Nejste přihlášen/a.
V poslední době se mi změní bez jakého kolik zásahu web Seznamu na "psy"a obrovské obrázky. Musím se vrátit zpět do vyhledávače a znovu se proklikat na klasické zobrazení a za chvíli je to to samé.. Kde je chyba? Děkuje senior .
Myslím, že si takhle říká o to jejich předplatné 79 korun měsíčně. Když se to objeví, tak to rovnou zavírám, za tyhle peníze mi ten jejich odpad opravdu nestojí.
Teda ještě jim můžete povolit špehování, pak by to mohlo fungovat, ale to jsem nezkoušel.
s timhle šup , kam to patří a nikdy se to nezobrazí. Zakázat cookies (na vícero doménách seznamu včetně szn.cz a .cz, seznam, jednotlivé podstránka a už toto neobtěžuje.
toto okno jsem nikdy neviděl.
Dřív stačilo držet ESC, aby se tohle nenačetlo, ale mám pocit, že poslední dobou už to nestačí. Holt má seznam o jednoho čtenáře (a konzumenta reklamy) míň, teda aspoň pokud jde o mě. Předpokládám, že to ani nepoznají.
Já mám jako domovskou stránku HTML soubor na lokálním disku - načte se to okamžitě bez ohledu na stav připojení, nejsou tam žádné nežádoucí věci a hlavně tam mám přehledně a s ikonkama (favicons) odkazy na všechny weby, kam běžně chodím (včetně případných vnitřních stránek, oblíbených, nepřečtených a tak podobně)
Přitom název tam je takový, jaký chci já, třeba jen zkratka, a mám to pěkně urovnané v ploše, nikoli dlouhou nudli seznamu. Aktuálně tam mám asi tam 800 odkazů, i když pravidelně chodím jen na menší část.
V podstatě (až na pár jednoduchých hlaviček) jde přímo o odkazy ve tvaru (místo hranatých závorek pochopitelně ostré, a mezery mi to sežralo taky):
[a href="https://pc.poradna.net/"][img src="file:/home/gilhad/startpage/poradna.ico"width="100%"height="100%"]Poradna[/a] |
Já jsem to míval taky tak, lokální soubor s oblíbenými odkazy. Pak jsem léta měl "empty page" a teď to nějak funguje tak, že se zobrazí stránky z minula (možná kdyby žádné nebyly, tak to bude prázdná stránka), tohle od doby, co nepoužívám mickosoftí IE jsem snad nemusel řešit (jinak ta jejich výchozí stránka go mickosoft com byla fakt napřesdržku).
To není změna obrazu, to webmaster seznam.cz dostal vlhký sen a zrealizoval ho. Ale já mu nějaký čoklyžrát nebudu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.