Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Libi se vám tlusté ženy?

Od: lilale® odpovědí: 95 změna:
Je tu někdo,komu se líbí tlusté ženy? Nemyslím morbidní obezitu,ale pořádně oplácané a macatý.
I takové mají partnery. A věřím,že někteří muži upřednostňují baculky před štíhlými. Nejspíš jich moc nebude ,ale i silná má nárok na lásku,sex. Myslím si ,že i silná může být hezká a přitažlivá.

Libi se vám tlusté ženy?
Libi se vám tlusté ženy? #2
Libi se vám tlusté ženy? #3

95 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Bohužel, takto prostorově výrazné ženy se mi nelíbí.

hodnocení

Kdo jsi ty jak vypadáš
No... 182cm, 81kg, moje manželka říká že celkem obstojně.*smich*

asd1
hodnocení

4x
Nelíbí. Hlavně to vypovídá o stylu života. S takovou nemůžeš jet nikam kde se trošku hýbe, túra na horách, kolo, běžky. Bude jen funet a po pár km chcipne. Hodí se jen pro návštěvu divadla, doma může být dobrá hospodyně, ale nic víc. Ráda jí a málo se hýbe, to není nic o co bych měl zájem.
Tipuju že ty vypadáš podobně a chceš si to obhájit jakože to je ok. Za mě není, měla by ses trochu začít hýbat, shodit 20 kg sádla a nabrat 5 kg svalový hmoty. Pak to bude hezká holka a ne vypasena hospodyně...
hodnocení

Jak víš jak vypadám? A nelíbí se ti to že ani nikam dle tebe s ní nemůžeš nebo i hodně vzhledově?
Jo já mám teď nejtlustší období asi. Ale vždycky jsem byla baculatá. Nikdy ne hubená,nemáme to v genech.
Jinak v divadle sem byla třikrát,taky ráda chodím do kina. Byla jsem tento rok asi 4x na koupalisti i jsem plavala. Jezdím.se synem na kole. Jedu k moři a přojedeme ostrov. Nedávno jsem byla na výlet vlakem a nachodila jsem ten den l11 km,park,lesík,město a na vlak.
A nikdy jsem nebyla sportovní typ.
S malým dítětem nějaké velké túry nebo cyklo výlety se dělát nedají. Jo máš pravdu ráda jím.
ben®
lilale - fotku své hlavy jste tady už jednou sama vložila, ale o Vaší postavě nás informujete až nyní, kdy dotaz již není obecně na silné ženy, jak to mohlo původně vypadat, ale chcete hlavně slyšet/číst, že Vaše silnější postava je OK (přitažlivá, sexy, kočka až dračice ).
hodnocení

Je to obecný dotaz.
Já sem nikde svou postavu nevložila
ben®
lilale - ano, to jsem psal, ale hlavu už známe (viz odkaz). Nebo nám tady lžete či zapíráte?
poradte.cz/...
hodnocení

Nelžu ,ale tato diskuze je úplně o něčem jiném .
ben®
lilale - máte pravdu, ale Vaše dotazy na vzhled svědčí o to, že máte nějaký mindrák či minimálně nejistotu. To Vám nevyčítám, každý máme něco a většinou to vyřeší až pokročilejší věk.
asd1

Pošli fotku, ale myslim že jsem to trefil přesně.. (SZ asd, na oplátku pošlu svojí pokud budeš chtít), nebo můžem něco podniknout - přidej se na víkend na hory s dětma. Ale počítej že chata je 2500m vysoko, od auta tři hodiny do krpálu (něco jako z Pece na Sněžku, ale ve výšce Sněžky parkuješ) a malý děcko vyneseš v nosítku, pětiletý to už ujde samo. Koupání u jezera po slezení z kopce. Ale jsem si jistej, že pro tebe by tohle bylo za trest, když jako výkon považuješ nachodit 11 km po rovině a nalehko.. Ale pokud ti takový styl života vyhovuje, tak to je tvoje věc, a určitě se najde chlap kterýmu to vyhovuje taky.

Ale prostě je fakt, že 20 kilo sádla na těle strašně omezuje v pohybu a nedovolí ti jakýkoliv větši pohyb. Potěžkej si dva balíky cukru kolik toho navíc máš..

Druhý extrém jsou anorektičky kost a kůže - s těma se taky nedá nic.

@lilale a jaká je pointa otázky? Nemáš partnera? Partner má nějaké narážky? Dle minulé otázky jsi dost mladá a hubenější než všechny ženy na obrázcích, máš syna - to by mohla každá druhá závidět.
hodnocení

Pointa otázky je v otázce v nadpisu.
Mladá dost nevíme bude mi 30.
Hubenější asi ne
asd1

No a jednoduchá stručná odpověď: Nelíbí. Je mi jich líto jak je to omezuje a nemají vůli nadváhy se zbavit...

hodnocení

2x

Nelibi. Povahove muzou byt sebelepsi, ale za holku bych takove nechtel a kamaradky si nehledam.

Neni to o povrchnosti, ale vkusu neporucis, zdrave to neni, vypovida to do jiste miry o jejich nezajmu o sebe sama a na tydeni turu do hor takove take nevytahnes.

Tak co s takovymi? Sedet s nimi doma, chodit po obchodech a tlacit do sebe mekace?

hodnocení

Myslím,že nás zbytečně odsuzujes.
Každý do sebe netlačí McDonald.
Ano někdo je linejsi.
Já taky vylezla něco v Tatrách. Teď bych to asi nedala. A po horách můžeš chodit i sám bez přítelkyně.
Nezájem o sebe sama- já se taky ráda hezky obléknu, namaluji. To není vždy mastná holka

Ale ja vubec neodsuzuji. Jen odpovidam na dotaz podle vlastniho mineni.

Zcela jiste se najdou jini, kteri budou mit zcela jiny nazor nez ja a je to tak v poradku.

A ze muzu provozovat ruzne aktivity i bez pritelkyne je dozajista pravda. Ale takovou pritelkyni bych logicky ani nepotreboval, ani nehledal.

Preji, at Te v zivote potkava jen to nejlepsi a pokud hledas chlapa, drzim palce a urcite na Tebe nekde ceka ten pravy.

michalverner
hodnocení

2x
Za mě tedy v žádném případě.Brrrr

kdosi
hodnocení

1x

Drobná poznámka nárok nemá žádná, ani tlustá, ani hubená, právo má naopak každá.

(Nárok je, že když si dupne kramflíčkem tak společnost musí navalit požadované, právo je, že když si to zajistí, tak jí to nesmí být upíráno.)

Mě se ještě tak vzhledově líbí ta druhá a třetí (celokvětované šaty), i když je to asi taky tím, že se umí oblíkat a fotograf jim zalichotil úhlem pohledu. Ten zbytek už je moc tlustý.

Ale pokud jde o váhovou odchylku od ideálu, tak raději pár kilo navíc, než o totéž méně.

Jenže vzhled je rychlá informace na první pohled, pobídka pro "henty hormóny", ale pro dlouhodobé vztahy není zdaleka tak důležitý. I královna krásy je na nic, pokud je pitomá a zlá.

Mám kamarádku (jen kamarádku) výrazně prostorově výraznější, než je ta první a je s ní legrace a fajn, cvičí a dobře a je to přijemná a zajímavá osoba.

Moje manželka není a ani nikdy nebyla krásná, ale naprosto úžasná, skvěle si rozumíme, doplňujeme se a rozhodně bych ji neměnil kvůli vzhledu, nebo podobným prkotinám.

jk2021

Gratuluji vaší ženě i kamarádce, že mají někoho, kdo je nehodí přes palubu kvůli povrchnostem. Doufám jen, že je to oboustranné...

hodnocení

Úžasný komentář od úžasného muže

hodnocení

1x
V mém regionu je potenciální výběr partnerek tak nějak bídní. Po zkušenostech s bejvalkou která měla víc než par kilo nadváhu už mne tlusté ženy moc nepřitahují. Také mám par kilo navíc a chci ještě zažít lásku a sex ve kterém bude pozice partnerky i jiná než statická ala pytel brambor. My 40+ máme větší nároky na partnera než za mlada, u žen to platí několikanásobně.
hodnocení

To nechápu šel jsi do vztahu s ženou co má nadváhu. To ti nevadilo a pak už tě to vadilo? Myslíš v se Xu sis to moc neužil . Aha to záleží asi i na povaze člověka.
Tenkrát jsem se do ní zamiloval. Vztah bez sexu prostě nemůže dlouhodobě fungovat.
Nakonec se z ní vyklubala zlatokopka.

hodnocení

1x

Tyhlw jeste jdou , jsou upravené. Kdyby byly aspoň takové, bohužel jich běhá plno takových, které mají ještě o 20 vic, přetekají jim břicha v leginach a prsa v topech.

A taky se mi nelíbí tlusti muži s pupkem nad páskem, kteří v MHD zrovna nevoní.

vili
hodnocení

1x
Odpovím trochu jinak, než se ptáte.
Jděte v běžný ordinační den na diabetologii a chvíli si sedněte v čekárně. Statisticky mnohem více mladších lidí s diabetem 2. typu bude mít nadváhu, u starších už to nemusí být tak průkazné. To je odpověď na vaši otázku.
Prostě každý normální chlap přiměřeného věku, váhy a sebevědomí bude chtít podvědomě zdravou partnerku, a to obézní ženy bývají méně často. Muž starší či jinak znevýhodněný, například i málo průbojný, bude muset na partnerku slevit že svých nároků. Tady bych viděl, že žena s nadváhou bude mít mnohem větší prestiž už jen z toho důvodu, že na "lepší" ženy si takový muž netroufne.
Nechci řešit, jestli jste s nadváhou spokojená a na co máte nebo nemáte právo. Vzhledem k obrovskému nárůstu zdravotních komplikací kolem čtyřicítky u obézních však z vlastního zájmu zkuste ještě trend zvrátit.
A teď přímá odpověď na přímou otázku. Obézní ženy se mi nelíbí. Ženy s určitou nadváhou někdy ano. Nejvíce mi přijdou přitažlivé ženy s normální váhou a možná dokonce na její hranici, tedy BMI kolem hodnoty 20. Takové jsem v začátcích mého dospívání výhradně vyhledával. Ovšem čím jsem starší, tím víc bych nyní o generaci starší byl schopen upřednostnit jiné věci ve výběru případného protějšku, tedy především charakterové vlastnosti, náhled na život apod. Ale s vyloženě morbidně obézní partnerkou s BMI například 40 bych měl opravdu problém i nyní, sám ideální váhu zdaleka nemaje, a nejen kvůli možnosti trávení společně volného času. S manželkou děláme mimochodem přibližně šestikilometrové procházky několikrát týdně jako možnost si po práci odpočinout a popovídat, plus především o prázdninách děláme celodenní výlety v náročnějším terénu. S malými dětmi se samozřejmě musí trasa přizpůsobit, uznávám, ale i tak jsme se snažili s nimi cestovat od mala, takže ani dítě nemusí být vždy překážkou pravidelného vhodně dávkovaného pohybu.

hodnocení

Vložil ještě dvě další fotky baculek.
doplněno 06.08.24 22:02: Ještě jedno fotografie
Libi se vám tlusté ženy? #4
Libi se vám tlusté ženy? #5
Libi se vám tlusté ženy? #6

mathew
hodnocení

0x
Fuj, ale existují i větší vorvani.
hodnocení

Jako jo .nejsou morbidně obézní
mathew
To nemohu posoudit, protože nejsem lékař, ale mám podezření, že ta poslední je výtvor AI a původně to měla být sportovkyně...
hodnocení

To nevím já ji neznám.
Tak vím jak vypadá morbidní obezita . Některé mají nadváhu a ty poslední dvě obezitu.

asaa
hodnocení

0x
Tyto baby jsou asi v pohodě. Měl jsem to a to, vysportovany , kde nemáš za co chytit a vypadá to jak chlap s jednickama , tak taky dobrý , ale je to trochu jiný. Něco mezi jsou supr. Ale každému po chuti
PS: holky mám rad ať je jaká chce
hodnocení

Pěkný komentář.
Jo tak to nebereš dle váhy ale dle sympatií
asaa
*pslec* každá má právo na lásku ať, je jaká je
hodnocení

To je pravda. Ale někteří chlapi jsou velmi povrchní. Mě by třeba nenapadlo si hledat chlapa dle toho kolik váží.
Jeden chlap řekl hledám a díváme e po malých ženách do 5O kg.
asaa
To jsou uchylove a ne chlapi.
hodnocení

Proč myslíš? Za mě je to povrchní hova*o.
A když bude mít 51 kg tak ji dá dietu?
Takzvané malá a hubená a ne každá může mít 50. Kg já si nepamatuju kdy jsem tak vážila

hodnocení

0x

taky mě baculky nepřitahujou ani omylem ale mám kamaráda bývalý vzpěrač a ten je vyloženě na macatky a rád je i poslouchá *alene*

hodnocení

Každý má rád něco . A ty dable vypadáš jak?
Ještě by mě zajímalo zda se chlap může zamilovat do někoho,kdo.ho nepřitahují na první pohled.
ooo

No, záleží jak ho zaujme... Víš jak, chlap vybírá očima.

Ale tlustý ženy mají spíše nějaký mentální problém a dohánění to jídlem.

A tlustý asi nebudou tak nervní, budou mít obalený nervy tukem, a taky budou vděčnější a hodnější, teoreticky. Problém je ale tohle po čtyřicítce po padesátce, to začnou výrazné zdravotní problémy, Takže někdo, kdo nemá záklopku a přežral se není vhodný na trvalý vztah.

hodnocení

Ja jsem tlustá . A byla jsem nedávno venku s chlapem ,co vypadl dobře. Vysoký 190 cm a lehce břicho. Sympatický,docela pěkný..a tomu jsem se líbila moc.
hodnocení

Je to pravda někdy zajidam špatnou práci,blbou náladu,vztek.
Sem pan v nejlepších letech a na 195cm mam 97 kilo a menší pleš

hodnocení

0x

Od té první od shora bych se asi nechal ukecat, ale rozhodně bych se teda nezamiloval.

ooo

Ta je evidentně těhotná.

Já bych se nechal ukecat od té 3., Ta má nohy ještě v pořádku a nemá problém s lymfou zatím

A tobě spíš vyhovuje, Když si můžeš vypustit duši ne?

hodnocení

Jak to myslíš? Tak se ti líbí nebo ne? Z mě je šikovná žena.
Jakože sex aby vás nikdo neviděl ale vztah raději ne? Nebo jak?
hodnocení

Ta peníz není těhotná to je špek převis

No, líbí se mi tak jako "tělesně", žádná "uchvatitelka" to není.

Ženskou mám doma instantní, takže díky Bohu tohle nemusím řešit :-D

hodnocení

No co je instantní žena?
Líbí se ti ,ale není sexbomba. To není je normální
jk2021

Ta "instantní žena" znamená patrně nafukovací či silikonová panna nebo jen její část, tedy flashlight. Jinak nevím...

smode2
hodnocení

0x
Nikoliv. Nárok na lásku a sex nárok jistě mají, nicméně dle mě jsou ošklivé. Preferuji štíhlé ženy :)
hodnocení

Pokud rád štíhlé tak se nebudou líbit no. Takže maximálně jako kamarádky na pokec o počasí? Dle mého se nerovná tlustá= ošklivá
asaa
Jeden muj znamej říká (nemůžu dlouhodobě posoudit , já to měl vždy v pohodě ), co je hubený tak je vzteklý a víckrát nebrat.
hodnocení

Taky nemusí být pravda

hodnocení

@dabel
Tak je ti tak 45?
Máš dobre míry. My zas některé ty ženské přijdou vysušené,když jsou štíhlé a staré. A podle mě to některým sluší ,když mají zadek a prsa . Tady má. Holky z nadváhou ,ale tak nikomu je nenutím.
asaa
Přééésněé. U vysušených nevíš jestli jim je 40, nebo 60. Ale mají taky něco do sebe .
06.08.24 23:29
53
hodnocení

Brzo budou nejlepší tvé roky pryč.
Ale je fakt že někteří na to nevypadají. V tvém věku už moc štíhlých fakt není
plavest

Lilale, pleteš se. Pokud je ti 53 a nejsi obézní, tak máš před sebou ještě mnoho dobrých let. Všechy ty tlustice se mi hnusí.

hodnocení

0x
Na první pohled ne, ale pokud by mě zaujala jinak, tak bych to toleroval a zvykl si. Nemám vzhled na prvnïm mïstě.
hodnocení

To je hezký. Fakt

jk2021
hodnocení

0x

Ano, prostorově výraznější ženy se mi líbí.

hodnocení

asi vás nebude moc.
hodnocení

Jak vypadáš?
jk2021

I když nějaký tuk na břiše mám, tak štíhle - 185 cm, 80 kg.

hodnocení

Jo jsi štíhlý. Mě nevadí štíhlý ani oplácany ani s břichem .záleží na chemie na charismatu
jk2021

Že kromě vhledu záleží i na povaze, charizmatu a chemii mezi partnery si také myslím. Třeba má bývalá přítelkyně se mi na začátku vztahu příliš nelíbila, ale uchvátila mě její povaha natolik, že jsem se do ní postupně zamiloval. Jít s ní do vztahu navíc bylo to nejlepší rozhodnutí, co jsem kdy udělal... rozchodem jsem ji sice jako partnerku ztratil, ale místo toho mám nejlepší kamarádku, na kterou nedám dopustit i ona na mě.

hodnocení

0x

Nejdřív někoho musíš oslnit povahou a pak se mu moc zalíbíš i vzhledem, přestože není dokonalý. Na všech fotkách mají dost hezké úsměvy, to pro prvnotní zaujmutí stačí. Vyspělí muži si nevyhraňují protějšek podle vzhledu.

ben®
elisa24 - nechte si své iluze o mužích, ale většinou to funguje hlavně přes oko. Ošklivka s úžasnou povahou má tu pozici o dost horší. Ostatně i v přírodě např. květiny lákají hmyz svou barevností nebo ptáci zbarvením peří.
hodnocení

Tak se mi zdá,že vyspělých mužů moc nebude a není. Většina jde po vzhledu. A napsat o ženách,že se hnusí. Nebo další typ k chodím s holkami jen do 50 kg.
Prvním vidí postavu a pak se hodnotí zda to jde nebo ne se
hodnocení

@ben já si opravdu nemyslím že tlustá= ošklivá.
I tlustá může být hezky oblečená a mít hezké vlasy ykrasny úsměv.

@ben , nemám žádné iluze, píšu jen, jak bych se doufám chovala já, být mužem. OK, asi to tak nechodí. Ale říct o někom, že je ošklivý nebo že se někdo někomu hnutí, to je hnus. Už jen si to myslet je ostuda.

ben®
Použil jsem zde výraz ošklivka, což je tak normální slovo, že bylo i v názvu úspěšného seriálu. Slovo hnus jsem já nepoužil. Děvčata, klídek!
hodnocení

Já sem v klidu.
Ale čím dál víc dle komentářů a chování lidí na veřejnosti a chování známých lidí apod. Myslím že naše populace je v prdeli

Ten konec nebyl na Vás, bene, omlouvám se, tam mi chyběl enter. To bylo obecně ohledně ostatních komentářů.

ben®
elisa24 - já se nezlobím, ale chtěl jsem se proti tomu slovu, které jsem zde já nenapsal, ohradit. A na Vás se snad ani zlobit nikdo nemůže, protože zde patříte k velmi slušným a ochotným poradcům.
smode2

Narovinu: mužům jde hlavně o přitažlivost a vzhled partnerky + o to zda se s ní dá vydržet a normálně mluvit. Naopak zdaleka jim nejde tolik o to zda má partnerka již dítě s jiným, zda má peníze, zda vydělává více, zda má VŠ vzdělání, vlastní auto a zázemí (byt), příp. jaké má postavení. Tyto požadavky jsou doménou žen, kterým je naopak spíše jedno zda je muž typu vyvržený vorvaň a zda se s ním dá mluvit (naopak jsou rády za akčního až hádavého než za flegmatika). Tj. muž hledá partnerku na sex (protože přežití rodu) a žena na zabezpečení sebe (=dětí). Oba podvědomě a automaticky. Každý za tím pořád něco hledá a přitom je to tak prosté:)

Jinak k možná vyspělým mužům bych dodal: Vyspělé ženy vědí, jak moc záleží mužům na tom aby byly stále hezké a proto se udržují zdravé, dobře oblečené, upravené, atraktivní.:)

hodnocení

0x

Asi každý má kamaráda, který je vysportovaný a vybírá si bachny. Mi se třeba nelíbí tlusté, ale ani moc štíhlé či dokonce holky s pekáčem buchet. Mam rad s mírným bříškem, 2-3 kozy a prdelka musí byt větší než pánev. Ty ženské na obrázcích nenenene.

hodnocení

Takže s moc štíhlou by si nechodil?
Hod fotku co se ti líbí teda. Máš to jakýsi moc vyhraněný

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, na lásku a sex nikdo automaticky/od přírody (ani úředně ) nárok nemá - musí se o to sám hodně přičinit nebo holt ne*uká. Zdravím!

smode2
hodnocení

0x

Ono je i pochopitelné, že se tyto typy žen mužům nelíbí. Automaticky z tohoto vzhledu lze vyhodnotit: má (nebo brzy bude mít) problémy s klouby, krevním oběhem a srdcem a možná se mi zanedlouho udusí sendvičem. V každém případě že zemře dříve než zdravá - štíhlá. Ani jedno z toho není pro rozmnožování dobré, protože to znamená že by mi nechala děti na krku. Každý muž potřebuje spíše štíhlou laň (což značí jednoduše zdraví, rychlost, mrštnost a pravděpodobnost dlouhověkosti - tj. nezemře dříve než udělá to co má - tj. než vychová děti) aby se dokázala postarat v partě (v rodině), rychle se pohybovala pro sběr a zpracování potravy a v případě nebezpečí dítě chytla za nohu a utíkala s tím šmahem do bezpečí. Tj. jde, šlo a vždycky půjde jen a jen o co nejvyšší pravděpodobnost přežití. Nic jiného v tom není a nebylo. Proto se například také líbí starým (a stále zdravým) mužům mladé ženy - protože s nimi mohou mít potomka a na první pohled je jasné, že se o ně pravděpodobně postarají. A muž může v klidu zemřít. Starat se o děti je totiž hlavně úkolem ženy, nikoliv muže. Ten má shánět potravu+nástroje+energie, stejně bývá dlouho pryč a každou chvíli ho ušlape nějaký mamut, někdo zastřelí ve válce nebo spadne při stavbě Empire State Building ze stovky.

hodnocení

mě baví když píšeš tlustá zemře dřív než štíhlá. Taky nemusí být pravda a štíhlá může být nemocná a tlustá zdravá
hodnocení

Znám jednu velmi hubenou ženu. Úplně vyzablou v pase útlá jak vosa. Teď už teda přibrala 10 kilo. Možná za to nemůže. Museli jí dát náplasti na přibrání a nutridrinky. Věčně unavená, ospalá bez fyzické aktivity. Vařit nevaří. Moc neuklízí. Nikam moc nechodí. Není ji ani 30. Teď už ej to lepší možná totiz pribrala na 50 kg.
smode2
No to jistě:) jen ty pravděpodobnosti jsou trošku jiná káva. Stačí se projít po jakékoliv americké nemocnici. Většina lidí, co tam leží, jsou dost objemní lidé. Je to nemoc způsobující další přidružené nemoci. Bohužel.
plavest

To, že znáte jednu hubenou ženu, co je nemocná je bezvýznamné. Statistiky hovoří jasně. Otylost je nemoc, která způsobuje další komplikace jako je vyšší krevní tlak, cukrovka atd. A zeptejte se lékařů co znamená operovat tlustého člověka. Přes kila sádla se musí probojovat k nemocnému orgánu.

ltz
hodnocení

0x
Tak je jasné, že žena třeba ve 40 už nemivá tak hezkou, pritažlivou postavu jakou měla ve 20. Po porodu i postupem věku kila přibývají, i když se třeba zdravě stravuje. Ale nemůže se o takových ženách říct, že nejsou hezké. Ale přímo taková ta tlustá, která vypadá jako bečka a to třeba již ve 20, ta se nemůže líbit ani sama sobě.
hodnocení

Ve 20 sem béčka nebyla

hodnocení

@asd1
Tak asi jsi nějaký velký horal. To já nejsem a nebyla nikdy. Nepovažují za výkon 11 km po rovině. Ale každej není tak aktivní jako ty. A moje dítě by to určitě neušlo. A i kdybych měla o třicet kilo méně tak by mě to asi nelákalo.
Ano je to pro mě Mordor. Možná krása . Ale věř mi,že ani ta hubená třeba na takovou velkou túru není zvědavá. Já nejvíc vylezla Koprovský štít v Tatrách.Pekny a výhled hezký,ale jo dalo em to zabrat a ne jenom mě
asd1

Vůbec ne, horalové jsou fyzičkou úplně jinde *smich*

Jasně že děti přebíraj životní styl rodičů a když rodič sedí na zadku tak je jasný že nedojde ani od auta k chatě.

Koprovský ze Štrbskýho je tři a půl hodiny nahoru tři hodiny dolu - za den na lehko pohodový výlet. Pro netrénovanou s nadváhou pakárna. Sportovci s dobrou fyzičkou to vyběhnou dvě hodiny nahoru hodina dolu. Sportovní rodinka s dětma celodenní výlet, resp. šli by to tři dny a na kopec by vyráželi z Popradskýho..

Prostě to co je pro tebe extrém, to je pro aspoň trochu sportovního člověka pohoda, a pro sportovce nic.A stačí nemít tu haldu sádla navíc. Na to ale je třeba něco pro to udělat, a ne hledat důvody proč je to vlastně docela hezká postava.

hodnocení

Myslím že jsme šli z popradského pak tam bylo to jezero a pak nahoru na Koprovský štít.
Jasně že tlustý nevyleze to co hubený a sportovní člověk. Ale jak říkám někdo po tom třeba ani netouží.
Já spíš moře a hory jsou taky krásný

hodnocení

Já doufám ,že máš nějakou paní ,kterou to baví a nemá ani gram tuku
asd1

Nemít ani gram tuku je blbost. Stejná blbost je mít ho dvacet kilo. Prostě to strašně omezuje v pohybu, stačí blbý schody... Když to někomu vyhovuje tak to je jeho věc, já bych s tim ale zkusil něco udělat = když mi chutná tak tomu musí odpovídat pohyb, takže tři dorty sežeru po několikahodinovým výletu ať už pěšky nebo na kole...

hodnocení

0x
Nikomu se tlusté ženské nelíbí. Ale kdekdo pak takovou má kupodivu doma. Moje žena není modelka, před dvaceti lety a dvaceti kily vypadala líp(což já taky). To ale neznamená, že ji stále nemám stejně rád takovou, jaká je. Pokud máš kila navíc, vůbec to neřeš. Nějakou spřízněnou duši vždy najdeš.

farm
hodnocení

0x

Baculka v šortkách s koukajícími půlkami je špatně.

Baculky musí vypadat elegantně, neb to nejsou žádné rozmarné žáby . a to je problém i60.cz/...

Velikosti XXXXL se téměř nedostanou v jiném než pytlovitém provedení. modazuzana.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]