Dobrý den, používám spotify free rád bych se s tady s podelil s recenzi. Začnu plusy: solidní zvuk. 1. Písničky jsou fakt dobré a mají dobré bassy atd. 2. Dobrá nabídka písniček. Jsou tam asi všechny písničky od nejznámnějších interpretů neříkám že jsou tam všechny ale určitě tak 90% písniček je tam. A teď minusy: A rovnou začnu tím co mě štve úplně nejvíc a to je to že aplikace si sama vybírá co mi pustí. Například chci pustit nějakou písničku od taylor swift a ona mi tam pustí justina Biebera nebo nedejbože nějakýho Calina. To mě štve úplně nejvíc. Další věc co mě štve je nemožnost přeskočení písniček. Opět chci si pustit nějakou písničku pustí se mi tam úplně jiná a chci ji přeskočit, jde to ale maximálně šestkrát! Opět věc na ničení dobré nálady. Souhlasíte s něčím?
Třeba tohle. idnes.cz/... Nic z toho nepoužívám, neb jsem konzerva a co poslouchám, to mám stažený doma. Nikdy jsem to tam tedy nezkoušel najít třeba Mejlu Hlavsu, starýho Otu Petřinu a podobně.
A jak jinak by tě to Spotify donutilo za službu zaplatit, kdyby byly funkce stejné zdarma i placené? Vítej na internetu v roce 2024, kde ZADARMO NEEXISTUJE NIC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.