Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bral někdo Cipralex?

Od: terisssk odpovědí: 3 změna:
Ahoj, za jak dlouho Vám začal působit Cipralex? Máte někdo nějaké vedlejší účinky při užívání? Beru ho dva týdny a ze začátku jsem měla bušení srdce a teď pozoruji, že se mi tep zpomalil na 55 - 60 v klidu vsedě. Taky pořád přes den zívám, nevím jestli to může být z toho.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

0x

Opět a znovu - až k neuvěření... Proč proboha nenapíšeš aspoň století v kterém si se narodila! *zed*

K otázce- ano bral jsem Cipralex po dobu cca 5-6let . Nasadil mi ho psychouš cca v 55 letech.(Problémy s podnikáním apod. -depky). Depky ,ale ne ty co maj maminy kolem 30-35 let /to jsou spíš blbé nálady/ .Terapie úplně bez problémů, doplněná po čase pobytem v Jeseníkách (lázních Priznitz). Když jsem se cítil delší dobu v pohodě, začali jsme postupně cipralex vysazovat - a opět bez problémů. Dneska je mi 71 a jsem psychicky úplně v pohodě!

Já žádné vedlejší účinky po Cipralexu neměl.

nov
hodnocení

0x

To co popisujete se uvádí v příbalovém letáku. Četla jste ho vůbec?

hujer

No právě, že ho asi moooc četla!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]