Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svědek- jak oznámit/žádat

Od: domcas odpovědí: 6 změna:
Ahojky, jak jste oznamovali nebo spíš žádali svědky? :D já mám v plánu dát kamarádce náramek s vyritím "svědkyně" a k tomu kartičku s textem, ale klidně další nápady beru. Přítel to ale chce nějak vtipně a nic nás nenapadá. Poradíte něco prosím? Klidně i tipy pro mě, ještě to můžu změnit :D moc děkujeme

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdar vole, v sobotu lezu do chomoutu. Bud v pul desaty u rathausu.

hodnocení

3x

To jsou zase nějaké novoty?

Já přišel za nejlepším kámošem... Ahoj, pujdeš mi za světka?...Samozřejmě že váháš.

vili
hodnocení

2x
Došli jsme na radnici, dohodli termín a zaplatili nějaký poplatek, a pak jsme zavolali vybraným jedincům, jestli ten den mají vůbec čas a chuť se nám tam podepsat. Pak jsme si s nimi upřesnili detaily. Už jsme v manželství skoro 30 let, takže ty dnešní ultra nucené rádoby vtipné situace mě tak trochu minuly, uznávám. Ale co kdyby milá paní po obdržení náramku třeba zrovna v tu chvíli už měla dohodnuté něco jiného? Jak byste vzala její případné odmítnutí? Projevit trochu úcty k ostatním se mi vždycky v životě vyplácelo.
Mimochodem, slovo vyrití mi evokuje slovo řiť spíše než rýt. Konotaci si odvoďte sama :).

hodnocení

1x
To jsou nápady, že se jeden nestačí divit.
Nejlépe najmout nějakou svatební poradkyni, ta už bude vědět co a jak, když si to nechá draze zaplatit.
Nebo aby to mělo úroveň, tak nejlépe poslat několik jezdců na koních, ať doručí žádost.

kdosi
hodnocení

0x

U nás to bylo asi takhle:

My - Tak jsme se rozhodli, že státu po 20 letech řekneme, co všichni ostatní už dávno vědí, nechcete nám jít za svědky?

Sv - Paráda, ale co si máme vzít?

My - No my si bereme ty hnědé kožené obleky a žluté košile.

Sv - Tý jo, to my bysme si mohli vzít třeba římské brnění.

My - fajn, to by vypadalo skvěle.

michalverner
hodnocení

0x
Já kdysi dělal svědka také.Obrátil se na mě advokát,ale ten mi bohužel nic nedal. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]