Ahojky, jak jste oznamovali nebo spíš žádali svědky? :D já mám v plánu dát kamarádce náramek s vyritím "svědkyně" a k tomu kartičku s textem, ale klidně další nápady beru. Přítel to ale chce nějak vtipně a nic nás nenapadá. Poradíte něco prosím? Klidně i tipy pro mě, ještě to můžu změnit :D moc děkujeme
Došli jsme na radnici, dohodli termín a zaplatili nějaký poplatek, a pak jsme zavolali vybraným jedincům, jestli ten den mají vůbec čas a chuť se nám tam podepsat. Pak jsme si s nimi upřesnili detaily. Už jsme v manželství skoro 30 let, takže ty dnešní ultra nucené rádoby vtipné situace mě tak trochu minuly, uznávám. Ale co kdyby milá paní po obdržení náramku třeba zrovna v tu chvíli už měla dohodnuté něco jiného? Jak byste vzala její případné odmítnutí? Projevit trochu úcty k ostatním se mi vždycky v životě vyplácelo. Mimochodem, slovo vyrití mi evokuje slovo řiť spíše než rýt. Konotaci si odvoďte sama .
To jsou nápady, že se jeden nestačí divit. Nejlépe najmout nějakou svatební poradkyni, ta už bude vědět co a jak, když si to nechá draze zaplatit. Nebo aby to mělo úroveň, tak nejlépe poslat několik jezdců na koních, ať doručí žádost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.