Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde byste koupili byt na investici?

Od: bn odpovědí: 7 změna:
Máme omezený rozpočet. Z bytu na investici bychom si mohli dovolit spíše menší a mám otázku - kolik m2 byste jako bezfětný pár nebo pár s 1 dítětem byli ochotni obývat. Případně kolik m2 byste nejméně byli ochotni obývat, kdybyste žili single.
A pak
Koupili byste raději miniaturní krcálek, avšak v Praze nebo o něco větší byt v Berouně, Kladně, Řevnicích, Přílepech, Třebáni a podobných "středočeských městeček" nebo ještě varianta v Plzni.
Pocitově si myslím, že větší potenciál má byť i maličký krcálek, když je v Praze.
Ale i v Plzni chtějí lidé bydlet... možná by ale.nebyl takový výnos na nájmu a huř by se nám tam sháněli nájemci? Mohli bychom si ale dovolit byt větší.
No a ty střední čechy, Hořovice, Řevnice, Přílepy... tam nevím kdo by chtěl žít v nájmu?
Díky.
P.s. rozpočet máme opravdu malý, tři miliony, možná 4, takze v Praze by z toho byla mini garsonka nekde v paneláku, v Plzni o neco vetsi panelák, nic lepsiho urcite ne.
Jinak 2 miliony máme v hotovosti, ale chceme si nasetrit co nejvic, neplatit to z těchto, takze je to uvaha v horizontu 10 let, driv ne. Ale prijde mi ze nejak potrebuju mit a vifet jasny cil, na co setrit, jde mi to pak lépe nez kdyz bevim co vlastne za to...
Diky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

1x

Do bytu bych za účelem zisku neinvestoval, neboť se taková investice s největší pravděpodobností nikdy nevrátí. Pokud bych ale byt už kupoval, pak někde kde se mi líbí a kde bych potenciálně bydlel sám.

bn
hodnocení

Nechci to za účelem zisku, ale za účelem drobného pasivního příjmu.
Ale bylo by fajn kdyby mi někdo odpověděl spíš na to, na co se ptám a ne jestli jo či ne. Za nás jo a jiné varianty lrostě nechceme.
Drobný pasivní příjem není zisk? Aha..Asi jsem se špatně učil..V tom případě si to kupte dle vlastního uvážení..Určitě víte vše lépe;) Pardon..jinak jsem nemohl odpovědět;) A s tak "malým" rozpočtem..usmolenými čtyřmi miliony bych vůbec neinvestoval..;)
Raději bych těch pár šušní dal poctivému člověku, který vám je mnohonásobně zhodnotí..Jednoho moc dobře znám..Zbytek informací prosím vnitřní poštou, děkuji;) ;)

hodnocení

0x

V Usti, Decine, Moste, Za ty 3 mice koupit alespon 4 krcalky, nastehovat si svobodne matky a vydelavat na prispevkach na bydleni.

V těchto lokalitách si tam může nastěhovat "lepší klientelu"..A město mu bude sypat a sypat..Bude mít ten svůj vysněný pasivní příjem..;)

lmgify
hodnocení

0x

> Ale i v Plzni chtějí lidé bydlet...

... a proto jim tam skoupíš byty a pronajmeš jim je zpátky za víc, až ti ho nakonec celý splatí. Ty musíš bejt pěkně blbej, když neumíš vydělat peníze jinak než okrádáním jiných.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]