Nejste přihlášen/a.
Sledoval jste někdo Seriál/dokument o Kramném? Jaké z toho máte pocity? Nepůsobí na Vás, že státní aparát a noviny Blesk jsou celkem zrůdné?
Sledoval a neviděl jsem tam jediný důkaz, že to spáchal. Ano, taky si myslím, že to udělal, ale soud by neměl odsuzovat podle doměnek, ale podle důkazů. A důkazy typu: Bylo prokázáno, že mu byla nevěrná a to je důkaz, že ji zabil, to ať se na mě nikdo nezlobí... Otázkou je, zda v tom seriálu bylo řečeno opravdu všechno.
Mno nevím, jestli byl zveřejněn rozsudek? Taky nevím z čeho čerpali ti scénáristi.
Ono to bývá většinou tak, že policajti si udělají názor, soudce si udělá názor, porota si udělá názor..
Takže zásada in dubio pro reo se jaksi neuplatní... Každopádně pak se o milostný celkem evidentní vrah jenom proto, že jsi napíše do Štrasburku a zpochybní to na základě nějakých formálních chyb, jako to dokázal jeden vrah (EX vrah)...
Jméno tady asi nebudu z důvodu propagace toho člověka zmiňovat, on to prezentuje tak jakože je nevinný, nicméně pravda je, že ho pustili na základě výše popsaných důvodů.
Je samozřejmé, že scénárista a režisér z toho udělají co chtějí. A jestli chtěli vzbudit dojem "zavřeli na 28 let nevinného", tak několik málo přímých důkazů nezveřejní a mají co chtěli. Rozsudek tam byl (ne tedy celý, jen, že je vinen a kolik dostane).
Bylo prokázáno, že v době, kdy zemřely byl s nima na pokoji a že tam byl ještě několik hodin poté. On tvrdil, že se všichni něčím otrávili a že jemu bylo taky špatně. No pochopil bych, že když je mi blbě, je noc a manželka leží v posteli a nehýbe se, tak asi nebudu řešit jestli náhodou neumřela. To se může stát úplně klidně, že mu to začne být divné až ráno. Velké dohady byly ohledně příčiny smrti, znalců na to měli několik, jeden tvrdil, že je to jasné zabití elektrikou, dalších několik, že to nelze prokázat ani vyloučit a další, že je vyloučeno, že by to byla elektrika. Tak si z toho udělali závěr, že je zabil elektrikou (nevím, ale spolehlivě zabít 230V snad ani nejde).
No jak jsem říkal, taky si myslím, že to udělal, ale z toho co ukazovali jsem neviděl, že by mu to dokázali.
Kramný podle pravomocného rozsudku v roce 2013 na dovolené v egyptském hotelu zavraždil svou manželku a dceru. Těla po převozu do Česka pitvali znalci z Ústavu soudního lékařství v Ostravě, kteří došli k závěru, že oběti zemřely po zásahu elektrickým proudem.
Podle znaleckého posudku, který si nechala vypracovat obhajoba, byla nejpravděpodobnější příčinou smrti otrava. Soud si proto objednal revizní posudek, který se přiklonil k zásahu elektrickým proudem. Obhajoba tvrdí, že má nové posudky, které chce uplatnit v obnoveném řízení.
Kromě vraždy se Kramný ve vedlejším procesu zpovídal také z křivého obvinění. Policisty podle pravomocného rozsudku nepravdivě nařkl, že jej při výslechu napadali. Soudy Kramného uznaly vinným, žádný další trest však neuložily. Přesto podal dovolání k Nejvyššímu soudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.