Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektricky kurnik

Od: rotorod® odpovědí: 3 změna:

Zdravim

chci koupit vrata slepicim napajeni na tužkove baterie a aby to slo nastavit zavirani a otevirani na časovac. Jednoduche, nic extra. Nasel jsem za 5tis ale aj za 700kc na allegru. Takovy zlaty stred by byl ideal. Chci se spiš zeptat jestli někdo něco podobneho mate? Recenzw nějake prosim? Pripadne odkazy na ty, co vam funguji? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kámoš si něco podobného koupil, prý má problém z baterkamá, hlavně v chladu a zimě.
Říkal že je měnil tak často, že klidně může jít otvírat kurník sám.:-D

makk
hodnocení

0x

Mám toto: eshop.chytrykurnik.cz/... . Mám to přes tři roky a žádný problém. Baterky vydrží minimálně rok. Akroát teda tenkrát stály 3099.-Kč, dnes už jsou dražší.

09.08.24 06:29
hodnocení

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]