Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou podle vás brýle náznakem ´´hodného kluka´´?

Od: dddd odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

chtěl bych tento dotaz položit holkám? Nemíním to ve zlém, ale myslíte si, že kluk s brýlemi bude automatický ´´hodný´´ (syndrom hodného kluka)? Chtěl poprosit o upřímné odpovědi.

Děkuji.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Větší nesmysl jsem jsem neviděla.
hlavicka

Zapomněl napsat, že se ptá 16-23 letých :)

Jenže ti zase neumějí upřímě odpovědět Anebo spíše ani nevědí, to je na úrovni podvědomí :)

Hlava XXII

ltz
hodnocení

3x
Kluk s brýlemi není náznakem hodného nebo špatného kluka. Brýle jsou náznakem špatného zraku.

lenii01
hodnocení

2x
Sama nosím brýle, protože od malička mám špatný zrak. Takže když vidím kluka s brýlemi, pomyslím si, že prostě jen špatně vidí, jako já. Nic to pro mě nevypovídá o jeho povaze.

hodnocení

0x
Co myslíte? Celu život chodím v něčem takovém a mám brýle.
Jsem hodný kluk?
spiral.cz/...
ben®
juraja - "chtěl bych tento dotaz položit holkám" .
dddd
hodnocení

Ne, ale mám pocit, že holky si to u kluků podvědomě spojují.

Bene a co když tenhle ten dotaz položila slečna (holka, žena)?;)
Chtěl (la)
ben®
juraja - ale to je přeci druhotné, protože odpovědi nejsou očekávány od mužů a stačí to respektovat.
Nojo pan moralista *smich**mir*
dddd
hodnocení

Tento dotaz položil kluk.

jl
Juraj: podle tvého popisu si myslím že jsi holka.

ln
hodnocení

0x
Me se treba brylati kluci vzdycky libili, protoze mi pripadali chytrensi a rozumnejsi.
Obecne bryle evokuji spis inteligenci a dustonnost, povahu teda ani moc ne. Hajzlik muze byt brylaty i bez bryli, hodny taky. To se mi nikdy nespojovalo.
Ale ta inteligence jo a tím pádem se mi hodní kluci líbili.
P.s. (Jsem ta co jako malá byla "hodná holčička, myška")

Spojovat dobrou povahu s brýlemi není možné. Někteří muži v brýlích působí ale jako hodní, milí, důstojní, chápající...Vzpomeňte si třeba na Marylin Monroe v nezapomenutelném filmu "Někdo to rád horké." Když se vyznávala, jak ji přitahují jen muži s brýlemi.*smich*

Mně se třeba v TV zprávách v 18 hodin na "jedničce" moc líbí moderátor Ivo Brániš. Je upravený, pěkný, má brýle a dokáže pěkně mluvit. Být mi o 50 let míň, podobného partnera bych uvítala. ;) Jaga.

jl
hodnocení

0x
Spojitost s brýlemi a hodným klukem me nikdy nenapadla ani jsem o tom neslyšela. Jestli ty to nemáš spojeno s tím ,že opak - bad boys - zlý kluci, se často vyskytují v drsnejsich sportech typu hokej, ragby, basketbal, bojové sporty. Jenže tohle jsou kontaktní sporty a brýle by jim míč nebo soupeř rozbil, tak musí nosit čočky. Při čtení, šachach nebo pití piva v hospodě brýle nepřekáží.

hodnocení

0x
Na mne vlastně kluk s brýlemi nepůsobí jako hodný. Ale jako skrytý. Někdo, kdo se za něco skrývá. A povahově mi tak opravdu i připadali. Někdo, kdo má tendenci před něčím v sobě utíkat víc, než druzí. A za brýlemi se dalo alespoň malinko skrýt před druhými lidmi. Někdy se mi takoví lidé zdáli kousavější, vzteklejší, právě jako zranitelnější. Jakoby víc připravení se bránit.
Díky brýlím si netroufnu vůbec odhadovat, koho mám před sebou, protože zkreslují, proto mi možná takový člověk připadá skrytý, nevidím jeho reakci očí, je jiná. Mám určitý respekt.

makk
hodnocení

0x

Ženám imponují sebevědomí grázlové, ale po svatbě z něj chtějí mít hodného kluka, takže doporučuji balit bez brýlí a brýle začít nosit až po svatbě a budeš ideál :-D.

jiofa
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @admin z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od administrátora 29. 07. 2024 13:28:03
To fakt není nutné... Ani vtipné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]