminace fekálními bakteriemi na rukou bude podobná jako u západáků, zejména za nehty apod., tam jaksi nestačí umytí rukou prosté, at s mýdlem nebo bez. Použití toaletáku vás totiž bezpečně neochrání od těchto bakterií na rukou, logicky. Římané před více jak 2000 lety používali na veřejných a domácích WC, hromadně jednu a tu samou houbu v nadobě s vodou, často byla houba připevněná na násadě...a to byla prosím špička civilizace tehdy.
Tak tu houbu bych nechtěl ani vidět, natož ji použít..V jistém období prý používali na utíraní zadku živá koťátka..pak je nechali jít a vzali vždy to čisté..Nevím, jestli to není bujná fantazie..
pavel
22.09.24 09:40
hodnocení

Aha

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]