Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití situace

Od: karla* odpovědí: 7 změna:
Využili jste někdy přes léto situace, když jste byli doma sami.Že jste chodili doma nazí.Využili jste toho, že jste sami k volnosti a svobodě. Nebo když jste byli u vody, jestli jste využili toho, že tam nikoho nebylo a šli do vody nazí.
Tím nechci říkat jestli to provádite pravidelně, jenom jestli vás to napadlo,a zkusili si to

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Často..Mnohdy jsem v koupelně úplně sám a tak jsem tam úplně nahý..dokonce se nahý osprchuju..A pozor,dokonce i v práci chodím nahý! Zatím teda jenom do sprchy a ze sprchy..Tohle léto bylo vydatné na vedra...vlastním zahradní sprchu a také jsem pod ní lezl úplně nahý;) Ale jestli mne viděl někdo ze sousedů, tak jim to moc nezávidím..Postavu už nemám jako zamlada

hodnocení

5x

Ano pořád a dokonce i před manželkou*smich*

pohanka
hodnocení

0x

Nudismus, nebo naturismus jako životní styl.

Pokud někdo vyzkoušel koupání a plavání bez plavek, tak zjistil, jak je to příjemné a zdravé.

V paneláku v dnešním horkém létě (pokud bych tam bydlela a nikdo nebyl doma), tak bych tak chodila asi také.

Kdo má zahradu s bazénem, tak je sám proti sobě, pokud se nesluní a nekoupe bez plavek.

Existují i pláže, které jsou vyhrazeny pro no textil.

http://www.cmfn.cz/

hodnocení

0x

Pravidelne si doma sundavam sako. Parkrat uz sem odlozil i kravatu. Obcas, ale jen kdyz jsem doma sam, tak i premyslim nad rozepnutim horniho knoflicku u kosile.

luciee
Wow, vy jste rebel. :D

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, ne, mě nejvíce rajcuje být i doma oblečený. Holt, každý máme nějakou úchylku a já se za tuto svou trochu stydím (asi vybočuji z normálního, nahatého rodinného chování ). Zdravím!

hodnocení

0x

Raději chodím oblečená, náš domek má sice dveře zamčené, ale nevím, kdy se některé dítě nebo vnouče objeví, neb děti mají klíče. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]