Nejste přihlášen/a.
Také se vám zobrazují na youtube 4-5minut trvající reklamy,které nelze přeskočit? Používala jsem youtube na učení angličtiny, ale už mě ty reklamy odpuzují a odrazují od používání. Platíme si Netflix kde je nabídka serialu a filmu v aj dos velká a 2 české tv a nevidím smysl ještě platit youtube. Přemýšlím o zrušení internetu, protože ho k ničemu jinému nevyužívám. Co vy, platíte si youtube bez reklam nebo používáte ke sledování cizojazyčných filmů jiné platformy?
Youtube si neplatím, používám FF+uBlock origin. Občas mám po kliknutí na video jen černý obdélník s dobou nějaké sekundy, nebo jednotky minut, protože videa, na které klikám jsou jasně delší, tak dám reload a už to správné video jede. Jindy to jede hned napoprvé. Ta jedna F5 mi nestojí za to, abych to řešil.
Prachy za reklamu. Salámová metoda, začli pár vteřinama, prošlo to tak přidávaj. Při vyskočení reklamy vypínám a jdu jinam, pokud to budou dělat všichni tak rklamy budou muset dát pryč nebo přijdou o sledovanost a nebudou mít nic... Jako vždy rozhodujou diváci a hlasuje se nohama. Bohužel 90% lidí jsou ovce a čumí na to i s reklamou, tak se budou šrouby utahovat pořád dál a dál až bude hodina reklama a minuta video.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.