Nejste přihlášen/a.
To rádio se původně jmenovalo Alfa, pak to byla Nová Alfa , následně z toho udělali Impuls. Tehdy - což už je asi 17let, jsem to poslouchal hodně, v kanclu jsem to měl puštěný pořád, totéž v autě. Bylo to docela fajn rádio, zejména dopravní zpravodajství, kde se daly hlásit dopravní trable - v dobách. kdy navi byla spíše zbožným přáním o Waze nemluvě. Ale už před lety začali blbnout s ,,Volejte věštci´´ pak ,,Koulař Stanley´´ , do toho furt dokola ty samý písničky, furt dokola záznam jak ráno volali ,,Haló tady Impulsovi´´ Dopadlo to tak, že jsem začal jezdit podle Waze, kde tu dopravu mám ještě na lepším levelu, kolega mě vtáhl do světa audioknih, takže dnes už rádio vůbec neposlouchám. A když už, tak jinou stanici, např Blaník a pod, ale ten Impuls se už skutečně nedá poslouchat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.