Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak reagovat: uchopí plechovku s pitím vždy v

Od: dom® odpovědí: 25 změna:

Jak reagovat když už se to stane:

taky Vám pokladní uchopí plechovku s pitím vždy zhora? -tj.v místě kde budete přikládat rty...

Jak reagovat když už se to stane (když ji i vyndává ze sáčku, nebo sundává rukavici na pečivo co jste na plechovku zhora nasasdili)?

děkuji, pěkný den, d.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

10x

Bakterie, ktere tam zanecha pokladni, uz jsou jen zbytkem toho, co na plechovce ulpelo predtim. Od vyroby, po skladovani nekde venku, kde mohly lezt i krysy nebo mysi, mohl tam nekdo mocit, preprava ve spinavem aute atd. atd. ta plechovka ma za sebou dlouhou cestu. Ja bych se bez omyti z plechovky nikdy nenapila, maximalne brckem.

el
hodnocení

5x
Nastav pokladní jen čárový kód, tu plechovku nemusíš dát z ruky.

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, jak bych měl reagovat, resp. měl bych snad reagovat i na to, jak pokladní sahá i na jiné zboží? Zkrátka, v tu chvíli si raději nepředstavujte, kde všude od rána už ta paní měla tu ruku strčenou a jen doufejte, že je čistotná. Mimochodem, v ústní dutině zdravého a čistotného člověka je trvale asi 300 druhů různě nebezpečných bakterií, tak si na to každé ráno vzpomeňte (nebo u té kasy) . Zdravím!

hodnocení

4x

Nejhorší smrt je z vyděšení.*ee*

Nejsem typický čuník, který si po záchodě nemyje ruce, zároveň nejsem z bacilů paranoidní. Zlatá střední cesta. Tělo musí někde získat imunitu, aby mohlo vegetovat, nemůže stále být v prostředí bez bacilů.

Máte obavy z plechovky. Na ni sáhlo už tolik lidí, že jedna pokladní Vám neuškodí. Až budete mít někdy chvíli čas, zastavte se u pečiva. Lidé mačkají chleba, zda je dost měkký, přebírají rohlíky, pak najdou lepší a ty původní, ohmatané, vrátí zpátky, občas si u pečiva někdo s mohutným gejzírem kýchne. Nebo se vysmrká, zastrčí kapesník a rukama se začne v pečivu přehrabovat.

To mi vadí víc, než plechovka. I proto, že plechovku můžete otřít vlhkým ubrouskem, rohlíky ale neotřete ničím. Je to tak. Jaga.

Je dobře, že jste čistotný, ale nic se nemá přehánět. Ani čistota, ani špína. A v životě mě nenapadlo, balit plechovku do rukavice na pečivo. *smich2*

Zlatý ochmataný rohlíky. Když nám v pekárně chytla rohlíková pec, vystříkali ji práškovým hasičákem, uhlí z pásu smetli na stranu, pec jela asi hodinu na prázdno a pak se vesele peklo dál. A celá Praha baštila, až měla boule za ušima. Jak se říká, dobrý prase všechno spase...

hodnocení

4x

Já to kupuju po kartónkách a mám to zatavený.

Z plechovky piji jako z matčina prsu, nemeji, rovnou ssaji.

hodnocení

3x

Reagovat musíš včas. Když už se to stane, tak jí tak akorát můžeš slušně požádat, ať to příště nedělá. Mimochodem, to jsem fakt jedinej, kdo si vršek plechovky umejvá před tím, než se napije?

nox®

Určitě ne, vršek plechovky oplachuji vždy alespoň vodou.

Nejste. Já taky.

lexa
hodnocení

3x

To jsem jedinej komu je to totálně jedno? Nejsem z cukru, jedna věc je si umýt ruce před jídlem, ale tohle mi přijde přehnaný. Kolikrát jsem si dal něco s někým napůl nebo pil po někom, a žiju, stejně jako oni. Lidský tělo není tak choulostivý aby nedokázalo snést něco takového(pokud to není třeba žloutenka a tak...) proto mi přijde zbytečný se takhle strachovat.

hodnocení

2x
Je to asi jedno..neboť po té plechovce patlalo už tolik lidí, že jeden navíc už vám neublíží..Obecně je pití z plechovky riziko..takže pokud to jde,tak si to někde opláchněte tekoucí vodou..Mně spíš vadí, když si v tomto horku koupím chlazené pivo v plechu, s úmyslem ho pít hned po opuštění obchodu nejlépe;) a pokladní ho při skenování pěkně protřepe a pak ho mrskne a skutálí dál..Takže pivní sprcha je jasná *smich* Jestli vám jde ale jen o ruce pokladní, tak ji předem poproste,ať to nechá v obalu ;)
doplněno 04.09.24 18:35: Takže se také ozývám včas a prosím pokladní, ať to nenaklepává a nekutálí,že bych to chtěl vypít,dokud je to studené;) Většinou mně pochopí, někde ani nevnímají jedou jako stroj..
Na tohle existuje finta poklepat polosilne 3x na vicko. Ty nahromadene bublinky se rozptyli, a nedojde k tak silne explozi pri otevreni.
Jinak tu plechovici bych oteviral az tak 10 mimut po te mrskanici na kase.
Jinak kam tak spechate s tim pivem u huby...
Tu fintu s poklepáním znám,ale nějak jsem tomu nikdy nevěřil, takže jsem to osobně nezkusil..Zkusím to..S pivem u huby nikam nespěchám..Dal jsem to jako příklad..Nemá cenu si to kupovat chlazené, když to nehodláte v tomto vedru hned pít..rychle to totiž zteplá a teplé pivo je fujky..Takže si to kupuji chlazené s úmyslem to vypít hned, než to bude jako ch*anky ;)

Poklepání funguje, dělám to (skoro) furt, ačkoliv preferuji jako správný pivař lahváče. Plechovky jsou zbytečný odpad a já jsem ekologický pivař ;)

Správný pivař preferuje čepované nikoliv plechovku či lahev!

hodnocení

0x
Zajima me, v jakem smeru ty plechovky ukladate na pas.
kdosi

Ono nestačilo, že vám s tím zavřeli už jednu diskuzi?

Vy nedate klidu :D
Tomu uzavreni jste mam dojem znacne pomohl/,a.
Plechovky dávám zásadně nastojato a šprajcuji je jiným tovarem,který je nastojáka bezpečně podrží;)

Já plechovky nechávám v košíku a dávám na pás pouze jednu.

Páč je kupuji po celém balení

hodnocení

0x
Přestat kupovat plechovky, začít kupovat lahváče.

Lahvoně,pokud jich není celá basa nechutně cinkají a hned každý musí vědět, co nesete..Cinká to jak vozík pana Lorence-nejlevnějšího zedníka v kraji..
ml1

Když se něčím proloží tak ne. Ale nechápu, komu by to mělo vadit. Posledních 20 let teda je ve skle jenom pivo (limonády už dávno ne), takže to opravdu je jasné.

Viděl jsem a nevím jestli to nebylo jen v zahraničí, že na těch plechovkách bývá taková plastová čepička, pak je to asi o něco lepší než jenom plechovka. Ale stejně nechápu, jak někdo může pít rovnou z plechovky.

hodnocení

0x

Plechovky venku nepijiju a doma si je před otevřením umyju

hodnocení

0x

Najdi si někde ten díl, ze seriálu: Bořiči mýtů. Běželo to na Prima COOL a tam se těm plechovkám docela hodně věnovali. A moc toho na těch plechovkách nenašli, i když po nich nechali lézt potkany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]