Nejste přihlášen/a.
Zdravím , jedná se o návrh řešení mých bolestí v oblasti bederní páteře, nevím , jestli na to mám jít? Prý potom může být problém s citlivostí a chůzí. , je mi 72 roků
1x
Jednodušší je lehnou na břicho na rehabce a ostatní se snažte. Začněte u sebe a až na konec se nechte píchat do páteře. Držím palce, aby vám to už konečně docvaklo. Jsem starší než vy a vím co mně pomáhá. Já bych na injekci nešla. Zvládnu 10 km, kolo miluji, lyže mi nejsou cizí a 1 x týdně rekondiční cvičení v bazénu s cvičitelkou. Vše úměrně k zdr. stavu a věku, netrhám žádné rekordy. Léky od bolesti nejím, ostatních jich mám dost.
0x
Injekce do páteře a poté musíte mít zajištěn odvoz a péči doma, protože budete mít několik hodin mrtvé nohy a ani se nepostavíte, nutno přečkat na lůžku, v nemocnici si vás bohužel těch pár hodin nenechají. Kámoška na tom byla, já to odmitla, nikdomby mi nepomohl,
No , proto to zvažuji , mně teda řekli , že by mě nechalí pět hodin ležet na ambulanci bolesti v nemocnici Jihlava. ale potom nevím jak a kdo mě odvede domů a co potom? Jestli už půjdu po svých už živých nohou a vezmu si taxi. Raději ještě vyzkouším placeného fyzioterapeuta. A budu na práškách Gapapentin a Palgotal.
- Za jak dlouho působí obstřik?
- Co je to obstřik?
- Účinnost obstřiku kolene
- Vyhřezlá ploténka L5 S1 - 14mm co dál
- Obstřik zad vs řízení auta
- Jak na tenisový loket?
- Bolest paty tzv ostruha
- Hučení v uších a bolest ramene
- Dnavá artritida?
- Podezření meniskus
- Již jednou zamítnuté plnění u úrazu
- Obstřik kolene - prasklý meniskus
- Bolest pod prstem u nohy
- Co s houserem?
- Zánět šlach na ruce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.