Nejste přihlášen/a.
Do Lidlu chodím poměrně často, aplikaci mám a v lidlovských slevách se celkem orientuji. Pokud nebudete mít aplikaci v telefonu, ale jen papírek s okopírovanou kartou Lidl Plus, něco ve slevě nakoupíte. A je zřejmě jedno, jestli stejné zboží kupuje ve stejný den i majitel karty. Příklad z nejnovějšího letáku: Na první straně je ledový salát a česká šunka od kosti. To si koupíte i s okopírovanou kartou. Na str. 3 je "středeční pecka" - zmrzliny. Ty si ve slevě koupí pouze skutečný majitel aplikace. A nestačí jen přiložit kartu ke čtečce, musí být i aktivovaný kupon v telefonu. Je to u zobrazeného zboží připsané. Aktivujte... Pak jsou ještě další slevy, které se v telefonu zobrazí jen majiteli aplikace.
Pokud si kartu okopírujete a budete s ní nakupovat, nebudete jediný zákazník. Vídám je u pokladny dost často. Místo telefonu přikládají ke čtečce papírek ve fólii.
Přidám dnešní zajímavou zkušenost. V nouzi stačí u pokladny nahlásit telefonní číslo.
Vždy si ve frontě u pokladny chystám telefon s kartou Lidl Plus s dost velkým předstihem. Dnes se telefon (nebo ta aplikace?) nějak "kousl". Nebylo co ke čtečce přiložit. Pokladní mě vyzvala, abych jí nadiktovala své telefonní číslo. Funguje to, jen to maličko zdrželo frontu za mnou. Proto to nedoporučuji používat často.
Ano jde to. U mne byl problém že Lidl aplikaci aktualizoval a najednou začala vyžadoval vyšší verzi androidu. Ten ale na cca 7 let starý Samsun nejde. Kde udělali ajťáci Lidlu chybu když všechny ostatní aplikace (včetně aplikací jiných řetězců) mi i po roce stále fungují a jediná Lidl apka na zobrazení blbého kodu ne. Kvůli tomu si fakt nový smartphone pořizovat nebudu. Takže jsem začal chodit jinam naštěstí tu máme ještě Albert a Tesco. A už jsem si zvykl chodit tam takže Lidl má utrum už bych se ani nevracel.
Ale fotka cizího kodu funguje, mám ověřeno nějaký čas sem používal ted už jen vyjímečně, nemusíte jak tu někdo psal pokaždé někoho doprošovat, stačí jednou ofotit (já měl z rodiny) a tu fotku můžete používat stále. Funguje to na ty slevy kde stačí jen načtení kartičky, ne na ty které se musí aktivovat protože je nemáte jak aktivovat.
No pokud vám anebo tomu někomu nebude vadit, že všechny vaše nákupy že mu budou zobrazovat - účtenky
A pokud ten někdo si zapne že nechce tisknout účtenku, tak Nakase nedostanete žádný papírový doklad )
Pani, vzbuďte se a pořiďte si normální telefon )
Anebo přijdete někdy do prodejny, tam si ten účet váz. na vaše telefonní číslo a e-mail založte, QR kódy vyfoťte a budete mít založený vlastní účet a kartu i bez toho, aby někoho obtěžovali vaše účtenky - Ale třeba to ani vám ani jemu nebude vadit, naopak bude rád, že dostane extra slevu za vaše nákupy.
Pokud si aktivuješ své kupóny těsně před kasou, tak by o ně ani díky vám nemusel přijít
To není tak jednoduché, jedny slevy platí na lidl kartu, tu si můžete samozřejmě ofotit, je to obyčejný QR kód, Nebo vámi může pípnout kdokoliv, ale nesmí mít aktivovaný kupóny, Protože by vo ně mohl přijít )
Ale některé slevy musíte aktivovat kupón, takže na tyto slevy už musíte mít svou aplikaci!
Nebudu zde popisovat, když prahnete poslevách, že je hloupé aplikaci si nainstalovat, je to asi tak na 3 kliknutí a 6 sekund (Se starým levným pomalým mobilem třeba 5 min., nevím), navíc tam dostáváte dárek k narozeninám, máte tam všechny účtenky, slosovací kupóny ...
Já teda platím mobilem a aplikací mám A vždy ve frontě na pokladnu naklikám všechny kupóny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.