Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho udržíte předpažené ruce?

Od: tomkk® odpovědí: 21 změna:

Otázka je jasné, jak dlouho udržíte předpažené ruce?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, otázka je jasná, ale rubrika, kam byla vložena i s anketou, je nesprávná (slušela by ji Volná diskuze). Zdravím!
P.S. Někdy si to možná zkusím. Jaké jsou výhry?
hodnocení

Abych pravdu řekl, překvapilo mě, že tu není něco jako rubrika zdraví, přestože tu na toto téma spousta otázek je. Pouze pár podrubrik je schovaných v podivné rubrice "nejen pro ženy". Třeba gynekologie tu má jako asi jako jediný
lékařský obor vlastní rubriku. My s nářadíčkem máme smůlu. :)

nad 10 minut

Je - Společnost/zdraví

ben®
elisa24 - toto je dotaz jednoznačně do Volné diskuze, kde je i rubrika Sport!

nad 10 minut

@ben - to ano

hodnocení

To elisa24: Máte pravdu, to zdraví v rubrice společnost jsem nečekal a přehlédl. Tam by to správně patřilo.

Jo, pár rubrik tu působí duplicitně, jako společnost, hudba, volná diskuze, nejen pro ženy. Ono to trochu se liší a začne to dávat smysl, ale chce to mít dlouho nap(o)r(a)děno.

hodnocení

Požádal jsem o přesun.

bomm
hodnocení

3x

Co je to za otázku, každý kdo posiluje, tak bez zátěže těch 10 min. dá, ale proč by to dělal, ztráta času. Navíc to bude v každém věku jiné a s hodně záleží jak je člověk fit zhruba po 60 s určitě to začne tak štvát že se na to vykašleš

hodnocení

2x

Tak jsem to zkoušel prve v termálním bazénu, ruce předpažil a ...po chvilce jsem usnul.

Takže nevím,,,,,

petrovic

Tak ja to ted zkousel v obyvaku. Prisla manzelka a zeptala se. Chces obejmout? No, pritulila se a timto mi prerusila nasledujici 4.minutu. Takze nevim...

Tak to máte dobré, že Vás obejmula, mne v bazénu nikdo a že tu je ženských...

petrovic

I ten bazen je na pohodu. A je se aspon na co podivat? :)

Když vynechám pár postav, jako reklamu na hlad, několik postav, kteří mají v těle navíc dva pytle cementu, tak ten zbytek bylo vynikající pohled.

bobane, ale ty čekají na Vás?

cien
hodnocení

2x

Vdfržel jsem mnutu a pak mě přestalo bavit sledovat hodiny.

dhdhyh
hodnocení

0x
3500000 sekund

tolika hodin, nevěřím...:)

hodnocení

0x

KDYBY JENOM ruce *cert*

hodnocení

0x

Nikdy mě nenapadlo to zkoušet... k čemu by to mělo být dobré?

ben®
gotrekzagary - to bude nějaký bobřík (možná hlouposti).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]