Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukáni v ruce

Od: cuk1 odpovědí: 5 změna:
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, dneska ráno jsem se vzbudil a začalo mi u ohybu ruky jako cukat u žili občas a hned to přestane a po chvilce zase. Můžu mít trombózu? Nějak natekle to není.
Cukáni v ruce

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Při trombóze by byla ruka nateklá, tvrdá, bolela by. Není to tik způsobený třeba nedostatkem spánku, spresem, nějakou fyzickou zátěží, vetším množstvím kofeinu?

cuk1
hodnocení

No právě že jsem si ji akorát trochu prebrnel. A teď už jsem od 5 vzhůru a občas tam tiskne třeba 4krat za sebou a je chvíli klid. Spánek je ok kofein nepiji. Akorát o víkendu jsem ruce více namáhal

Nechci Vás ponoukat k nějakému zanedbání, ale asi bych to svedla na nějaké to namáhání. Já bych si ruku pár krát za den protáhla a počkala, jestli to v dalších dnech ustane. Nebo v tom máte tiky každých pár minut?

ss
hodnocení

Toky tam jsou občas je to vidět na kůži když se na to koukám to tiknuti

Ano, tiky vidět jsou - jak v oku, tak jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]