Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotify free

Od: jant odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, používám spotify free rád bych se s tady s podelil s recenzi. Začnu plusy: solidní zvuk. 1. Písničky jsou fakt dobré a mají dobré bassy atd. 2. Dobrá nabídka písniček. Jsou tam asi všechny písničky od nejznámnějších interpretů neříkám že jsou tam všechny ale určitě tak 90% písniček je tam. A teď minusy: A rovnou začnu tím co mě štve úplně nejvíc a to je to že aplikace si sama vybírá co mi pustí. Například chci pustit nějakou písničku od taylor swift a ona mi tam pustí justina Biebera nebo nedejbože nějakýho Calina. To mě štve úplně nejvíc. Další věc co mě štve je nemožnost přeskočení písniček. Opět chci si pustit nějakou písničku pustí se mi tam úplně jiná a chci ji přeskočit, jde to ale maximálně šestkrát! Opět věc na ničení dobré nálady. Souhlasíte s něčím?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

2x

Tak proč to používáte, když vám to jen ničí náladu?

Ja používám audacious a co si nastavím, to mi taky hraje :)

hodnocení

1x
Mam heknuty spotify a nemam problém
A vim že funguje na veškery telefony krom jabka

nox®
hodnocení

0x
Zkuste si vypnout náhodné přehrávání.
jant
hodnocení

Kde? V playlistu to nejde tam to chce za Premium
nox®

U ovládání přehrávače by měly být šipky. S tečkou je to náhodně, s hvězdičkou náhodně s chytrým výběrem podobných skladeb.

jant
hodnocení

Pardon, ale stále nevím jak

Musí to být nutně Spotify?

jant
hodnocení

Tak Oničem jiném nevím. Je nějaká jiná aplikace kde fakt zadarmo poslouchat jakoukoliv písničku ji na pozadí?
Třeba tohle. idnes.cz/...
Nic z toho nepoužívám, neb jsem konzerva a co poslouchám, to mám stažený doma. Nikdy jsem to tam tedy nezkoušel najít třeba Mejlu Hlavsu, starýho Otu Petřinu a podobně.

hodnocení

0x

O dobrém zvuku bych pomlčel. Všechnu muziku Spotify právě zhoršuje.

bida
hodnocení

0x
Ano to je normální vlastnost free verze. Pokud se ti to nelíbí, priplat si...

hodnocení

0x

A jak jinak by tě to Spotify donutilo za službu zaplatit, kdyby byly funkce stejné zdarma i placené? Vítej na internetu v roce 2024, kde ZADARMO NEEXISTUJE NIC.

pbp
hodnocení

0x

Na iPhone a asi telefon obecně to tak je.

na iPadu ale toto omezení ani u free verze není, vybírat můžete konkrétní píseň a přeskakovat taky...

Každopádně hlasitě jí mi to hraje z iPhonu přes blutus do stejného zesilovače, z iPadu mi to hraje trošku potišeji, Ze stejného účtu, nevím čím to je :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]