Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem ještě panic?

Od: tomas61973671 odpovědí: 14 změna:
Jsem ještě panic když jsem byl v holce jen na 1 cm?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Pokud byl ten 1cm az po pytel, tak to uz ses velkej chlap.

hodnocení

4x

1 cm? Do pupíku se to nepočítá :-D

hodnocení

3x
Spíš seš úplně marnej a navíc ne moc chytrej když se tim ještě chlubíš

hodnocení

2x

Nevím jestli panic ale z mého pohledu troll nebo hlupák. Gentleman intimnosti věřejně nesděluje.

Ty si zase pleteš gentlemana s puritánem :-D

tady někdo asi nzná smysl slova gentlemam a puritán. , to totiž neji jedno a totéž. doporučím raději se krapet vzdělat!

halamus
hodnocení

1x

Změř si ztopořený úd, spočítej, z kolika procent nebyl zasunutý. Příklad, délka 20 cm, to znamená, že 95 % zůstalo venku, jsi 95% panic.

hodnocení

1x
Ten 1 centimetr byl změřen čím, to sis na něm předem nakreslil rysky podle pravítka?

hodnocení

0x

Řekl bych že "Skoropanic"*alene*

Jednocentimetrák.

tak
08.08.24 21:43
hodnocení

0x

Jsi.

Není..Panic je kluk,který neměl nikdy nic s žádnou..Tenhle v ní byl..sice jen ten cenťák,ale to už se počítá;) Takže vlastně není panic ;) Úkol byl splněn ;)

hodnocení

0x
Neuspesny trhac blan?

hodnocení

0x
Ucukla? Zaváhal si...
Chybami se člověk učí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]