Nejste přihlášen/a.
Pošli fotku, ale myslim že jsem to trefil přesně.. (SZ asd, na oplátku pošlu svojí pokud budeš chtít), nebo můžem něco podniknout - přidej se na víkend na hory s dětma. Ale počítej že chata je 2500m vysoko, od auta tři hodiny do krpálu (něco jako z Pece na Sněžku, ale ve výšce Sněžky parkuješ) a malý děcko vyneseš v nosítku, pětiletý to už ujde samo. Koupání u jezera po slezení z kopce. Ale jsem si jistej, že pro tebe by tohle bylo za trest, když jako výkon považuješ nachodit 11 km po rovině a nalehko.. Ale pokud ti takový styl života vyhovuje, tak to je tvoje věc, a určitě se najde chlap kterýmu to vyhovuje taky.
Ale prostě je fakt, že 20 kilo sádla na těle strašně omezuje v pohybu a nedovolí ti jakýkoliv větši pohyb. Potěžkej si dva balíky cukru kolik toho navíc máš..
Druhý extrém jsou anorektičky kost a kůže - s těma se taky nedá nic.
Nelibi. Povahove muzou byt sebelepsi, ale za holku bych takove nechtel a kamaradky si nehledam.
Neni to o povrchnosti, ale vkusu neporucis, zdrave to neni, vypovida to do jiste miry o jejich nezajmu o sebe sama a na tydeni turu do hor takove take nevytahnes.
Tak co s takovymi? Sedet s nimi doma, chodit po obchodech a tlacit do sebe mekace?
Ale ja vubec neodsuzuji. Jen odpovidam na dotaz podle vlastniho mineni.
Zcela jiste se najdou jini, kteri budou mit zcela jiny nazor nez ja a je to tak v poradku.
A ze muzu provozovat ruzne aktivity i bez pritelkyne je dozajista pravda. Ale takovou pritelkyni bych logicky ani nepotreboval, ani nehledal.
Preji, at Te v zivote potkava jen to nejlepsi a pokud hledas chlapa, drzim palce a urcite na Tebe nekde ceka ten pravy.
Drobná poznámka nárok nemá žádná, ani tlustá, ani hubená, právo má naopak každá.
(Nárok je, že když si dupne kramflíčkem tak společnost musí navalit požadované, právo je, že když si to zajistí, tak jí to nesmí být upíráno.)
Mě se ještě tak vzhledově líbí ta druhá a třetí (celokvětované šaty), i když je to asi taky tím, že se umí oblíkat a fotograf jim zalichotil úhlem pohledu. Ten zbytek už je moc tlustý.
Ale pokud jde o váhovou odchylku od ideálu, tak raději pár kilo navíc, než o totéž méně.
Jenže vzhled je rychlá informace na první pohled, pobídka pro "henty hormóny", ale pro dlouhodobé vztahy není zdaleka tak důležitý. I královna krásy je na nic, pokud je pitomá a zlá.
Mám kamarádku (jen kamarádku) výrazně prostorově výraznější, než je ta první a je s ní legrace a fajn, cvičí a dobře a je to přijemná a zajímavá osoba.
Moje manželka není a ani nikdy nebyla krásná, ale naprosto úžasná, skvěle si rozumíme, doplňujeme se a rozhodně bych ji neměnil kvůli vzhledu, nebo podobným prkotinám.
taky mě baculky nepřitahujou ani omylem ale mám kamaráda bývalý vzpěrač a ten je vyloženě na macatky a rád je i poslouchá
No, záleží jak ho zaujme... Víš jak, chlap vybírá očima.
Ale tlustý ženy mají spíše nějaký mentální problém a dohánění to jídlem.
A tlustý asi nebudou tak nervní, budou mít obalený nervy tukem, a taky budou vděčnější a hodnější, teoreticky. Problém je ale tohle po čtyřicítce po padesátce, to začnou výrazné zdravotní problémy, Takže někdo, kdo nemá záklopku a přežral se není vhodný na trvalý vztah.
Ta je evidentně těhotná.
Já bych se nechal ukecat od té 3., Ta má nohy ještě v pořádku a nemá problém s lymfou zatím
A tobě spíš vyhovuje, Když si můžeš vypustit duši ne?
No, líbí se mi tak jako "tělesně", žádná "uchvatitelka" to není.
Ženskou mám doma instantní, takže díky Bohu tohle nemusím řešit
Že kromě vhledu záleží i na povaze, charizmatu a chemii mezi partnery si také myslím. Třeba má bývalá přítelkyně se mi na začátku vztahu příliš nelíbila, ale uchvátila mě její povaha natolik, že jsem se do ní postupně zamiloval. Jít s ní do vztahu navíc bylo to nejlepší rozhodnutí, co jsem kdy udělal... rozchodem jsem ji sice jako partnerku ztratil, ale místo toho mám nejlepší kamarádku, na kterou nedám dopustit i ona na mě.
Nejdřív někoho musíš oslnit povahou a pak se mu moc zalíbíš i vzhledem, přestože není dokonalý. Na všech fotkách mají dost hezké úsměvy, to pro prvnotní zaujmutí stačí. Vyspělí muži si nevyhraňují protějšek podle vzhledu.
@ben , nemám žádné iluze, píšu jen, jak bych se doufám chovala já, být mužem. OK, asi to tak nechodí. Ale říct o někom, že je ošklivý nebo že se někdo někomu hnutí, to je hnus. Už jen si to myslet je ostuda.
Ten konec nebyl na Vás, bene, omlouvám se, tam mi chyběl enter. To bylo obecně ohledně ostatních komentářů.
Narovinu: mužům jde hlavně o přitažlivost a vzhled partnerky + o to zda se s ní dá vydržet a normálně mluvit. Naopak zdaleka jim nejde tolik o to zda má partnerka již dítě s jiným, zda má peníze, zda vydělává více, zda má VŠ vzdělání, vlastní auto a zázemí (byt), příp. jaké má postavení. Tyto požadavky jsou doménou žen, kterým je naopak spíše jedno zda je muž typu vyvržený vorvaň a zda se s ním dá mluvit (naopak jsou rády za akčního až hádavého než za flegmatika). Tj. muž hledá partnerku na sex (protože přežití rodu) a žena na zabezpečení sebe (=dětí). Oba podvědomě a automaticky. Každý za tím pořád něco hledá a přitom je to tak prosté
Jinak k možná vyspělým mužům bych dodal: Vyspělé ženy vědí, jak moc záleží mužům na tom aby byly stále hezké a proto se udržují zdravé, dobře oblečené, upravené, atraktivní.
Ono je i pochopitelné, že se tyto typy žen mužům nelíbí. Automaticky z tohoto vzhledu lze vyhodnotit: má (nebo brzy bude mít) problémy s klouby, krevním oběhem a srdcem a možná se mi zanedlouho udusí sendvičem. V každém případě že zemře dříve než zdravá - štíhlá. Ani jedno z toho není pro rozmnožování dobré, protože to znamená že by mi nechala děti na krku. Každý muž potřebuje spíše štíhlou laň (což značí jednoduše zdraví, rychlost, mrštnost a pravděpodobnost dlouhověkosti - tj. nezemře dříve než udělá to co má - tj. než vychová děti) aby se dokázala postarat v partě (v rodině), rychle se pohybovala pro sběr a zpracování potravy a v případě nebezpečí dítě chytla za nohu a utíkala s tím šmahem do bezpečí. Tj. jde, šlo a vždycky půjde jen a jen o co nejvyšší pravděpodobnost přežití. Nic jiného v tom není a nebylo. Proto se například také líbí starým (a stále zdravým) mužům mladé ženy - protože s nimi mohou mít potomka a na první pohled je jasné, že se o ně pravděpodobně postarají. A muž může v klidu zemřít. Starat se o děti je totiž hlavně úkolem ženy, nikoliv muže. Ten má shánět potravu+nástroje+energie, stejně bývá dlouho pryč a každou chvíli ho ušlape nějaký mamut, někdo zastřelí ve válce nebo spadne při stavbě Empire State Building ze stovky.
To, že znáte jednu hubenou ženu, co je nemocná je bezvýznamné. Statistiky hovoří jasně. Otylost je nemoc, která způsobuje další komplikace jako je vyšší krevní tlak, cukrovka atd. A zeptejte se lékařů co znamená operovat tlustého člověka. Přes kila sádla se musí probojovat k nemocnému orgánu.
Vůbec ne, horalové jsou fyzičkou úplně jinde
Jasně že děti přebíraj životní styl rodičů a když rodič sedí na zadku tak je jasný že nedojde ani od auta k chatě.
Koprovský ze Štrbskýho je tři a půl hodiny nahoru tři hodiny dolu - za den na lehko pohodový výlet. Pro netrénovanou s nadváhou pakárna. Sportovci s dobrou fyzičkou to vyběhnou dvě hodiny nahoru hodina dolu. Sportovní rodinka s dětma celodenní výlet, resp. šli by to tři dny a na kopec by vyráželi z Popradskýho..
Prostě to co je pro tebe extrém, to je pro aspoň trochu sportovního člověka pohoda, a pro sportovce nic.A stačí nemít tu haldu sádla navíc. Na to ale je třeba něco pro to udělat, a ne hledat důvody proč je to vlastně docela hezká postava.
Nemít ani gram tuku je blbost. Stejná blbost je mít ho dvacet kilo. Prostě to strašně omezuje v pohybu, stačí blbý schody... Když to někomu vyhovuje tak to je jeho věc, já bych s tim ale zkusil něco udělat = když mi chutná tak tomu musí odpovídat pohyb, takže tři dorty sežeru po několikahodinovým výletu ať už pěšky nebo na kole...
Baculka v šortkách s koukajícími půlkami je špatně.
Baculky musí vypadat elegantně, neb to nejsou žádné rozmarné žáby . a to je problém i60.cz/...
Velikosti XXXXL se téměř nedostanou v jiném než pytlovitém provedení. modazuzana.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.