Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych tento dotaz položit holkám? Nemíním to ve zlém, ale myslíte si, že kluk s brýlemi bude automatický ´´hodný´´ (syndrom hodného kluka)? Chtěl poprosit o upřímné odpovědi.
Děkuji.
0x
Obecne bryle evokuji spis inteligenci a dustonnost, povahu teda ani moc ne. Hajzlik muze byt brylaty i bez bryli, hodny taky. To se mi nikdy nespojovalo.
Ale ta inteligence jo a tím pádem se mi hodní kluci líbili.
P.s. (Jsem ta co jako malá byla "hodná holčička, myška")
Spojovat dobrou povahu s brýlemi není možné. Někteří muži v brýlích působí ale jako hodní, milí, důstojní, chápající...Vzpomeňte si třeba na Marylin Monroe v nezapomenutelném filmu "Někdo to rád horké." Když se vyznávala, jak ji přitahují jen muži s brýlemi.![]()
Mně se třeba v TV zprávách v 18 hodin na "jedničce" moc líbí moderátor Ivo Brániš. Je upravený, pěkný, má brýle a dokáže pěkně mluvit. Být mi o 50 let míň, podobného partnera bych uvítala.
Jaga.
0x
0x
Díky brýlím si netroufnu vůbec odhadovat, koho mám před sebou, protože zkreslují, proto mi možná takový člověk připadá skrytý, nevidím jeho reakci očí, je jiná. Mám určitý respekt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.