Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andrej Babiš rádio

Od: jantrap odpovědí: 5 změna:
Zdravím, dneska jsem se nudil v autě když jsem čekal a začal jsem jen tak přelaďovat rádio a zkoušet co vše naladím a naladilo se mi tam rádio impuls a začal jsem přemýšlet jestli to nevlastní ten babiš. Vlastní to ještě nebo ne? Prý to loni odkoupil nějaký jiný chlap, ale na stránkách Agrofertu je stále na psaná Londa spol která provozuje rádio impuls . Jinak impuls neposlouchám nic moc rádio.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A není to jedno?
jantrap
hodnocení

Je. Že to vlastní babiš nebo ne je mi ukradený stejně to neposlouchám. Chápu že asi 90% Čechů Babiše nemá ráda, ale nejíst něco nebo neposlouchat něco kvůli tomu že to vlastní babiš to přijde jako….. radši nic
jendad

A teď se zamyslete . Kdo vlastní media a proč?

zpravy.aktualne.cz/...

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, pan Babiš (pokud ono rádio skutečně někdy vlastnil) je již jen nemajitel, protože majetek vložil do svěřenských fondů. Pokud bych to rádio (vlastně jakékoliv) chtěl poslouchat, tak bych vlastnictví nezkoumal, resp. zajímal by mě jen vysílaný obsah/náplň/zaměření onoho media. Zdravím!

hodnocení

0x

To rádio se původně jmenovalo Alfa, pak to byla Nová Alfa , následně z toho udělali Impuls. Tehdy - což už je asi 17let, jsem to poslouchal hodně, v kanclu jsem to měl puštěný pořád, totéž v autě. Bylo to docela fajn rádio, zejména dopravní zpravodajství, kde se daly hlásit dopravní trable - v dobách. kdy navi byla spíše zbožným přáním o Waze nemluvě. Ale už před lety začali blbnout s ,,Volejte věštci´´ pak ,,Koulař Stanley´´ , do toho furt dokola ty samý písničky, furt dokola záznam jak ráno volali ,,Haló tady Impulsovi´´ Dopadlo to tak, že jsem začal jezdit podle Waze, kde tu dopravu mám ještě na lepším levelu, kolega mě vtáhl do světa audioknih, takže dnes už rádio vůbec neposlouchám. A když už, tak jinou stanici, např Blaník a pod, ale ten Impuls se už skutečně nedá poslouchat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]