Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadváha ktera trápí každého vs diety

Od: enabler* odpovědí: 6 změna:

Moj problém je v tom že mám nadváhu je mi 15 měřím 183 cm a vážím 90 kg je to nadváha jak prase a jde to vidět nA mě břicho samej špek,nohy taky prosě všechno :(...na netu jsem našel dietu která se nazývá "13ti denní"máte s ní nějaké zkušenosti? A prosím o nějaké rady které máte ,nebo zkušenosti. Díky :)

Dieta na shlednuti je vidět zde: hadice24.blog.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Ja merim 180 a vazim take 90. Nemyslim si, ze jsem tlustej. Nacpi to do svalů a bude to v pohodě. R.
enabler*
hodnocení

no jo ale já nevím prostě proč ale třeba do posilovny se mi nechce chodit a nevím vůbec proč...tam přijdu všude samej svalovec a já...samej tuk...prostě nevím proč ale do posilovny moc nechcu...A DOMA SE NEDONUTÍM...

raadek*
Jestli budes sedet doma tak to neshodíš. Co nejaka fyzicky naročna brigáda? Za mesic pujdes o deset kilo dolu a jeste se objevi nejakej sval. R.

Pokud chybí vůle, tak jenom chtít nestačí. To je tvůj problém.

lidus*
hodnocení

0x

Chce to cvičit a cvičit, já moc nemůžu ale aspoň jezdím denně 3km (to je maximum) na rotopedu, v tomto vedru se cpu jen zeleninovým salátem s balkánským sýrem-kila jdou dolů skoro bez práce. Hlavně žádné osvědčené diety a tabletky- to je cesta do pekla. Vúbec, vyprdni se na to, hlavně že jsi zdravý a při tvé výšce to zas nemůže být taková hrůza.

marenka*
hodnocení

0x

Dietu nepotřebuješ. Ono u děcek v Tvém věku je obezita naprosto normální a víš proč? To jsou Coca Coly, Kofoly, Sprite, nebo i levná barevná limonáda z Penny. Pak taky Hambáče, KFC, Mekáč a pod. Vynech čokolády, tyčinky, brambůrky, hranolky, párky, salámy, buřty. Neříkám jíst vyloženě zdravě, celozrnný rohlíky a naklíčené zrní, ale necpat se blbostma. Jíst normálně maso, přílohu, polívku, snídat, večeřet. Ale navečeřet se a tečka. Nauč se jíst jenom v kuchyni u stolu a nikde jinde! Žádný zobání u televize. A uvidíš, bude fajn. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]