Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

4-5 minutové reklamy na youtube

Od: alice* odpovědí: 10 změna:

Také se vám zobrazují na youtube 4-5minut trvající reklamy,které nelze přeskočit? Používala jsem youtube na učení angličtiny, ale už mě ty reklamy odpuzují a odrazují od používání. Platíme si Netflix kde je nabídka serialu a filmu v aj dos velká a 2 české tv a nevidím smysl ještě platit youtube. Přemýšlím o zrušení internetu, protože ho k ničemu jinému nevyužívám. Co vy, platíte si youtube bez reklam nebo používáte ke sledování cizojazyčných filmů jiné platformy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nic si neplatim a reklamy nemám.
Firefox + Ublock *smich*
app

Ne každý cumi na YT přes počítač... Fáblovka nefunguji na XT aplikaci

hodnocení

4x

>Platíme si Netflix
>Přemýšlím o zrušení internetu

To jak má fungovat? Není náhodou Netflix internetová služba?

Jinak já řeším problémy s YouTube pomocí uBlockOrigin + SponsorBlock + YoutubeNonstop

kdosi
hodnocení

1x

Youtube si neplatím, používám FF+uBlock origin. Občas mám po kliknutí na video jen černý obdélník s dobou nějaké sekundy, nebo jednotky minut, protože videa, na které klikám jsou jasně delší, tak dám reload a už to správné video jede. Jindy to jede hned napoprvé. Ta jedna F5 mi nestojí za to, abych to řešil.

makk
hodnocení

1x

Youtube začalo lidi krmit spoustou reklam protože chtějí, aby si to lidi zaplatili. Já to zatím řeším tak, že na Youtube nekoukám.

oo
hodnocení

1x

5 Minut reklamy kterou nejde přeskočit? Tak to jsem snad ještě neviděl, buďto to jsou pár sekundové reklamy které nejde přeskočit a nebo třeba i půl hodinové reklamy které přeskočit jde po 15 sekundách

hodnocení

0x

Už několik let jsem si platil YouTube Music, tak jsem něco přidal a změnil to na YT Premium, takže ho mám bez reklam.

asd1
hodnocení

0x

Prachy za reklamu. Salámová metoda, začli pár vteřinama, prošlo to tak přidávaj. Při vyskočení reklamy vypínám a jdu jinam, pokud to budou dělat všichni tak rklamy budou muset dát pryč nebo přijdou o sledovanost a nebudou mít nic... Jako vždy rozhodujou diváci a hlasuje se nohama. Bohužel 90% lidí jsou ovce a čumí na to i s reklamou, tak se budou šrouby utahovat pořád dál a dál až bude hodina reklama a minuta video.

km
hodnocení

0x

"Přemýšlím o zrušení internetu, protože ho k ničemu jinému nevyužívám.":-D

Já ke koukání na TV taky nepotřebuju svítit, asi zruším elektriku*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]