Nejste přihlášen/a.
Moj problém je v tom že mám nadváhu je mi 15 měřím 183 cm a vážím 90 kg je to nadváha jak prase a jde to vidět nA mě břicho samej špek,nohy taky prosě všechno ...na netu jsem našel dietu která se nazývá "13ti denní"máte s ní nějaké zkušenosti? A prosím o nějaké rady které máte ,nebo zkušenosti. Díky
Dieta na shlednuti je vidět zde: hadice24.blog.cz/...
no jo ale já nevím prostě proč ale třeba do posilovny se mi nechce chodit a nevím vůbec proč...tam přijdu všude samej svalovec a já...samej tuk...prostě nevím proč ale do posilovny moc nechcu...A DOMA SE NEDONUTÍM...
Chce to cvičit a cvičit, já moc nemůžu ale aspoň jezdím denně 3km (to je maximum) na rotopedu, v tomto vedru se cpu jen zeleninovým salátem s balkánským sýrem-kila jdou dolů skoro bez práce. Hlavně žádné osvědčené diety a tabletky- to je cesta do pekla. Vúbec, vyprdni se na to, hlavně že jsi zdravý a při tvé výšce to zas nemůže být taková hrůza.
Dietu nepotřebuješ. Ono u děcek v Tvém věku je obezita naprosto normální a víš proč? To jsou Coca Coly, Kofoly, Sprite, nebo i levná barevná limonáda z Penny. Pak taky Hambáče, KFC, Mekáč a pod. Vynech čokolády, tyčinky, brambůrky, hranolky, párky, salámy, buřty. Neříkám jíst vyloženě zdravě, celozrnný rohlíky a naklíčené zrní, ale necpat se blbostma. Jíst normálně maso, přílohu, polívku, snídat, večeřet. Ale navečeřet se a tečka. Nauč se jíst jenom v kuchyni u stolu a nikde jinde! Žádný zobání u televize. A uvidíš, bude fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.