Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč myslící dospělácí pokládají lahve na pás bez rozmyslu?

Od: chlochydess® odpovědí: 96 změna:

Dobrý den. Tohle není žádná trollí ani podobná otázka. Pokládám ji, protože mě to upřímně zajímá a to denně, protože jsem v obchodě skoro každý den.

A každý den žasnu. Na ilustračním obrázku je vidět lahve na nákupním páse vyskládané, tak, že když sebou pás trhne, lahve letí buď dozadu, kde již má nákup někdo jiný (pokud tam není zarážka) nebo letí dopředu, kde se kácí přes zarážku před nimi a dostávají se do nákupu člověka před námi.

Tyto osoby netuší, že pokud lahve na pás uloží ve směru pásu a tedy souběžně se směrem jízdy, lahev se ani nehne, nebude se donekonečna kutálet navolno, když se pás rozjede a nedostanou se ani mezi položky nákupu člověka před ani za námi.

Proč tomu tak je? Není to žádná námaha navíc. Je to ta samá námaha, pouze obohacená o bezpečí, že lahev nebude rajtovat po pásu, nerozbije se a nezatoulá se tam, kam nemá.

Nedá mi to spát. Tuto za mě zhorvadilost vidím Xkrát denně. Děkuji za vysvětlení a přeji krásný den *slunce*

Proč myslící dospělácí pokládají lahve na pás bez rozmyslu?
zámek
hejkal uzavřel tuto otázku

96 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, jací myslící dospěláci, když nejčtenějším tiskem v naší kulturní zemi je deník Blesk ? Zdravím!
doplněno 04.09.24 12:54: Chci se tazatele zastat, protože některé odpovědi a komentáře zde jsou už skoro na úrovni tortury. Zkrátka řeší to, co ho zlobí/zajímá, zeptal se a téma vložil správně do Volné diskuze. Podívejte se na starší dotazy v této rubrice, jaké ptákoviny se tady už řešily (a potom "házejte kamením").
hodnocení

Ve směru jízdy a nic mi nerajtuje

Znam tady par takovych osob.. Ale kolik Poradnaku cte Blesk vazne netusim :D
hodnocení

Ty osoby se mi smějí, že prý "řeším kraviny", ale že mi sami skutečně velikými kravinami odpovídají už asi není důležité. Jsem ale zvyklý, že potrefená husa řve nejhlasitěji, takže krásně vidím, kterému ňoumovi jsem šlápnul na kuří oko.

vlastovicka

chlochydess: "potrefená husa řve nejhlasitěji," No tak tu až tak hlasitě neřvi jako ta potrefená husa.

hodnocení

Špatně mě chápete. Já neřvu. Já jsem ten, kdo pálí ostrýma a potrefené husy zde kdákají, protože jsou uražené, že vysmívám jejich neschopnost pokládat krámy na pás. A tak to i zůstane.

vlastovicka

chlochydess: "Já jsem ten, kdo pálí ostrýma" Ano ty jsi ten kdo by nás všechny kdo si dovolujeme s tebou nesouhlasit tu nejraději všechny postřílel kdyby jsi měl k tomu možnost a příležitost. Jinak kdákají slepice a né husy.

hodnocení

6x

Davam to schvalne nastojato a cekam jestli spadne nebo ne. Kdyz spadne, tak dam napric a pozoruju, jak se kutali.

Zasadne ne podel. To je nuda.

Me ke stesti staci malo.

hodnocení

Perfektne zabavna odpoved.. :)
Ale soudne odpovedi jsme se vlastne furt nedockali.
asd1
A představ si že za tebou stojí chlochydes a kromě kutaleni flasky pozorujes jeho jak rudne a cuka mu ruka aby ti to preskladal :-D
hodnocení

Víte, mé když něco nevyhovuje, tak to řeším slovně. Takže nerudnu a necukám, naopak vystupuji verbálně a promptně.

Tedy nařídíš člověku vedle tebe, ať si s tím okamžitě něco udělá, neb to je zhovadilost a nedá ti to spát.

hodnocení

Spíše se pouze zeptám něco ve smyslu "Proč to na ten pás házíte tak stupidně? Lítá vám to po celé kase a ještě rozlíváte."

Dále již debata pokračuje podle zjištěných faktů.

jiofa

chlochydess: Škoda jestli jste nebyl na vojně. Z vás by byl dobrý nějaký nadřízený, velitel čí ještě více tzv. lampasák. To by si vojáci užili a měli vás strašně rádi.*smich2*

hodnocení

Bohužel jsem byl již z generace, která byla od povinné docházky mám pocit 2 roky osvobozena. Netvrdím, že by se mi na vojně nelíbilo, ale zkušenost nemám. Pokud by byla vůle povyšovat mě, asi bych neprotestoval. Disciplínu já preferuji. Naopak neschopnost a zbytečné skutky doslova nesnáším.

Přemýšlím, co bych dělal, kdyby nakupujícím za mnou mne osočil, že dávám zboží na pás stupidně. Jestli bych si jen pro sebe pomyslel něco o spodní části zad, nebo mu zrovna řekl ať se stará o sebe a pokud se mu něco nelíbí, tak ať jde jinam.

Spíše se pouze zeptám něco ve smyslu...

Rozlil by se mi blazeny usmev pres celou tvar. Cekam na to uz leta a nikdo se zatim neozval.

Pak bych se podival, co za zaprdle individum ma takovou neodolatelnou potrebu rikat jinym lidem, jak maji zit svuj zivot,

pocastoval bych Te schovyvavym pohledem, pobavil se na Tvuj ucet a vzapeti na Tebe zapomel.

hodnocení

@jenyk Proč by měl jít jinam člověk, který Vás na Vaší volovinu upozorní? Neměl by jít jinam spíše původce problému, kterým jste v tomto okamžiku právě Vy sám? Rád znepříjemňujete nákupy veřejnosti?

hodnocení

@axus Zapomínat můžete dle libosti, ale nálepka "toho podivína, co neumí ani vyložit nákup na pás" zapomenuta určitě nebude.

To je mi jasny, ze bych Ti lezel v zaludku jeste dlouho. A o to presne jde. Zatimco ja bych byl vdobre nalade a uz davno nekde jinde, ty by si na mne furt musel myslet...

Co vic si prat.

Ze stejneho duvodu davam oddelovace nakupu zcela zamerne vyrazne krive a prevrhle, spousta lidi to nemuze vystat a casto take vyskladavam zbozi do jedne dlouhe radky jedno pekne za druhe.

Krasne to pak pokladni prijizdi po jednom presne v rytmu pipani kasy.

Otázkou je, kdo komu víc znepříjemňuje nákup. Podle mě podstatně více ten kdo se snaží řídit druhé podle sebe a určuje jim, jak si mají dávat nákup na pás. Když mě to vadí, tak jdu přeci jinam, kde nikdo není a nemusím mít depresi z blbě vyloženého nákupu.
hodnocení

@axus Takže se zde potřebujete pouze veřejně doznat, že jste protiva a škarohlíd, který zcela záměrně znepříjemňuje život všem naokolo? Tak to jsem tedy nečekal, ale je to pouze Vaše hanba. Sobeckost, drzost, arogance a opovážlivost. Dospělí lidé se takto nechovají. Bůhví, co jste za kvítko v pubertě.

hodnocení

@jenyk Existují určité zásady používání čehokoliv na veŕejnosti. Třeba v kabínce veřejné toalety se seroucí zavírá, v čekárně u lékaře se dodržuje pořadovník, stará paní v autobuse se nechává sednout, no a v krámě se snažím nedělat binec a nekazit nákup ostatním.

Pokud někdo tyto veřejně známé a zaužívané principy nezná, je mi to líto, ale je to pouze jeho chyba, případně chyba rodičů, že to své děcko nedovedli naučit.

Chlochydess.

Chapes, ze cim vic pises, tim vic se bavim. To Te predpokladam musi byt jasne.

Jinak bych nerozumel, jak si muzes tak nabihat...

Jest otázkou, zdali způsob vykládání zboží na pás podle přání okolních lidí, není pouhá buzerace okolních lidí. Je, že?
Taky nepoučuju okolní lidi ze tohle, či ono dělají podle mě blbě.
hodnocení

@axus Já se taky bavím a baví mě hlavně to Vaše přiznání, že schválně vyrábíte problémy kudy chodíte. Na takových individuách se směji i přesto, že mě pěkně iritují.

hodnocení

@jenyk Ale nikdo Vám v tom nebrání, zvlášť pokud byste byl v právu.

Nějak nemám sebemenší potřebu poučovat lidi kolem sebe, aby dělali věci tak jak si přeji já. Ať si běžný věci dělá každý podle sebe.
Ovšem pokud máš problém s vykládáním nákupu na pás, je to len a len tvůj problém. Tím pádem jedině ty s tím můžeš něco dělat. Třeba návštěva doktora Chocholouška je v těchto případech velmi účinná.

pb®
hodnocení

3x

Soucítím, štve mě úplně to samé. A pak také, když ZA svůj nákup nedávají oddělovač nákupů. Mám heslo, že kdo nechce platit i nákup toho ZA sebou (za toho před sebou platit nebude), dá ZA svůj nákup oddělovač.

Co je ovšem největší jobovka, to je pokladní pás v jednom Albertu v mém okolí. Pás jede rovně jako všude jinde, ovšem před prodavačkou nemyslně tento směr končí a navazuje další pás v pravém úhlu na ten předchozí. I přes rozdělení se nákupy míchají, zboží se musí hlídat, občas něco přepadne... Pokladní je na nervy, zákazník na nervy, okolo prázdné pokladky s normáloním pásem v jednom směru, funguje však jen tato kreténská.

hodnocení

Tak takový dvojitý pás jsem ještě neviděl, ale nepochybuji, že tam ti lidé, na které se ptám, hbitě přesunou lahev z pozice nevyhovující pro první pás na nevyhovující pozici pro druhý pás.. Tamty prostě nepředěláte *smich*

plavest
hodnocení

2x

Proto bez rozmyslu, protože myslím na úplně jiné věci, ne na to jak dát zboží na pás. A na co myslím já? Takže, mám platit stravenkovou kartou nebo kreditní? Kde mám věrnostní kartu? Tu musím odkliknout nejdřív. Mám vytáhnout kartu Air bank nebo RB bank? Všude mám povinný limit placení kartou. Jestli je konec měsíce, mám už povinných 5 výběrů splněno? A nejhorší je to v Lidlu. Kde mám mobil? Mám zapnutá data? Spustit aplikaci. Takže, je toho dost na co myslím až mě to opravdu štve.

hodnocení

Karty ale předkládáte až těsně red markováním nebo platbou, kdežto ve frontě zboží vyskládáváte dlouhé minuty před legitimací.

Když zvedám z košíku lahev, pokládám ji přeci tak, aby nelítala a nelezla jinam, než ji chci mít položenou, čímž ji chráním před rozbitím a také sebe před zbytečnou platbou za rozbité zboží.

Odpověď mi nestačila. Nevidím tu motivaci pokládat to schválně rizikově.

plavest

To není schválně, prostě na to nemyslím. A odpověď vám nemusí stačit, nejste učitel.

hodnocení

Ne, nejsem učitel. Ale jsem právě tazatel a jako tazatel se o pro mě nepochopitelnou motivaci tázaných skutečně zajímám.

hodnocení

2x

@chlochydess - Nedá mi to spát.

Dobře vám tak *smich* Mně teď díky vašemu dotazu nedá spát přemejšlení, kdy jsem sakra naposledy kupovala cokoli v lahvi *zmateny*

03.09.24 16:57
chlochydess01
Urcite budu stastny a konecne se dobre vyspim. Hlavne jiz znate postup, jak lahve pokadat spravne :)

@jedubabicka: Olej, ocet...? Nic?

bramburka
hodnocení

2x

Dobre, ze jste sem to tema dal, treba od ted alespon par zakazniku pri vykladani zapoji mozek!
Ale priznam se, ze kdyz jdu k pokladne, vylozim nakup, mezitim se nekdo cpe prede me, ja hledam bryle, pak mobil, pak zapnu mobilni data, najdu appku, ktera mi behem cekani zmizi z displaye, pak honem nandavam zbozi do kosiku a mezitim hledam platebni kartu, ktera mi treba i zrovna bezduvodne nefunguje - proste je to nekdy fuska:) Takze jsem rada, ze mam zaplaceny nakup ve voziku a je mi uplne jedno, jakym smerem ty lahve na pasu lezely:)
Odted si budu davat pozor!

hodnocení

2x

Něco je špatně. Zřejmě tě to irituje tak, až jsi blbě formuloval anketu. Protože ve směru a proti směru jsou obě polohy stabilní. Myslel si rovnoběžně nebo kolmo na směr pohybu. Já osobně je dávám rovnoběžně se směrem pohybu a před a za dávám zarážku. V životě se mi nestalo, že by blbě položená lahev od souseda zarážku přeskočila. Kdyby mě měla vytočit taková ptákovina, už bych za sebou musel mít tři infarkty. Ale je fakt, že každej máme svoji úchylku.

hodnocení

Vazne dekuji Vas za komentar, byl vtipny a uprimny.. :)
A v debate vlastne to vhodne ulozeni potvrzujete, takze za me super.

hodnocení

2x

Připadá mi, že se lidé čím dál víc nudí, nemají co na práci a vymýšlejí si další a další ptákoviny. Už jen čekám otázku, na kterou nohu si obouváte botu jako první. Umístění toaletního papíru / koncem ode zdi, či ke zdi/ už se tady řešilo. *smich*

Lahve kupuji málokdy. Vzpomínám - naposledy 3 oleje. /když jste koupili 3 kusy, byla slušná sleva/. Pak ocet. Ale to jsem koupila celé balení /6 kusů/ zalité ve folii, protože jsem zavařovala okurky.

Je mi úplně jedno, jak nákup vyskládám. Zarážky si dám, obvykle na obě strany. Nikdy mi do sousedního nákupu nic nepřeskočilo. Ani nic cizího ke mně. Hlavně koukám, abych zabrala co nejméně místa na pásu a měli možnost si vyskládat nákup i ostatní lidi za mnou. Nikdy mi z pásu nic nespadlo, nic se nerozbilo. Ani vejce! Jsem asi pro hledače senzací jen šedý nudný zákazník, žádné vzrůšo se nikdy nekonalo. Jaga.

hodnocení

Papir spravne koncem od zdi, aby se dal pohodlne odmotavat.
Na botach nezalezi, to me nijak neomezuje.
Lide neschopni prace s pasem me pri nakupu omezuji a to presne bylo predmetem debaty.
Lahve šprajcuji jiným zbožím,aby nelítaly..Ale jestli vás omezuje jen toto,tak vám zavidím..Mne omezují lidé,kteří neumějí s kartou,pak neumí zadat pin atd..Taky mne omezují pásy,které nemají na konci žádný prostor na zboží a nutí mne házet to zpět do vozíku tak rychle,jak to tam mrská pokladní.Skládat si to do tašek nejde stihnout,takže zase vozík a pak teprve tašky. Kdybych byl pomalejší, tak to bude asi padat na zem..Chápu jediné-ona to tak dělat musí..Ale mne to seje a omezuje...Taky mne velmi omezuje,že musím koš-(pokud nechci vláčet v narvaném obchodě monstvozejk),nechávat už před pásem a nelze ho nechat až za pásem..

Doutnák - zase vozík a pak teprve tašky. Vidíte, a já zase jsem ráda, když to lidé takto dělají. Postup fronty to dost urychlí. Občas se najde zákazník, který pomaličku a s velkým rozmyslem skládá zboží do čtyř tašek. Občas něco přehodí z jedné do druhé. Pak zase pomalu hledá peněženku, rozmýšlí, která bankovka je vhodná. Nemohu říct, že by mě to opupínkovalo, někdy dokonce závidím tu schopnost starat se důkladně nejdříve ze všeho o to své.

K úvodnímu dotazu - láhve na pás ukládám "správně", uzávěrem k pokladně. NIkdy se mi nestalo, že by se cizí jinak položená láhev dostala po cuknutí pásu do mého nákupu. Ani jiné zboží, třeba kulatý salát. Zarážky mezi nákupy jsou poměrně vysoké.

hodnocení

Vysoké mohou být klidně metr. Pokud to váží 3 gramy, dvoukilová nesprávně uložená lahev to zválcuje jak sirku.

Bimbam..Já se také snažím ostatní za mnou nezdržovat..Ale ty pokladny bez prostoru za čtečkou, kde to prostě téměř padá na zem nechápu..Je to nedůstojné..Takzvaně vám tímto říkají.."zaplať a táhni" ..Lidl to má důstojné..dostatečný prostor za kasou pro důstojné naložení nákupu pro dva zákazníky..Naopak nechápu ty jejich "nákladní" vozíky..Určitě to vymyslel někdo chytrý, aby se víc vešlo a víc koupilo..Jenže to zabírá veškeré místo v uličkách a pak se nedá projít..můj názor
vlastovicka

babajaga: *palec* Mne to zase připadá, že je to možná i nějaká úchylka zabývat se takovými zcela nedůležitými věcmi které je údajně omezují a nedává jim to spát.

chlochydess: Jediné s čím s tebou v této diskuzi souhlasím je ten toaletní papír i když je mi jedno jak si ho kdo zavěšuje. Jinak samé hloupé kecy a předpokládám, že tě tím snad neurazím a nezhorším tvůj spánek ještě více.

doutnak: *palec* "pásy,které nemají na konci žádný prostor na zboží" Tak s něčím takovým se v obchodech nesetkávám, že by u pokladny na konci nebyl žádný ptostor na odkládání zboží prošlého pokladnou. Někdy když má člověk větší nákup a někdo to nestačí rychle dávat do vozíku tak se ten prostor rychle zaplní a je trochu malý, ale že by někde nebyl na to žádný prostor to nevím. Já si zboží do vozíku u pokladny dávám tak rychle jak to stačím a až mám vše ve vozíku tak pak zaplatím. Kdybych zaplatil dříve než si vše dám do vozíku tak by se mohlo stát, že obsluha pokladny by mi mezi můj nákup začala házet nákup od dalšího kupujícího a mohl by v tom vzniknout zmatek.
Pokud jde o vozíky tak já je rád používám. Když člověk dělá větší nákup tak do malého nákupního košíku se to ani nevejde a může to být i těžké nosít to po celým obchodě. Od pokladny si to pak v klidu odvezu na parkoviště k autu a tam v klidu přeložím do tašek.

hodnocení

2x
Odpovědi se zvrhly na hodnocení kvality myšlení přispívajících.
Mlácení prázdné slámy...
Takže konec.
Díky za zájem, za účast.

hodnocení

1x

Proti směru jízdy, čímž štvu ostatní a lítá mi to

Ještě dřív jsem stavěl lahve nastojáka, a ty se teprve dokáží zvrhnout.

To už ječela i pokladní a naučila mě lahve klást naležato. Směr neřešila.

Kladu je tedy tak, že rolují a při čekání se bavím jejich rotací.

hodnocení

Dobry vecer, Vy jste presne z tech osob, co takle irituji vlastne celou tu frontu a mnohda i pokladni.
Schvalne az tam budete ve fronte zmatkovat treba kvuli nerozumne polozene lahvi, ohlednete se za rameno, jake pohledy se na Vas upiraji. Hezky vecer.

jetojedno
hodnocení

1x

Lahve pokládám jako je na obrázku a zabezpečím ostatním zbožím, když stojí dlouho v regálu tak se těžší ingredience usazují ke dnu a řidší nahoru a takhle se aspoň jednotlivé složky promísí. I z důvodu bezpečnosti při trhnutí pásu kutálející lahev je dobře vidět a zastavit rukou ale v podélné poloze vzniká uvnitř rázová vlna která může hlavně pokud je lahev natlakovaná oxidem uhličitým v extrémním případě i vyrazit zátku a vylít na pás a do prostoru elektroniky pokladny.

plavest
hodnocení

1x

Začínám nabírat přesvědčení, že pan chlochydess se s někým vsadil, že nahodí směšnou a zbytečnou diskusi něco jako téma o nesmrtelnosti chrousta a tato diskuse se udrží určitý počet dní. Myslím že výhra je přímo úměrná počtu dní, kdy se diskuse udrží. Protože jsem také přispěla , hlásím se o část výhry.

hodnocení

Fantazii máte bezbřehou, to musím uznat, ale nevsadil jsem se s nikým.

Pouze mě upřímně zajímá, kolik volů mezi námi chodí a kolik lidí si jich všímá.

Výsledek: Volů většina. Správně konajících pod 1 %. Vzorek jsem ale sbíral pouze zde na Poradně, jinde ne.

plavest

Prosím graf, eventuelně tabulku, jinak nevěřím.

hodnocení

Stačí číst tyto komentáře. Když z 90 ulítlých komentářů reaguje pouze 1 normálně, tak si to hoďte do trojčlenky sám a pak i do grafu.

kdosi

Úžasné - chlochydess dokáže v diskuzi, kde je 86 příspěvků, (z toho asi tak půlka jeho a spousta dalších má také příspěvků povícero), udělat statistiku diskutujících s přesností pod jedno procento.

Normální člověk by k tomu potřeboval alespoň 100 diskujích+chlochydesse, čili asi tak kolem 200++ příspěvků ... ale na chlochydesse je zřejmě matematika krátká, on má prostě pravdu bez ohledu na cokoli *smich*

asd1

Tenhle poměr spíš znamená 90 normálních a jeden píp... Přemýšlej o tom.

kdosi

chlochydess Když z 90 ulítlých komentářů reaguje pouze 1 normálně

a zároveň víme, že chlochydess má asi tak půlku těch komentářů, tak ten jeden normální musí být od někoho jiného a chlochydessovy komentáře jsou tedy dle jeho vlastní tvrzení ulítlé - no s tím by se asi souhlasit dalo :)

hodnocení

Ale kdeže. Já tady vedu normální debatu.

Naopak vy dva jste se našli: Jeden je uražený, protože jsem ho vysmál za jeho vlastní neschopnost a druhý raději vytahuje matematické poučky a grafy pouze aby odkláněl pozornost od svého vlastního uražení, že jsem i jeho vysmál za jeho neschopnost.

To je úchvatné *srdce* Nezajdete si v pátek společně někam na vínko? Určitě byste měli o čem mluvit, minimálně se můžete navzájem hladit a chválit, jak jste toho Chlochydesse strašně sestřelili a bůhví, jak a u koho v postýlce vám večer nakonec dopadne (tip bych měl).

Ale za nemehla neschopná naložit věci na pás vás budu mít pořád beze změny.

hodnocení

0x
No za ostatní mluvit nemůžu.
Tak aspoň za sebe.
Hodím na pás tak jak mně to vyjde, spadne no tak spadne.
Zvednu a nepřemýšlím.
Jinak, já pitivo v hyper/supermarketech nekupuji a to gór v plastu.
A že vám to nedá spát, no nazdar.
hodnocení

V marketech jsou dostupné i skleněné lahve. Ale chápu, že nějaké nesmyslné limonádky lze sehnat pouze v plastu.. To Vám neberu.

Spát mi to nedá z důvodu, že mě to často nějak omezuje/zdržuje/týká se to i mých nákupů. Dotaz je naprosto legitimní.

Ale já vám váš dotaz neberu.
No asi jsem si špatně rozuměli, já nekupuji pitivo ani ve skle, natož v plastu.
No, a nakupovat do hypermarketu chodím cca...jednou za týden, takže mně to neomezuje a ani nevadí
kdosi

A tak já zase panu CH věřím, že ho to cizí pokládání lahví na pás strašlivě omezuje - mě taky takhle při vnějším pozorování připadá tak trochu omezený :)

kare
hodnocení

0x
"Proč tomu tak je?"
Zabere to míň místa na pásu. *nevi*
Opravdu, pokud máte pár věcí nebo Vám to alespoň přijde, při postupném vykládání nákupu na pás.
hodnocení

Mista to zabere stejne. Vic flasek je na sirku/vysku zhruba stejny prostor. Jenom v te blbe pozici se to cele kutali az kam muze. A jedna flaska je jenom tenka prepazka nebo se da na stranu. Proste to nema jediny vyznam za zadnych podminek :D :D

jiofa
hodnocení

0x

U mne v tom nevidím problém. Většinou to není jediná věc, kterou kupuji a automaticky dávám na pás jako první věc něco hmotnějšího ( stačí sáček s pečivem) a potom plast lahve. Vůbec to neřeším a nepamatuji, že bych řešil nějaký nežádoucí pohyb. Ale jinak nezabezpečný pohyb dělá "problémy".

hodnocení

Takze pokud jste to neresil a umistil bez rozmyslu, nelitalo to a vse bylo OK, tak existuje predpoklad, ze to bylo ulozeno v te spravne(jsi) poloze.

hodnocení

0x

Již dlouho tvrdím, že každej máme nějakou úchylku. Jak vidno, někomu vadí skládání nákupu na pás, dalšímu pás do zatáčky, mě třeba vadí při platbě hotovostí když mě pokladní nedá peníze srovnaný po hlavách. Ale nikoho s tím neotravuju, vím, že to je pouze můj problém.

hodnocení

Presne proto jsem tento dotaz polozil do Volná diskuse. Kdo chtel volne diskutovat ten diskutoval volne, kdo volne diskutovat nechtel, aspon si zbytecne uplivnul. Hezky vecer a dobre spete.

vlastovicka
hodnocení

0x

Já láhve na pás u pokladny dávám vždy tak jak je vidět na obrázku kromě té jedné která je tam daná trochu blbě. Na začátek dám něco těžšího např. chleba pak naskládám láhve a hned za ně zase něco dalšího např. mouku, komzervy, krabici s mlékem, máslo atp. a tím ty láhve jsou zajištěné z obou stram a při pochybu pásu se až tokik nepochybují neno jen velmi málo což téměř vůbec ničemu nevadí. Kdybych je dával ve směru pochybu pásu tak hrozí, že při pochybu pásu když to škubne láhev spadne na zem, což by u plastových láhví až tolik nevadilo, ale horší by to bylo u láhví skleněných a proto i na to je dobré myslet. Jako zhorvadilost bych to rozhodně nenazval. Je mi jedno jak kdo ukládá láhve na pás u pokladny a ani by mne nenapadlo se tím zabývat. Je to každého věc. Já si láhve u pokladny ukládám tak jak já uznám za vhodné a nehodlám se řídít tím jak se nám to tu někdo snaží vnucovat. Autorovi otázky přejí klidný a ničím nerušený spánek. *spat*

hodnocení

0x

Otázka je, proč to vůbec řešíš? Proč se nad tím vůbec pozastavuješ?

hodnocení

Proc to resim jsem v diskusi uvedl hned nekolikrat. Nebudte lina cist.

hodnocení

0x

Pokud Vám taková banalita nedá spát, pak jste asi paranoidní! Povzneste senad takovou pítchovinou a neužírejte se !Škodíte svému zdraví!

hodnocení

Paranoidní bych byl, pokud bych si vymýšlel různé neexistující scénáře. Já ale pouze reflektuji skutečnost, takže nejsem paranoidní. Jsem právem rozčarovaný.

Tak jinak pokud jste s takové voloviny rozčarovaný , co s Váma pak udělá vážnější věc? Ještě jenou škodáte svému zdraví !

hodnocení

Debatuji o této jedné věci, ne o vážnějších věcech. Setkávám se s ní denně, takže prosím udržme téma debaty.

asd1

Jsi to mohl přepsat na "Řešíš (sprosté slovo) ..." Dál to slušně bylo, ale podruhý to psát nebudu.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 04. 09. 2024 13:04:37
Nemůžu to přepsat, jan nabádat, aby slušní dospěláci slušně psali.
vlastovicka

asd1: *palec*

chlochydess: Jestli tě dráždí, že někdo není ochoten respektovat to co ty nám tu vnucuješ jako jediné zprávné a není ochoten s tebou jednoznačně souhlasit tak raději nezakládej na toto téma diskuze a ušertříš si tim zbytečných nervů a budeš mít i klidnější spánek. Je dobré si uvědomit, že ne vždy musí nšichni mít na všechno stejný názor.

hodnocení

Slušně to šlo až do okamžiku, než tady ten uražený pán nezačal psát výběr nadávek, které zná. A odpověděl jsem mu stejnou mírou, protože nadávající neschopný uražený pán, který navíc ani nedokáže položit nákup správně na pás, si ani nic jiného nezaslouží. Přeji krásný den *slunce*

asd1

Pro ostatní: Ten "výběr nadávek byl "řešíš "kosočtverce", dál že pokud tim neomezuje pokladní a ostatní zákazníky, tak je každýho věc jak vykládá zboží na pás a jemu do toho nic neni. Nakonec poznámka že nařizovat jak má kdo žít dělali komouši a tlačili to lidem do hlavy už od pionýrů.

Nejsem uražen, ale pobaven. Pokud mě něco uráží tak lhaní a překrucování (jedno sprosté slovo "...oviny" a on píše výběr nadávek.

hodnocení

Ano, z výrazů, které Vám byly doma zakazovány, jste si dokázal zapomenovat právě ten jeden na P.

vlastovicka

chlochydess: "tady ten uražený pán" Tím nyslíš sebe? Já tu v této diskuzi vidím jako nejvíce uraženého tébe. Uráží tě, že se tu našli i takoví kteří maji na to ukládání láhvi na pás u poklasny trochu jný názor než ho máš ty a nehodlají ho změnit tak jak se jim to snažíš vnutit.

hodnocení

Tím uraženým pánem myslím toho uraženého pána, který se urazil, protože jsem jej vysmál jako puberťácké nemehlo.

hodnocení

0x

Tak jsem se pobavil.

Já zase dávám záložku, přepážku, trojhránek, nebo jak to nazvat věc na oddělení nákupu vždy po směru jízdy, na délku. Pak pozoruji zákazníky za mnou, co udělají. Někteří ten klacek otočí, aby bylk na šířku. Já zase sdělím, "promiňte, vadí Vám jak jsem to položil? A otočím to podle sebe. Pak mu ještě nakonec popřeji hezký den a odcházím.

asd1

Tak to by chlochydes asi nerozdejchal *smich*

Ale rozdejchal, přeci s sebou neplácne na zem.

hodnocení

@milancukrar záložka, přepážka, trojhránek, nebo jak to nazvat věc na oddělení nákupu se nazývá (a teď překvápko) ODDĚLOVAČ.

To, jak si ho kdo klade, je mi ukradeno. Mě zde vadí ti, co nepřemýšlejí. Ti, co s vymytým mozkem házejí vše na pás jako kdyby kydali hnůj a absolutně nad svým konáním nepřemýšlejí. Podle zdejších odpovědí jasně vidím, že je to tak 99 % lidí a tedy hanba až na strop.

hodnocení

@vlastovicka Tož tedy proč zde skáčete jako uražené dítě? Víte, že ne vždy s Vámi bude každý souhlasit? Nebo co mi zde sdělujete? Že chcete diskutovat stejně, ale pro jistotu za to peskovat aspoň mě? Nechcete si peskovat lidi doma, a pokud nemáte čím přispět do diskuse, tak raději nepřispívat?

kdosi

Jak to tu tak sleduju, tak nejen že by sebou na tu zem placnul ale i nožičkama kopal a pěstičkama bouchal, jaktože někdo dělá něco jinak než si to představuje on, když on ví přece všechno nejlíp *ua*

hodnocení

Víte, já jsem jednoduchý člověk. A teď příklad:

Když vidím neschopáka skákat kolem kasy a dělat hloupé pohyby či činnosti, můj jednoduchý mozek situaci vyhodnocuje jako že vidím nemehlo, vola, neschopu.

Když takové konání nevidím, mozek mi přítomnost volů a nemehel nesignalizuje.

Nevím, jak to chodí u Vás, ale pokud nejste schopný pochopit, že některé lidi rozčiluje hloupost a neschopnost jiných, musí s Vámi být velmi těžká debata, což zde vlastně krásně dokazujete.

vlastovicka

milancukrar: Nabádáš tu "aby slušní dospěláci slušně psali.", ale ty se mezi takové asi nepočítáš když tu klidně neslušně ironicky zasměšňuješ tazatele a zakladatele této diskuze. Je asi otázkou času kdy to tu celé uzavřeš, tak jak je to tvým zvykem a když to neumíš jinak řešit.

asd1

Co to meleš? Milan ho nijak nezesměšňuje, jen mu popsal jak pokládá trojhránek *smich*

Zesměšňuje se tu sám... Mmch. dobrý kino *smich*

hodnocení

Pravda, ty uražené reakce jsou dobré kino a bavím se fajn. Bohužel to neřeší přítomnost nemehel u nákupních pásů. Tam budu trpět asi nafurt.

vlastovicka

asd1: Tak asi nevíš co to zesměšňování je. Milancukrar má ve zlozvyku zde na poradně neslušně ironicky zesněšňovat téměř každého kdo mu není po chuti.

kdosi

A tak já jsem schopný pochopit, že lidi dělají různé nemoudré věci, ale to neznamená, že je kvůli tomu musím dělat i já.

Rozčilovat se znamená ničit si vlastní zdraví pro blbost jiných.

Pokud uvidím, že někdo něco neumí a hledá pomoc, většinou rád pomůžu a vysvětlím, pokud sám vím.

Ale většinou se nevnucuju, pokud o to dotyčný nemá zájem.

Ale vás tu vidím, jak se do ostatních navážíte, třeba proto, že si sami nedosáhnou na záda a chtějí se tam podrbat - a to vám stačí k dlouhým rozborům, jak je strašné, že by se někdo třeba místo na zádech mohl chtít poškrábat i na zadku, kam dosáhne, když vy považujete za bohatsví, že ani nemáte postel :)

hodnocení

Vy se furt nedovedete smířit s tím, že mi připadá přitažené za vlasy objednávat si škrabku na prdel od novodobých otrokářů přes celou zeměkouli? Nesvědí Vás náhodou zadek, že jste z toho tolik nervózní?

P.S.: Já mám kvalitní matraci, takže postel je mi k ničemu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]