Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ašvaganda zkušenosti s užíváním

Od: lila odpovědí: 3 změna:

Chci začít brát ašvagandu a zajímá mě pár věcí. Za prvé, jakou s ní máte zkušenost. A pak kolik mg bych měla brát denně pro nejlepší účinky? A je lepší užívat kapsle nebo prášek? Budu ráda za každý tip.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujera
hodnocení

0x

Nepíšeš kolik ti je, jakou máš hmotnost a nic. Jak to tedy máme vědět.

marlenka
hodnocení

0x

Já ji beru a prášek je levnější dá se zamíchat do čehokoliv,dopor.číst knihu David Frej,,Svět přírodních antivirotik", výborná kniha,kterou je dobré mít doma!

lenkakozelkova
hodnocení

0x

Já mám lepší zkušenost s kapslema. Zkoušela jsem i prasek ale to mi nevyhovuje, takhle si dám 2 denně a nemusím nic řešit. Beru kapsle od Ašva. Dávkování mají udělaný že to bereš přes týden a víkend vynechávás aby si tělo nezvyklo a to mi přijde rozumný. Ale určitě je to na preferenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]