Nejste přihlášen/a.
Četl jsem tento článek.
Já sám jsem zažil tento případ kdy taky školák podobně vyrušoval v autobuse.
Řidič to vyřešil tak, že zastavil a zmíněného výtržníka vysadil z autobusu.
Nikdo si na nikoho nestěžoval.
asi ještě stará škola. Na hrubej pytel hrubá záplata. Tleskám.
Ségra chodila do první třídy s debilem, co byl naprosto nezvladatelnej. I tenkrát přeřazení do zvláštní školy chvíli trvalo a tak, v zájmu zachování svého duševního zdraví a alespoň nějakého učebního procesu to učitelka řešila úplně stejně. A nic. Všichni v pohodě, včetně debila.
O nějakých 20 let později už to drhlo. Ségra postoupila za katedru ve vyrovnávací třídě a vyfasovala podobný eso. Každý ráno v 7:55 vyšla před školu, debila sundala ze stromu a odvlekla do výuky,.kde semozřejmě dělal bordel. Proces převodu do zvláštní školy se protáhl na x měsíců.
O dalších cca 20 let později vyfasovala debila za spolužáka moje dcera. V rámci procesu inkluze nejen že ho za 9 let nedostali do praktické (zvláštní) školy, ale z důvodu nesouhlasu jeho matky ho nemohli převést ani do speciální třídy pro intelektem méně obdařené v rámci běžné ZŠ. Takže borec dostal asistentku, přesto brzdí celou třídu. Na vysvědčení má takové známky, jak aktivního má asistenta, tedy prochází se známkami premianta. V devítce probírá látku 4-5 třídy.
Nechci to vidět za dalších 20 let.
To je přesně dnešní doba. Veškerá skutečně účinná řešení jsou politicky nepředstavitelná a proto neprůchodná sice neznám konkrétní podmínky, ale dle mě by bylo lepší zastavit a čekat. Pokud by se spolužáci ptali, proč čekáme, tak čekáme, až se dotyčný uklidní a přestane tím obtěžovat řidiče který zodpovídá za bezpečnost. Aneb klasický postup: z viny jednotlivce uděláme vinu kolektivní. Oni by ho spolužáci za pár chvil zpacifikovali sami
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.