Dobrý den, otázka je jasná, ale rubrika, kam byla vložena i s anketou, je nesprávná (slušela by ji Volná diskuze). Zdravím! P.S. Někdy si to možná zkusím. Jaké jsou výhry?
Abych pravdu řekl, překvapilo mě, že tu není něco jako rubrika zdraví, přestože tu na toto téma spousta otázek je. Pouze pár podrubrik je schovaných v podivné rubrice "nejen pro ženy". Třeba gynekologie tu má jako asi jako jediný lékařský obor vlastní rubriku. My s nářadíčkem máme smůlu.
Jo, pár rubrik tu působí duplicitně, jako společnost, hudba, volná diskuze, nejen pro ženy. Ono to trochu se liší a začne to dávat smysl, ale chce to mít dlouho nap(o)r(a)děno.
Co je to za otázku, každý kdo posiluje, tak bez zátěže těch 10 min. dá, ale proč by to dělal, ztráta času. Navíc to bude v každém věku jiné a s hodně záleží jak je člověk fit zhruba po 60 s určitě to začne tak štvát že se na to vykašleš
Tak jsem to zkoušel prve v termálním bazénu, ruce předpažil a ...po chvilce jsem usnul.
Takže nevím,,,,,
petrovic
Tak ja to ted zkousel v obyvaku. Prisla manzelka a zeptala se. Chces obejmout? No, pritulila se a timto mi prerusila nasledujici 4.minutu. Takze nevim...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.