Nejste přihlášen/a.
Jak reagovat když už se to stane:
taky Vám pokladní uchopí plechovku s pitím vždy zhora? -tj.v místě kde budete přikládat rty...
Jak reagovat když už se to stane (když ji i vyndává ze sáčku, nebo sundává rukavici na pečivo co jste na plechovku zhora nasasdili)?
děkuji, pěkný den, d.
Bakterie, ktere tam zanecha pokladni, uz jsou jen zbytkem toho, co na plechovce ulpelo predtim. Od vyroby, po skladovani nekde venku, kde mohly lezt i krysy nebo mysi, mohl tam nekdo mocit, preprava ve spinavem aute atd. atd. ta plechovka ma za sebou dlouhou cestu. Ja bych se bez omyti z plechovky nikdy nenapila, maximalne brckem.
Nejhorší smrt je z vyděšení.
Nejsem typický čuník, který si po záchodě nemyje ruce, zároveň nejsem z bacilů paranoidní. Zlatá střední cesta. Tělo musí někde získat imunitu, aby mohlo vegetovat, nemůže stále být v prostředí bez bacilů.
Máte obavy z plechovky. Na ni sáhlo už tolik lidí, že jedna pokladní Vám neuškodí. Až budete mít někdy chvíli čas, zastavte se u pečiva. Lidé mačkají chleba, zda je dost měkký, přebírají rohlíky, pak najdou lepší a ty původní, ohmatané, vrátí zpátky, občas si u pečiva někdo s mohutným gejzírem kýchne. Nebo se vysmrká, zastrčí kapesník a rukama se začne v pečivu přehrabovat.
To mi vadí víc, než plechovka. I proto, že plechovku můžete otřít vlhkým ubrouskem, rohlíky ale neotřete ničím. Je to tak. Jaga.
Je dobře, že jste čistotný, ale nic se nemá přehánět. Ani čistota, ani špína. A v životě mě nenapadlo, balit plechovku do rukavice na pečivo.
To jsem jedinej komu je to totálně jedno? Nejsem z cukru, jedna věc je si umýt ruce před jídlem, ale tohle mi přijde přehnaný. Kolikrát jsem si dal něco s někým napůl nebo pil po někom, a žiju, stejně jako oni. Lidský tělo není tak choulostivý aby nedokázalo snést něco takového(pokud to není třeba žloutenka a tak...) proto mi přijde zbytečný se takhle strachovat.
Když se něčím proloží tak ne. Ale nechápu, komu by to mělo vadit. Posledních 20 let teda je ve skle jenom pivo (limonády už dávno ne), takže to opravdu je jasné.
Viděl jsem a nevím jestli to nebylo jen v zahraničí, že na těch plechovkách bývá taková plastová čepička, pak je to asi o něco lepší než jenom plechovka. Ale stejně nechápu, jak někdo může pít rovnou z plechovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.